slecht

mij is toen bij oversluiten verteld dat jullie dat ik dagelijks mijn verbruik kan inzien hetzelfde principe als nuon, maar later bleek dat dit niet kan alleen maar maandelijks. als ik dit eerder had geweten dan was ik nooit overgestapt naar jullie. en ik heb gevraagd om mij hierover terug te bellen maar tot op heden nog niets gehoord.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Zeggen contract zomaar op

Heb wel drie keer opnieuw moeten aanmelden want je contract zeggen ze zelf steeds op zonder reden met boetes tot gevolg. Ik krijg nog 300 euro te goed van ze maar ze laten uiteraard zelf niets weten. Je moet overal zelf achteraan. Ik wacht al weken tot ze hun eigen fouten weer crediteren. Tot groot genoegen blijf ik nu al enkele weken klant. Benieuwd hoelang het nu goed gaat....

Matig

Goed gesprek in de avonduur met medewerker van Essent om terug te komen naar Essent. Achteraf waren die woorden te mooi om waar te zijn, Essent staat voor de boete die ik kreeg van nuon waar ik 1 maand bij was en kon alles door bellen eindrekening 150€ en kreeg het binnen een week terug op mijn rekening! telefonisch contact gehad met Essent medewerker dat het geld nog niet bijschreven was op rekening en kreeg te horen dat het tussen 1 en 3 maanden pas werd gestort. Zit in maand november met dubbele kosten 150 nuon en 179 gas en elektriciteit bij Essent en dat past niet bij een uitkering UWV!! Bij mij hoort afspraak is afspraak en is moeilijk om dit te verkopen!!!

Zeer slecht

Ik ben al jaren klant, heb alleen het contract voor 3 jaar vastgezet. Dan krijg je mails dat je wordt afgesloten en andere mails wordt je weer welkom geheten. Hierover is bij de verlenging totaal niets gezegd

Niet goed

Ik hebt een andere klantennummer ontvangen een ook en hoog eniderekkenking omdat de klantennummer was veranderd.

Mixed feelings

Er is een financieel voordeel ten opzichte van de vorige aanbieder maar het is lang niet zo groot als mij aan de deur werd voorgespiegeld.

Nou

Automatische betaling werkt niet Krijg een aanmaning. Na klachten gestuurd nog geen antwoord gekregen

Goede ervaring met kanttekeningen

Overstap verliep soepel. Registeren ook, maar toen werd het minder. Ik wilde app gebruiken, en ondanks tientallen malen proberen lukt het niet. Oorzaak? Met u gebeld waarom dat na het wachtwoord invoeren wordt gemeld dat ik mijn e-mailadres goed moet invoeren wat een onterechte constatering is. Met u getelefoneerd en ik “ ik zou worden teruggebeld” echter hoorde niets. Daarna nog enkele malen maar oplossing wordt niet geboden. Hetzou in november wel werken werd toen gezegd want de maand oktober moest voorbij zijn. Echter nog niets. Dus voorlopig is de geschetste klantvriendelijkheid en accuratesse niet bewaarheid. Helaas!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Weinig van gemerkt, Nuon netjes opgezegd. Geen 150 euro kado ontvangen.

Alles volgens mijngoed verlopen. Weinig van gemerkt en Nuon heeft de beëindiging almuitgevoerd. Alleen zouden wij € 150,00 kado krijgen en die hebben wij nog niet ontvangen.

ben tekort bij essent

ben tekort bij essent

nog niet helemaal tevreden

mijn verbruik gaat nog steeds niet goed. lukt nog steeds niet om mijn standen in te vullen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is heel gemakkelijk gegaan

Essent maakt het heel gemakkelijk om over te stappen

Tevreden

teleurstelling

nieuwe klanten krijgen cadeau bon maar als je al meer dan 25 jaar klant bent krijg je niets

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles wat beloofd was is uitgekomen capo

oke

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen kontrakt breuk geld terug gekregen

Ik heb van de Essent nog geen kontrakt breuk geld terug gekregen van de budget energie Mijn klant nummer bij jullie is 0171310320

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Goede prijs

Goedkoper dan de vorige energieleverancier.

Alles netjes geregeld.

Alles heel netjes geregeld.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben heel tevreden over Essent.

Ik ben lij dat ik weer terug ben gegaan naar Essent!

Prima verlopen!

Mijn abonnement is netjes opgezegd! Ben zeker tevreden!

Slimme meter

Bij het aangaan van mijn contract heb ik aangegeven dat ik een slimme meter hebt, maar in de application staat dat ik geen slimme meter hebt....

Heel goed verlopen

Essent is een goede keuze en ik hoop dat Essent in de toekomst het nog beter gaat doen. Ik ben tevreden met de manier waarop ze omgaan met klanten en ook goed bereikbaar zijn.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb weinig van de overstap gemerkt. Prima dus

Ik heb weinig van de overstap gemerkt. Prima dus.

gemaksvriendelijk

Prima contact gehad vooraf ivm opzegvergoeding. Soepele overgang naar Essent zonder allerlei haken en ogen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

het gemak met eigen huis

effe op de pc en is geregeld en geef geen geld uit aan die zgn b ners daar erger ik me aan,ik vind het overbodig

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch