Ik vind het wel heel raar dat jullie mij een sms sturen met een aanbieding die ik niet meer kan openen. En als ik vraag om hem opnieuw op te sturen als een brief krijg ik wat ik al had gekregen!
Beste Klant, Goed dat je dit aangeeft want dat is natuurlijk erg vreemd. Wat me wel opvalt is dat je telefoonnummer bekend is bij 2 klantnummers. Waarschijnlijk zijn daardoor de misverstanden ontstaan. Kun je in een reactie aangeven om wat voor aanbod het gaat dan maken we het voor je in orde. Groetjes, Webcare Essent
De berekeningen met behulp van Essent vooraf en de werkelijkheid zijn verschillend. Niet alleen de boete voor het overstappen maar ook een duurdere maandbedrag vallen mij tegen.
Beste Jane, Jammer dat het tegenvalt maar een termijnbedrag is geen goede indicatie of je duuder uit bent. In sommige gevallen krijgen we een ander verbruik door waardoor je termijnbedrag hoger staat dan de bedoeling is. Ik zie dat je al eerder contact hebt gehad met mijn collega om de tarieven te vergelijken. De tarieven waren vergelijkbaar waardoor je dus niet duurder uit bent. Mocht je het teremijnbedrag willen wijzigen dan hoor ik dat graag. Groetjes, Webcare Essent
Essent & Vereniging Eigenhuis, een goede combi, goede prijs, goede hulp met overstappen. Aanrader!
Aan melding bij Essent via telefoon, wat gegevens doorgeven en het gekozen paket kenbaar maken. De rest werd geregel. Incl de eind en start datum. Ben zeer te vreden over de dienstverlening👍👍 Houden zo. Groetjes van Arnold Reubzaet
Doen we Arnold! Welkom bij Essent!
Zie boven
Alles prima geregeld, maar de vergoeding terug Vragen is lastig, op de site geeft het aan dat er geen levering is. Heb hier al vandaag een melding van gemaakt en hopelijk wordt het snel opgelost
Beste Sylvia, Wat jammer om te horen dat het niet lukte om de aanvraag te doen. We hebben je aanvraag inmiddels ontvangen dat gaat dus goedkomen. Omdat je nog een oud klantnummer hebt met hetzelfe e-mail adres kan het inloggen lastig zijn. Om dit op te lossen wil ik je vragen om als gebruikersnaam je klantnummer te gebruiken. Groetjes, Webcare Essent
Heel blij, ging helemaal soepel.
De omschrijving is goed verlopen. Echter was het niet duidelijk wat ik moest doen met de eind afrekening van de vorige leverancier. Eerst werd me verteld dat ik die moest mailen naar een bepaald e-mail adres, en dat ik binnen 5 dagen een antwoord zou krijgen. Echter miste ik de ontvangst bevestigingsmail en na 10 dagen had ik niks vernomen, na wederom contact te hebben gehad met de klantenservice werd ik verwezen na een webpagina. Eenmaal aangekomen bij de webpagina bleek deze uit de lucht te zijn. Daarna werd mii verteld dat de overstap vergoeding 3 maanden kon duren voordat deze werd uitbetaald. Echter de eindafrekening bij de vorige leverancier doen ik wel al te betalen. Dit mag bij het afsluiten van een contract wel duidelijk vermeld worden
Beste Miranda, Hmm dat is inderdaad geen soepel begin, onze excuses voor het ongemak. We geven in de voorwaarden aan dat het uitbetalen van de opzegvergoeding altijd 3 maanden duurt. Jammer dat dit niet duidelijk voor je was. Groetjes, Webcare Essent
De overgang ging soepel. De app wat onpersoonlijk. Iets meer info, begeleiding en gebruikers.data in de app.
Kan er nog vrij weinig over zeggen. Mn licht brand, de rekening is lager dan de naaiers van Eneco, dus ik klaag niet.
Dan zullen wij ook niet klagen Robert ; )
Ik stap al jaren over via VEH gaat altijd goed
snel en ik hoefde weinig te doen
Prima ervaring met de wisseling van leverancier
In het begin was er effe moeilijkheden die andere engerie bedrijf angie maar met geluk ... Is alles goed verlopen En zeer tevreden klantvriendelijk maken nergens geen hijsa van Of de betaling nu eerder is of later als ik in de maand betaal geen probleem Ik heb het zeker naar me zin en ik blijf zo wie zo klant bij Essent Met vriendelijke groet M.M.lamers
Dat vinden we super fijn om te lezen :D Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
Totaal niet gemerkt van de overgang.
goed verlopen
Goede communicatie en de App is ook heel duidelijk
Beste Frank, Welkom bij Essent! Goed dat je gebruikt maakt van de app. We zijn altijd bezig om de app te verbeteren dus het wordt alleen maar handiger en duidelijker! Groetjes, Webcare Essent
Makkelijk geregeld en alles soepel verlopen.
Geen omkijken naar gehad al was ik wel verbaast dat ik weekendtarief had,blijkbaar bij de vorige ook al,na telefoontje netjes omgezet,ik wist dit niet en omdat er overdag meestal iemand thuis is niet voordeliger voor ons,weekenden juist vaak weg
Beste Vivian, e nemen het tarief automatisch over van je vorige energieleverancier. Gelukkig heb je gebruik gemaakt van de mogelijkheid om je tarief te wijzigen. Groetjes, Webcare Essent
Ik denk dat ik een goede keus heb gemaakt
Dat weten wij zeker Paul ; )
Erg gemakkelijk!
Tot nu toe, dik tevreden
We zorgen er ook voor dat je tevreden blijft!
Alles goed geregeld niemand niks hoeven vragen alles liep goed