Mij was beloofd dat ik 200 euro "cashback" zou krijgen, dit valt tot heden nog te gebeuren.
Ondanks dat je makkelijk overstapt, en de kosten daarvoor vergoedt krijgt, moet je toch voorschieten. De afrekening vindt nl gelijk plaats en de vergoeding pas 3 weken later.
Keurig berichtjes ontvangen over datum van ingang. Gemakkelijk om maandbedrag aan te passen. Hoefde nergens zelf achteraan, keurig. Geheel probleemloos dus.
Door mijn intelligente meters heb ik echt helemaal niets hoeven te doen om over te stappen van de ene leverancier naar de ander.
Alles tot nu toe top geregeld 😊
geen problemen
Goed geholpe
Jak dotychczas nie miałam żadnych zastrzeżeń. Miłym zakończeniem jest obecny tu język polski, szkoda że nie można dostosować również języka e-mail.
Ik Ben als klant uitgeschreven zonder dat ik het wist, terwijl ik al meer dan 50 jaar klant ben. Dan vind ik het een rare vraag of ik blij ben klant te worden.
communicatie verloopt slecht: telefonisch contact op ongemakkelijke tijdstippen (tijdens werk)=> had vantevoren beter gepland kunnen worden in onderling overleg. collegae weten niet van elkaar wat met klant is afgesproken. eenmaal bevestigd, wordt het weer anders vertaald. Dit is rechtgetrokken, echter weer met de nodige, onduidelijke communicatie van Essent uit.
Aanmaning over niet betaalde termijn bedrag, De dag waarna ik u gevraagd heb om nog maar eens goed Naar mijn banknr. Te kijken was naar 10 min het bedrag over geschreven.
Overstap zeer zeer zeer slecht verlopen! Werd aangemeld en afgemeld en zelf veel moeten bellen om het weer allemaal goed te krijgen. Werd ik weer afgescheept dat iemand anders het overgenomen had al met al zeer slecht geholpen zeker geen aanrader!
ik moest honderd euro betalen voor de overstap naar jullie,en daar werd gezegd dat ik nergens last van kreeg.
Doordat ik al een oude klant was is er zoveel fout gegaan. Ik hoop dat het nu opgelost is maar dat betwijfel ik. Verder tevreden Het lid worden was zo gedaan alleen de ellende daarna was vervelend
Ik heb de app aangevraagd wil inloggen lukt niet. Ik gebruik hetzelfde wachtwoord als MijnEssent. Kunt u me uitleggen wat er niet goed is. Ook is niet duidelijk of ik nu al mijn gegevens kan zien. U zegt dat ik de gegevens moet opgeven maar ik heb een slimme meter en bij Oxxio lukte het wel
Hoi, Voorheen had ik Essent en kin ik gewoon mijn verbruik zien nu moet er weer een apparaat tussen dat ik niet heb en waarschijnlijk weer moet kopen. heb ook problemen met het terug krijgen van de overstapboete
Toen ik belde wilde ik een nieuw stroom contract omdat het gas/elektra over 3 weken afliep en ik wilde alleen een elektracontract omdat het gas al was afgesloten. De dame aan te telefoon was zo blij dat voor mij dat ik haar aan de telefoon had ze zou het goed regelen. Dat bleek wel toen ik een mail ontving waar instond dat ik voor gas nog een nabetaling moest doen omdat ik 8 kub gas had gebruikt terwijl dat op het huidige adres niet kon omdat het al een jaar afgesloten was verder 50.- euro extra omdat ik het contract voor de einddatum beëindigde dus had die blije dame mijn contract 3 weken voor de einddatum beëindigd. Dus weer gebeld het zou geregeld worden , en wat die vorige dame gedaan had was echt niet goed maar nu zou het goed gaan , niet dus weer een verkeerde afrekening gas/ elektra dus maar weer bellen toen eindelijk was het iemand die wel begreep wat er fout was En het werd goed geregeld. Al met al zeker 1.5 uur bezig geweest met bellen en wachten ik had het eigenlijk wel kunnen weten dat het fout zou gaan bij een call centrum waar mensen werken die de klant niet interesseert en die hun gesprek niet loggen en dus de volgende collega niets kunnen vinden over afspraken die gemaakt zijn wat ik er van geleerd heb om direct de naam van de medewerker te vragen dat vinden ze niet leuk maar dat zijn ze zelf schuld die sikkels. Dat was mijn verhaal doe er iets mee!
Ben nog niet aangesloten door Liander!
ALLE opzegboetes zouden vergoed worden maar dit is NIET de waarheid. Het kost me 250 euro om over te stappen!!!
Erg jammer dat alles fout is gelopen. Een verkoper aan de deur gehad en overgegaan naar Essent. Wel aangegeven dat ik per november (ook via een verkoper aan de deur) een ander contact aan ga. Was geen probleem. Nu is het november. Stopt mijn contract weer bij Essent en ga ik toch naar een andere leverancier omdat ik daar niet onderuit kan. Erg jammer dit. In plaats van dat ik goedkoper uit ben..kost het mij nu weer een boete.
Overgestapt op basis van verkeerde voorwaarde. Alleen jammer dat essent hiervoor schuld bij klant legt.
Waarom moet een klant 4 keer bellen voordat duidelijk is hoe de overstap boete afgehandeld wordt? Vervolgens hoor ik dan dat Essent het recht heeft deze binnen 3 maanden terug te betalen aan mij. Ik moet wel mijn factuur direct betalen aan jullie. Vervolgens zou ik een mail krijgen waarin staat dat ik 5% korting krijg op mijn factuur maar deze heb ik nog steeds niet ontvangen. Het is allemaal leuk en aardig om (oud) klanten binnen te halen maar let dan ook op de nazorg
overgestapt omdat het een leuke voordeel opleverde , de overstap is simpel en goed verlopen precies zoals uitleg vertelde. Geen zin aan toe te voegen :)