Prima geholpen
alles perfectgeregeld
3 maanden voorbij! Geen opzegvergoeding ontvangen
Tijdens de overstap is door de medewerker van Essent aangeven dat de overstapkosten vergoed zouden worden, nog expliciet naar gevraagd. Vraag je na de overstap je kosten terug waar je recht op hebt dan beroept Essent zich op de kleine lettertjes Erg waardeloze firma die niet waarmaakt wat er afgesproken is en zich dan beroept op de kleine lettertjes @ Essent dit was voor mij de laatste keer
Belofte bijna waar gemaakt (boete nog na 3 maand ) we zijn tevreden..
Goede service met overstappen
Ik ben op advies van Essent overgestapt van Budget Energie naar Essent. Dit was aantrekkelijk vanwege de bonus aan het einde van het contract. Bij Budget Energie kreeg ik ook een bonus (een jaar geleden bij de start van het contract). Na een jaar zou ik vrij zijn en de bonus van € 150 mogen houden, volgens Essent. Wat schetst mijn verbazing: bij de afrekening van Budget Energie is de bonus van € 150 in rekening gebracht. Graag wil ik hiervoor een oplossing. U mag mij bellen 06-20166858
Snelle en accurate overgag.
Stelletje leugenaars iemand belt mij op om overstappen ik zeg alleen als het me niks kost en ja hoor ik moet zelf 250 euro betalen van de vorige overstap het staat allemaal op het telefoonbandje maar ja ze doen er niks mee nou 1 jaar en ik ben weer weg helaas en jammer dat het allemaal zo moet. ik word gebeld jullie willen ons terug dan moet je ook de kosten betalen!!! Ik wens niet dat mijn emailadres gebruikt word door derden!!
Ik ben jaren klant van de Essent. Ik heb in de site voor de aanbiedingen gekeken. Vandaag telefonisch contact gehad met klantenservice en kreeg ik te horen die aanbiedingen zijn niet voor bestaande klanten. Dan wil ik zeggen dat je aanbiedingen en tekst moet aanpassen. Dan hoef ik niet alles na te lopen. Bij deze ben ik teleurgesteld dat verschil komt te zitten tussen nieuwe en bestaande klant van 30 jaar.
Goed geinformeerd, kundige werknemers, juiste aanbod
Hoi Tanja, Leuk dat je een review hebt achtergelaten, het cijfer is daarnaast ook niet mis :) Mocht je ooit vragen hebben, neem dan gerust contact op! Groetjes, Thijs
Goede morgen ik ben naar jullie over gestapt met de voorwaarde dat mij dat niets zou kosten maar krijg nu een rekening van Budet energie dat ik 334 euro moet betalen willen jullie mij hier mee helpen aub
Goedemiddag Ria, Bedankt voor je review! Ik kan me zeker voorstellen dat je schrikt van zo'n hoge rekening, gelukkig betalen wij een groot deel van dit bedrag. Het bedrag wordt na 3 maanden op je rekening gestort, hopelijk neemt dat je onvrede een beetje weg :) Groetjes!
Ik ben goed geholpen door Essent en het was zo gebeurt niks om op aan merken
Hoi Sven, Wat fijn om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen, laten we dat vooral zo houden! Daarnaast wil ik je natuurlijk bedanken voor het mooie cijfer. Groetjes, Thijs
was jaren al klant bij essent,was 1x overgestapt(door vervelende telefoontjes en aan deur)dit was grote vergissing,
Hallo! Ten eerste wil ik je welkom terug heten bij Essent, fijn om te horen dat je ons weer vertrouwd als energieleverancier! Laten we hopen op (weer) een mooie samenwerking :) Groetjes!
