Ze laten je niet zwemmen in de wereld van internet, ik ben perfect geholpen . Klasse
Hi Hans, Te langdradig zijn daar staan wij niet voor! Gewoon lekker vlot en duidelijk zoals je aangeeft :)
Keurige omzetting naar essent
Wij willen natuurlijk dat de overstap zo vlot mogelijk verloopt, gelukkig is dit bij jou ook gebeurd! Als je ooit ergens mee zit, neem dan gerust contact met ons op.
Is vlekkeloos verlopen. De bol.com kaarten waren er zeer snel.
Hoi Rieneke, Wat leuk dat je klant bent geworden! Gelukkig maar dat de Bol.com kaart zo snel binnen kwam, daar kun je nu zeker iets leuks van kopen :) Groetjes, Essent Webcare
Goed om te horen dat alles zo vlot is gegaan, laten we deze lijn doortrekken!
Ik ben zeer tevreden
Overstappen was eitje
Zeer positief
Oh wow een 10! Super bedankt voor jouw review 👌
Ik ben niet gauw onder de indruk als ik op straat aangesproken wordt. Alleen nu werd ik overtuigd zonder druk. Mijn complenten voor jullie team en met name Jordi! Mvrgr. M. Mac Donald
Aah dankjewel! Echt een toffe reactie! Ik zal dit doorgeven aan Jordi :-) Welkom bij Essent, Monica!
Geruisloze probleemloze aanmelding
Welkom bij Essent Lizet 💪!
Ik heb aangegeven dat de incassodatum elke 1 van de maand kan plaatsvinden, dat word dus de 14e elke maand... per factuur komt er 2,50 per maand bij en ik kan niet zelf mijn maand bedrag kiezen. Positief is dat de medewerkers met respect spreken dus als ik wat persoonlijker kan worden behandeld en als mij gevraagd word om incasso datum in te stellen dan verwacht ik ook dat het op die datum word geincasseerd.
Hallo, Als allereerste wil ik je bedanken voor je compliment! Het termijnbedrag en incassodatum is momenteel zie ik al veranderd. Mocht je in de toekomst nog ergens tegen aanlopen? Laat het ons weten, want we helpen je graag verder! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Je hoeft bijna niets te doen .
Mij was belooft als ik over zou stappen naar Essent . Dat ik eventueel bij mijn vorige leverancier stroom/gas het op zeg termijn door Essent zou worden terug betaald 150 euro heb wel een verzoek ingediend op 18 /10 ingediend maar helaas nog niks gehoord
Hi I need the debit order date to be changed to the 23rd of each month please. I only get paid by the 23rd and can't have the payment order going off on the 15th please. Thanks
Hi Louis, Nice that you have left a review! Hereby I also confirm that I have adjusted the payment date to the 23rd. We will now automatically debit your account on this date. Kind regards, Essent Webcare
de boete die ik betaalde á € 175, wil ik graag op schrift sturen aan Essent. (heb geen scanner of Ipfhone) Ik heb een contact persoon waar ik de naam niet meer van weet: Kunt u zijn naam achterhalen, Dan stuur ik een copie van de boete aan hem toe. Alvast bedankt Vriendelijke groet, Titia Helder [email protected] tel 020 331 4 227
Ben op 2 oktober verhuisd van de Klok7 naar de Klok5 en ik wist vooraf al dat dit problemen zou gaan geven. Helemaal omdat ik per 3 oktober overgegaan ben van Engie naar Essent. Heb inmiddels 5 keer mijn meterstanden van de klok 7 of de Klok 5 door moeten geven en ben door 3 verschillende Essent medewerkers gebeld. Resultaat is dat ik een veel te hoog voorschot van 240 euro betaald heb en dat ik nog steeds zowel van Engie als Essent geen afrekening heb ontvangen. De laatste medewerker van Essent die ik gesproken heb zou mij nog een overzicht van de status mailen, maar dat is ook niet gelukt. Conclusie: ik word een beetje moedeloos van de wijze waarop dit afgehandeld is/wordt, Afwachten hoe dit af gaat lopen.
Mijn ervaring met Essent zijn tot nog toe prima. Alleen dat gejij en gejouw lijkt mij minder passend. Waar kennen wij elkaar van? Ontmoeten wij elkaar wekelijks in de kroeg? Elkaar een beetje respectvol benaderen lijkt mij verstandiger en netter!
Geen zwakker verkoopverhaal maar echt duidelijk en eerlijk advies gekregen.
Duidelijk toch?!
geen problemen alles prima gegaan.
Prima overstap, alles duidelijk van te voren.
Overgang naar Essent is zonder problemen en ongemerkt verlopen.
ik had besloten om over te stappen en dat heeft Essent prima geregeld. Ik heb zelfs de afrekening van mijn "oude" leverancier al binnen. Prima gedaan!
Netjes alles uit gelegd. Nette overzicht gestuurd. Tot nu toe heel tevreden
Toch na wat aanloop probleempjes goed gegaan