Klant geworden via Vereniging Eigen Huis. Keurige en klantvriendelijke informatie vooraf. Daarna geruisloze overstap. Alleen App downloaden is mogelijk indien de overeenkomst is ingegaan. Dit wordt niet duidelijk vermeld.
Enige terughoudendheid, maar tenonrechte,
Hoi Tonny, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Essent, daarnaast wil ik je bedanken voor het mooie cijfer!
beschaafd en overtuigend geinformeerd door jongeman en ter plekke telefonisch in orde gemaakt met centrale 'behandelingsafdeling'. binnen redelijke termijn overgang van oude leverancier naar Essent gerealiseerd. Digitale betaling c.q. automatische incasso heeft inmiddels plaatsgevonden. bedankt voor deze goede service.
Hey Frank, Hartelijk dank voor je uitgebreide review! Het is zeker onze bedoeling om de overstap zo en goed en geruisloos te laten verlopen. Als er ooit iets is, mag je altijd contact opnemen :) Groetjes!
ik heb van mijn vorige leverancier nog een rekening gekregen van de nieuwe maand.
Hoi Rachelle, Bedankt voor het achterlaten van een review! De rekening die je hebt gekregen is waarschijnlijk de laatste termijn of de eindrekening, da zou je nog even kunnen navragen. Het is in ieder geval niet vreemd dat je deze nog krijgt! Groetjes, Essent Webcare
Mijn verzoek voor aansluiting van gas en elektriciteit is snel, tijdig en tot nu toe vlekkeloos afgehandeld. Ik ben net uw klant, niet eens een maand, wat gaat verder gebeuren, zien we wel. Op dit moment ben ik zeker tevreden met uw diensten.
Hoi Dijana, Fijn om te horen dat je al zo snel tevreden bent met ons, we gaan onze uiterste beste doen om dit zo te houden :)
Geen omkijken naar, alles ging vanzelf.
Hoi Jacqueline, Wat leuk dat je klant bent geworden! Als je ooit vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen.
De overgang is soepel verlopen. Duidelijke communicatie.
Hoi Geert, Ten eerste wil ik je welkom heten bij Essent! Daarnaast bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer :)
Je hoeft er niets voor te doen.
Hoi Peter, Fijn om te horen dat de overstap zo soepel is verlopen! Laten we dit vooral zo houden. Groetjes, Webcare
De overstap wordt altijd verzorgd door Vereniging Eigen Huis. Als ik gebruik maak van het aanbod wordt alle altijd prima geregeld.
Hoi Mark, Bedankt voor je mooie review en cijfer! Als je ooit vragen hebt, neem dan gerust contact op :)
De medewerker die aan de deur kwam vertelde dat ik totaal geen last zou hebben met de overstap.. Dat jullie het allemaal zouden regelen ook de overstap boete.... Nu heeft mijn vorige leverancier de eind nota al afgeschreven inclusief de boete van 250 euro.. En ik zit nu nog steeds te wachten op een bericht over de terug gave van de boetevia jullie.. Oftewel einde van de maand heb ik een uitdaging om rond te komen.... Maar verder geen klachten
Hey Patrick, Allereerst wil ik je bedanken voor het achterlaten van een review! Het verzoek tot terugbetaling van de boete is al op 17-10 door ons goed gekeurd, als het goed is heb je hier ook een bevestiging van ontvangen.. Je krijgt het bedrag altijd na 3 maanden op je rekening gestort. Mocht je dit eerder willen, dan kun je contact opnemen om een verzoek tot vervroegde uitbetaling te doen. Groetjes, Webcare Essent
Ben overgestapt en de boete ingestuurd van mijn vorige energieleverancier. Meteen van Essent bericht gehad dat het verwerkt wordt.
Hoi Truus, Wat leuk dat je bent overgestapt naar ons, welkom bij Essent! Daarnaast is het fijn om te horen dat je meteen reactie kreeg, laten we deze lijn doorzetten :) Groetjes, Webcare Essent
klantvriendelijk
Niets van gemerkt en zo hoort het ook als alles goed geregeld wordt.
Alles was makkelijk en duidelijk online te regelen. Ook aanpassingen, verbruik etc. is simpel in te zien en te wijzigen. Erg positief over Essent
goed georganiseerd!
weer terug bij onze eerdere leverancier altijd goed geweest
De website van essent werkt te vaak niet goed waardoor ik mijn energieverbruik niet kan inzien.
Overstap vlot geregeld
is goed gegaan vraag me alleen af of en wanneer ik een maand afrekening krijg die heb ik nog niet gezien of gehoord en zal wel fijn zijn.
Van omzetting niets gemerkt en dat is een goed teken
Ik ben erg tevreden, omdat ik goed werdt geholpen, alles fijn en vlot verliep en er werdt duidelijk gecommuniceerd. Het enige wat van mij wat vlotter mag verlopen is de uitbetaling van de overstap vergoeding... Mvg
Als , zoals beloofd,de boete die ik verwacht van Budget Energie door jullie terug betaald word ben ik tevreden.
Beste klant, We hebben je aanvraag van de opzegvergoeding goed ontvangen. Je krijgt de opzegvergoeding van ons uitbetaald als je 3 maanden klant bent. Groetjes, Webcare Essent
De overstap is prima verlopen.