Het is allemaal goed gegaan vooral jullie actief met Bcc vond ik erg leuk.

De overstap is goed gegaan. Ben tot nu toe zeer tevreden.

Prettig

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

De overgang is probleemloos verlopen denk ik

De spanning is niet weggevallen en de eerste factuur is betaald.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu loopt alles zoals verwacht

Door collective inkoop via eigen huis is de overgang naar Essent vlekkeloos verlopen

Super service

Super hoe alles verloopt

Vlekkeloos verlopen

Zonder moeite van de ene naar de andere leverancier

Alles zonder probleem verlopen

Ben klant geworden bij een aankoop bij BCC, Snel geregeld, vriendelijk te woord gestaan en alles duidelijk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slechte ervaring aan de voordeur erna!

Een week na de gemaakte afspraak is er een verkoper van Essent aan mijn voordeur verschenen. Het aangeboden contract was hélemaal verkeerd en hij overtuigde mij voor een ander contract. Met incasso opdracht erbij! Nu wordt toch het oorspronkelijke contract gehanteerd en ik ben onzeker over het verloop.

niet volledig

De emails worden nog altijd naar het oude adres gestuurd. Gelieve te gebruiken: [email protected]

• De wijze waarop het contact is verlopen

Beloften in het verleden worden niet na gekomen

Ik was jaren klant bij Essent en ben begin 2019 ingetrokken bij mijn vriendin. Zij was klant Budget. Wij zouden ca. na 10 maanden samen een nieuwe woning betrekken. De verkoper van Essent overtuigde mij er aan dat mijn vriendin haar contract bij Budget kon opzeggen en dat de overstapkosten door Essent na een jaar zouden worden vergoed ongeacht of we na 10 maanden zouden verhuizen. Nu blijkt echter dat dit komt te vervallen ivm de verhuizing en omdat wij alleen electriciteitsnet afnemen. Derhalve moest een nieuw contract afgesloten worden hetgeen op mijn naam is gezet. Ook als het op de naam van mijn vriendin gezet zou zijn zouden de overstapkosten niet vergoed worden. Al bij al hebben wij een nare nasmaak van dit geheel en zullen we Essent beslist niet aanbevelen bij derden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Per telefoon ging het nogal moeilijk.

Het leveringsadres opgeven gaf geen enkel probleem, maar mijn correspondentieadres veranderen dat ging nogal moeilijk. Dat heeft 5 dagen geduurd voordat ik dat voor elkaar had, dat bleef maar naar mijn oude adres gaan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Weinig van gemerkt, ,dus dat is goed!

Eigenlijk had ik wel een slimme meter verwacht!het aanmaken van een mijnessent is mij nietgelukt!

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik zou nog terug gebeld worden

ik zou nog terug gebeld worden,over de boete die door jullie betaald zou worden naar mijn overstap van nuon naar essent.heb nog steeds niks gehoord??

• De wijze waarop het contact is verlopen

Bevestiging van vergoeding overstap boete

Al ongeveer 2 weken terug aanvraag voor boete vergoeding ingediend en daar werd vermeld dat ik binnen enkele dagen bericht zou mogen ontvangen. Echter tot op heden nog niets vernomen omtrent de vergoeding van de boete.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben net over, dus ik weet het niet

Mijn man heeft de overstap geregeld en bij het wegvallen van hem ben ik erachter gekomen dat ik nu bij Essent zit. Alles is via mail verlopen tot nu toe. Ik ben nu een 1-persoons huishouden . Eigenlijk had ik dit in de contactgegevens moeten vragen extra, maar is dit nu in mijn termijnbedrag verwerkt?

Naadloos overstappen

De overstap is naadloos verlopen. Essent heeft mijn contract met NLE opgezegd en de financiele afhandeling hiervan is perfect verlopen. Prima service.

uitstekend

Snel en efficient

Aanvraag snel behandeld en levering als afgesproken

• De wijze waarop het contact is verlopen

wachtwoord is te moeilijk voor een digibeet

I don't understand

I don't understand why I am paying 150 euros per month, I have already gone through documentation and still don't understand. A third party requested my contract and what has been agreed was 126 euros per month. I only live with my husband, so we are very inexpensive. Since I don't understand dutch and I saw "150", which I was informed was the fine if I wished to cancel - I would never expect the monthly amount would be different than the one negotiated...

• Would you recommend us? No

Vertrouwen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstappen was simpel en snel.

Aangenaam contact gehad met de vertegenwoordiger (aan de deur); deze was open-minded, to the point, informatief en meedenkend. Daarna is de (door Essent geregelde) overstap prima verlopen. Ik wacht nog op de compensatie (overstap boete) maar ben er van overtuigd dat dit binnen de afgesproken termijn gestort wordt. Dus tot nu toe prima dus....

alles ging volgens plan

alles ging volgens plan, geen klachten

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch