Zonder enkel probleem is de overstap geregeld. Voor de rest zal de toekomst het uitwijzen.
Niks van gemerkt ging allemaal vanzelf
Zeer correcte vriendelijke man aan telefoon,Dhr Rob T???? GEWELDIG!!! Verdiend bonusgeld!!! Groet Maria Elings
Hi, Deze maand overgestapt van BudgetEnergie naar Essent (knap, want ik laat me normaal niet zo gauw overstappen van energie leverancier). Echter ik vind het jammer dat: 1) 3 maanden stroom is gelimiteerd op geloof ik rond de 20 EUR, dat is inderdaad gratis stroom, er werdt alleen gesuggereerd dat het ongeacht het verbruik is in een maand. Niet dat het voor een bepaald bedrag zou zijn. 2) Dat het 3 maanden duurt voordat de boete van mijn vorige energieleverancier wordt uitgebetaald. 3) Veel geld afgeschreven in totaal door oude en nieuwe leverancier Ik heb deze maand bijna 1.000 EUR afgeschreven zien worden door energie leveranciers. - 138 EUR eind afrekening - 400 EUR aanbetaling voor oktober BudgetEnergie (terwijl 2 oktober de levering van Essent begint - 328 EUR aanbetaling voor oktober Essent
Snel aangemeld voor essent. En als er vragen of problemen zijn worden die snel behandeld of opgelost.
Geen bijzonderheden ondervonden
Alles is naar wens verlopen
Vind alleen jammer dst gedoe meg bugeg engerie did laat me ondanks dat ik van af begin okt bij okt gewoon ook me daar betalen terwijl ik daaf niet eens zit en nu flinke rdkening van hun ktij via de ur waarde
Snel, slim en duidelijk. Bedankt!
Tot nu toe zeer tevreden met mijn overstap!
Ik heb er helemaal niets van gemerkt, geweldig toch
Nou het enige is dat ik 275 terug zou krijgen van de oude leverancier. Maar 25 terug gehad. De andere was 250 boete. Maar die krijg ik toch terug van jullie. Anders wordt me even 250 wat ik terug zou krijgen van gas en electra, door me neus geboord. Vind het echt raar. Ben benieuwd hoe jullie dat lossen. Is voor mij een heleboel geld.
Zie hierboven
Essent wil of kan niet begrijpen dat wij per saldo gemiddeld 500 KWh stroom terug leveren. Voor wat het gasverbruik zelfde verhaal u heeft de afgelopen jaren 1000m3 verbruikt dus gaan we daar nu ook vanuit. Als je zegt dat je je huis niet meer verwarmt met een gasketel doen ze net of ze je niet horen. Ach ja voor wat het thema bezuinigen betreft. Een kroegbaas helpt de mensen ook niet van de drank af.
Goed geholpen aande telefoon en later goed geholpen met klant worden
Ik vond de overstap soepel gaan, al was mij een bol.com bon van 250 euro beloofd en heb ik die nog niet gehad.
De overstap was super snel geregeld. Fijne medewerkers en een goede prijs!
Medewerker was goed voorbereid en up to date
Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn dat onze medewerker je goed heeft kunnen helpen. Welkom bij Essent! groetjes, Dial Webcare Essent
Perfect.
Een mooie 10! Bedankt! :) groetjes, Dial Webcare Essent
Top snel geleverd leuke kadobon die ik binnen 2 week al had.
Toppie! Dat is precies de bedoeling. Lekker vlot! :) Nogmaals welkom bij Essent! groetjes, Dial Webcare Essent
Hoop dat ik ook snel mijn verbruik kan zien
Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Het duurt gemiddeld 2 maandjes voordat je het verbruik in kan zien. Je zult dit elke maand netjes per e-mail ontvangen met daarbij ook alle kosten van die maand! Op die manier hou je een goed inzicht met het verbruik en de kosten die je maakt! :) groetjes, Dial Webcare Essent
Vriendelijke hulp vanuit de facebook chat!
Goed dat het contact via onze Facebook chat goed is verlopen! Welkom bij Essent! Groetjes Jerom Webcare Essent
Ben al 30 jaar klant van Essent , alles verloopt prima
Welkom terug! Zoals het bekende spreekwoord luid: Oude liefde roest niet :) Leuk dat je zo lang klant bent ❤ Groetjes Jerom Webcare Essent
Alles is snel en goed verlopen na de overstap naar Essent. Wij hebben er zelf weinig omkijken naar gehad. We krijgen netjes mails met gebruiksoverzichten maar ook berichten van acties met kortingen. Dit vinden wij heel fijn.
Wat een mooie positieve beoordeling Arie! Bedankt hiervoor :) Fijn dat dat de aanmelding goed is verlopen. Welkom bij Essent! Groetjes Jerom Webcare Essent
Voor als nog gaat het goed al vind ik een beoordeling vroeg. Ik denk dat je een beoordeling pas goed kan geven als alles ook is afgerond.