Bedankt voor je review! Kort maar krachtig! groetjes, Dial Webcare Essent
Hoi Ad, Leuk om te horen dat je klant bent geworden! Mocht ik je ooit ergens mee kunnen helpen, laat het dan even weten. Ik help je met alle plezier :) Groetjes, Thijs
de overstap naar essent heel goed geregeld
Hoi Ria! U roept maar en wij regelen het! Wat fijn om te lezen dat het allemaal vlekkeloos is verlopen! Ik heb je ook meteen een e-mail gestuurd over thuisvoordeel. Mocht je het leuk vinden om mee te doen. Dan hoor ik het graag! Groetjes, Mandy. Webcare Essent
Mijn aanmelding als klant is via budgetbeheer verlopen waar ik helaas na het plotseling vertrek van mijn echtgenoot sinds kort cliënt ben. Dat maakt voor mij dat ik nog meer hoop op een goed verloop van de overstap. Op 23 september ontving ik per mail uw contract, begreep echter dat dit ook per post zou komen. Ik bezit geen printer, het contract per post bleef echter uit ondanks telefoontjes mijnerzijds. Dat wordt dan spannend omdat in het contract over een vervaltermijn gesproken wordt.... uiteindelijk heb ik via budgetbeheer per post jullie contract ontvangen, ondertekend en teruggestuurd. Vervolgens heb ik een week later nogmaals telefonisch contact gezocht om na te vragen of het ondertekende contract ook daadwerkelijk bij Essent is aangekomen. De toegekende 7 staat voor de vriendelijkheid van de medewerkers die me telefonisch te woord stonden verminderd met de spanning die deze overstap me toch gekost heeft. En dat is jammer want daar had ik anders zeker een 9 voor gegeven.
Hoi Yvonne! Wat jammer zeg dat we die 9 hebben laten liggen. Maar jouw feedback is veel waardevoller. Hiervan kunnen we met zijn alle van leren zodat we dit voor in de toekomst kunnen verbeteren! Het spijt me dat ontzettend dat we voor extra spanning hebben gezorgd. Ik ben het helemaal mee eens dat overstap zorgeloos moet verlopen. Gelukkig is alles helemaal goed gekomen. Ik ga mijn uiterste best doen zodat jij als klant tevreden bent en blijft! Groetjes, Mandy Webcare Essent
Na 1 maand kan ik nog geen oordeel geven
Wacht nog op mijn 200 euro. die wij onze vorige leverancier moesten betalen ivm de overstap naar Essent. Die krijgen wij terug van Essent ivm de overstap van onze vorige leverancier. Dit zou 3 maanden kunnen duren vind ik best lang ,dat is ons ook niet vertelt toen wij de overstap maakte.
Goedemiddag! Om te beginnen wil ik je nog welkom heten bij Essent :) Voor het uitkeren van de boete hanteren wij altijd een standaardtermijn van 3 maanden, dit is ook terug te vinden in onze voorwaarden. Mocht je het bedrag toch eerder uitgekeerd willen hebben, dan kun je een verzoek tot vervroegde uitbetaling indienen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Groetjes!
I was told there is good Essent app where I can see the daily usage of energy ... but the app is stuck at 10 Euro for a whole month now ... well I hope I spend only 10 Euro for the whole mont but I’m afraid that is not correct ? Also I was told on the phone that I have 1 year contract with 5 years price guarantee and that my price can go down if the general market price goes down, but I don’t see that in the contract. I de barely expected more when closing the contract ... probably the sales was hard selling which I really don’t like ... hopefully the rest of the contract will be better so you don’t end up with an angry unhappy customer
Hi Bore, First of all I want to thank you for leaving a review! It is strange that the app indicates that you only used € 10 for a whole month, which is of course not much. Feel free to send us a message on Facebook with a screenshot of the app, we can then see together what the cause is. In addition, I want to assure you that your rates for the coming 5 years are simply fixed. They cannot change if the rates go up. Kind regards, Webcare Essent
Toppie Fred! Hartstikke fijn :) Wees welkom en leuk dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Bedankt voor de aanbeveling. Groetjes, Joyce Essent Webcare
alles loopt zoals je verwacht van essent
En zo hoor het ook hè Hetty! Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review achter te laten. Super! Via deze weg wil ik je graag van harte welkom heten bij onze Essent familie! Groetjes, Joyce Essent Webcare PS. Om je te bedanken als klant mag ik je aanmelden voor Thuisvoordeel. Je krijgt dan een aantal keer per jaar, als blijk van waardering, een gratis kleinigheidje van ons, of spaart mee voor gratis airmiles. Leuk hè! Zal ik je hiervoor aanmelden? Kost niks ;) Mocht je willen dat ik je hiervoor aanmeldt, stuur me dan een mailtje via [email protected]
tevreden goede service
Welkom terug Gea! Zoals het bekende spreekwoord luidt: Oude liefde roest niet! Leuk dat je deze review achter hebt gelaten. Dat waarderen wij zeer! Groetjes en een mooie dag vandaag, Joyce Essent Webcare