Ok
Het overstappen is gewoon geweldig gegaan.
Goed om te horen dat de overstap goed is verlopen! :) Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je. Groetjes, Webcare Essent
Overstappen ging zonder problemen.
Ik heb warm water en de cv brandt dus dat gaat goed!😁
Dankzij Vereniging Eigen Huis een prima voorstel en dito prijs.
Mailadres was niet goed genoteerd, per post de spullen ontvangen. Bijna Twee jaar geleden opgezegd er is mij toen beloofd, komt u binnen twee jaar terug, u krijgt €150,00 retour. Helaas is dat nergens genoteerd. Ik krijg helaas niet de €150,00. Dat vind ik waardeloos.
Heb geen problemen
Het is prima gegaan. Per mail werd ik uitstekend geïnformeerd over het verloop.
Op de app na alles prima. Was met de app bij engie erg verwend. Daar valt bij Essent wel wat uit te breiden.
Wij hebben bij BCC een gasfornuis gekocht en kwamen daar in contact met een medewerker van Essent. Hij was duidelijk met zijn uitleg en zeer vriendelijk, kwam heel goed over. De korting die we kregen was natuurlijk meegenomen. Ook het feit dat jullie de boeten zouden terug betalen aan ons die wij opgelegd zouden krijgen door de contract breuk bij de Nuon. Maar daar komt mijn vraag, wij hebben vorige week zondag 2 november bij BCC samen met de Essent medewerker de papieren ingevuld voor de terug gaaf van de boete, en deze verzonden naar jullie. Tot op heden hebben wij nog niets vernomen m.b.t tot het terug betalen van onze boete van de Nuon. Graag hoor ik van U. Groetjes W.Nas
Helemaal top Wil :) Bedankt voor je reactie! Van harte welkom en ik heb goed nieuws! De aanvraag is goedkgekeurd, hiervan heb je ook een bevestiging ontvangen ;) Groetjes, Joyce Essent Webcare
zeer tevreden
Van harte welkom bij onze Essent familie, Damie! Wat een topcijfer, kei bedankt! Groetjes uit Den Bosch, Joyce Essent Webcare
Snel en accuraat
Yes, bedankt voor de review en voor dit prachtige cijfer! Via deze weg wil ik graag tegen je zeggen, welkom terug :) Weet dat we via Social Media ook altijd meer dan graag voor je klaarstaan. Groetjes en een fijne dag! Joyce Essent Webcare
Overstap is goed verlopen. Ik ga er qua maandlasten op vooruit. Wel jammer om nu aanbiedingen te lezen waarbij je een cadeaubon krijgt als je klant wordt.
Hey Henri, ik kan me voorstellen dat je daar ook graag gebruik van had gemaakt! Omdat we in jouw geval de opzegvergoeding terugbetalen ;) Dat kun je zien als het cadeautje! Laten we afspreken dat we tegen de tijd dat je contract is afgelopen even contact hebben om te kijken of ik je een mooi verlengingsaanbod met cashback kan doen! In ieder geval super bedankt voor je review en welkom terug! Groetjes, Joyce Essent Webcare
De juiste informatie snel en begrijpelijk beschikbaar waardoor de overzetting ook aan mijn zijde probleemloos is verlopen.
Yes Koos! Fijn dat het allemaal vlekkeloos is verlopen, zo hoort het ook natuurlijk! Mag ik je via deze weg van harte welkom heten! Super tof dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Groetjes, Joyce Essent Webcare
wat ze doen, doen ze goed
Thanks Franz! Welkom terug ;) Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review achter te laten. Groetjes en een mooie dag, Joyce Essent Webcare
C.V. en het licht doet het nog gewoon. Nergens aan gemerkt dat er een overstap was.
Het maandelijkse voorschot zou volgens uw medewerker € 116,00 gaan bedragen bij mijn geschat gebruik van 5700KWh. De eerste keer is echter € 166,00 afgeschreven. Ik heb zelf inmiddels het voorschot gewijzigd naar € 125,00.
Het is allemaal snel,makkelijk en netjes overgenomen
Helemaal super
Via Vereniging Eigen Huis heb ik besloten over te stappen. Nu nog jullie beloftes waarmaken Essent !
Bedankt voor je review Kim! :) Fijn dat de overstap probleemloos is verlopen. Groetjes, Webcare Essent
Jammer dat ik 3 keer heb moeten bellen om een papieren boete-terugbetaalformulier te vragen .Ofschoon ik toch duidelijk had aangegeven dat ik alles op papier per post wil ontvangen , en niet per computer!!!!
Bedankt voor je review Jon. :) Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat het niet meteen in 1 keer geregeld kon worden voor je. Gelukkig is het inmiddels al wel gelukt en is het ook goedgekeurd. ;) Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je. Groetjes, Webcare Essent
Goed gevoel om weer terug te zijn
Welkom terug Marinus, wij hebben jou ook zeker gemist! :D Groetjes, Webcare Essent
Essent heeft de overstap 6 maanden eerder laten ingaan dan nodig, waardoor ik nu hogere tarieven betaal in deze 6 maanden dan onder mijn oude contract.
Beste Pieter, Bedankt voor je review. :) Super vervelend dat de levering eerder is ingegaan. Als je huidige contract binnen 6 maanden voor de einddatum afloopt, dan nemen wij de levering aansluitend daarop over. Is het zo geweest dat de einddatum buiten de 6 maanden valt dan nemen wij de levering na de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen over. Bij jou is dat het geval geweest.. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je gerust telefonisch contact opnemen via 0900-1550. Groetjes, Webcare Essent
Eindafrekening van Eneco in gas is ok. Stroom sturen ze nog nota