Binnen een maand na aansluiting onmogelijk om een beoordeling te geven.
Het is allemaal goed gegaan alleen dat je eerst zelf de boete moet betalen en dan over 3 maanden pas weer krijgt vind ik zelf niet zo netjes
Snelle service.
Bedankt voor je prachtige cijfer Eefje! Welkom bij Essent ;)! Groetjes Webcare Essent
de kachel is gewoon blijven branden en het licht is ook aangebleven
Welkom bij Essent Wim! Bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes Webcare Essent
alles is prima verlopen
Bedankt voor je review! Welkom bij Essent Wim! Groetjes Webcare Essent
Het overzetten naar leverancier Essent is goed verlopen. Ik heb echter nog geen eindafrekening gekregen van mijn vorige leverancier
Bedankt voor je mooie cijfer Pieter! Welkom bij Essent ;). Een leverancier heeft 6 weken de tijd om een eindafrekening op te maken. Je kunt altijd aan je oude leverancier vragen wat de status is. Groetjes Webcare Essent
Akkles ging snel en zonder problemen
Welkom bij Essent Guus! Bedankt voor je prachtige cijfer ;)! Groetjes Webcare Essent
Alles verliep heel soepel
Aanmelding via een bemiddelaar en daarna direct (online)contact met Essent is snel en probleemloos verlopen.
Welkom bij Essent Fred! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Webcare Essent
Alles perfect gegaan.
Welkom bij Essent Guus! Bedankt voor je prachtige cijfer! Groetjes Webcare Essent
Nog weinig ervaring. Hopelijk wordt de stroom goedkoper!
Bedankt voor je mooie review Ger! Wist je dat je stroomkorting kunt krijgen via Thuisvoordeel? Meld je snel aan ;)! Groetjes Webcare Essent
De overgang van Oxxio naar Essent is in volle tevredenheid verlopen. Jammer dat de, via de Vereniging Eigen Huis, ontvangen offerte een lager maandbedrag laat zien dan nu in werkelijkheid betaald moet worden. De reden is bekend: de € 60,00 korting wordt niet per maand verrekend, maar in één keer einde contract. Jammer voor deze onduidelijkheid.
Enig minpuntje dat het erg lang duurt voor dat je het geld van de opzegvergoeding terug krijgt
Alles goed verlopen
Bedankt voor je prachtige cijfer en welkom bij Essent! Groetjes Webcare Essent
vanaf het advies van een medewerker van Essent werkzaam in een zaak van BCC in Beek m.b.t. overstap premie is een goede keus geweest. weet dat in het verleden nog weleens iets mis ging bij een switch van leverancier.
Bedankt voor je mooie cijfer Nick! Welkom bij Essent! Groetjes Webcare Essent
Vriendelijk aan de deur telefoonis ging wat minder door dat dochter de telefoon op hing.
Bedankt voor je review en welkom bij Essent! Groetjes Webcare Essent
De overstap ging niet zo soepel. Mijn zoon moest ingeschakeld worden om het digitaal te bevestigen, telefonisch. Formulier ingevuld voor overstap boete. Zou binnen 10 dagen bericht krijgen. Tot op heden nog niets gehoord.
Beste Frans, Vreemd dat je nog geen bevestiging hebt gekregen! Ik zie dat de aanvraag al lang is goed gekeurd op 16 oktober. Dat had dus al lang verstuurd moeten zijn, excuses voor het ongemak. Ik zal aan de desbetreffende afdeling vragen of er alsnog een bevestiging verstuurd kan worden. Groetjes Jennifer Webcare Essent
Heel snel
Bedankt voor je mooie cijfer! En welkom bij Essent! Groetjes Webcare Essent
De overstap is goed verlopen. Ik vind alleen de overstap vergoeding wat laat wordt uitbetaald. Ik heb de kosten van de vorige leverrancier en de eerste maandkosten van Essent.Dat is nogal kostbaar.
Bedankt voor je review! De opzegvergoeding wordt altijd na 3 maanden uitbetaald. Als het goed is heeft de verkoper je hierover ingelicht. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan gerust contact op met onze klantenservice 0900-1550. Groetjes Webcare Essent
Goed wacht echter wel nog op betalen van de boete
Bedankt voor je review! De opzegvergoeding wordt uitbetaald omstreeks 4 januari 2020. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Groetjes Webcare Essent
Ik wilde klant worden van Essent na een gesprek met een vertegenwoordiger bij mij thuis. Vervolgens werd ik gebeld en na een bevestigings e-mail was alles eigenlijk geregeld: Opzeggen bij oude leverancier en het aansluiten bij Essent ging in één moeite door. Geen poespas verder in aanloop naar de aanvang van het contract. Een aantal voortgangs e-mails waren alles wat ik erover las. Prima geregeld.
Bedankt voor je mooie review Max! Welkom bij Essent ;) Groetjes Webcare Essent
👍👍
Bedankt voor je prachtige cijfer! Welkom bij Essent Tiny ;) Groetjes Webcare Essent
Zou email krijgen binnen 7 dagen en na 2de mail nog niks gehoord
Bedankt voor je review Paul! De opzegvergoeding wordt na 3 maanden na startdatum van je contract uitbetaald. Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact op met onze klantenservice 0900-1550. Groetjes Webcare Essent
Het afsluiten van het abonnement is goed gegaan. Maar net een week wonend dus kan nog Geen ervaring delen.
Bedankt voor je review en welkom bij Essent! Groetjes Webcare Essent