De overstap is goed gegaan. Ben tot nu toe zeer tevreden.
Prettig
De spanning is niet weggevallen en de eerste factuur is betaald.
Door collective inkoop via eigen huis is de overgang naar Essent vlekkeloos verlopen
Super hoe alles verloopt
Zonder moeite van de ene naar de andere leverancier
Ben klant geworden bij een aankoop bij BCC, Snel geregeld, vriendelijk te woord gestaan en alles duidelijk.
Een week na de gemaakte afspraak is er een verkoper van Essent aan mijn voordeur verschenen. Het aangeboden contract was hélemaal verkeerd en hij overtuigde mij voor een ander contract. Met incasso opdracht erbij! Nu wordt toch het oorspronkelijke contract gehanteerd en ik ben onzeker over het verloop.
Hoi Cees, Ik vind het jammer om te horen dat het contactmoment met de medewerker aan de deur voor onduidelijkheden heeft gezorgd. Het kan zijn dat de medewerker op dat moment nog niet op de hoogte was van de overeenkomst die je had afgesloten. Ik zie wel dat het oorspronkelijke contract gehanteerd is. De overeenkomst die met de medewerker was afgesloten is automatisch tegengehouden door ons systeem om een dubbele aanmelding te voorkomen. Ik wil graag je onzekerheden over het verloop wegnemen en heb je daarom proberen te bellen. Ik kreeg helaas geen gehoor. Als je nog duidelijkheid wilt over je overeenkomst kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1550 (gratis nummer). Groetjes, Rani Webcare Essent
De emails worden nog altijd naar het oude adres gestuurd. Gelieve te gebruiken: [email protected]
Hoi Tjitske, Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wil dit graag voor je rechtzetten, zou je een e-mail kunnen sturen naar [email protected] met daarin vermeld je postcode en huisnummer. Dan ga ik er voor zorgen dat we je voortaan alleen zullen berichten op het juiste e-mailadres. Je kan ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1550 (gratis nummer). Groetjes, Rani Webcare Essent
Ik was jaren klant bij Essent en ben begin 2019 ingetrokken bij mijn vriendin. Zij was klant Budget. Wij zouden ca. na 10 maanden samen een nieuwe woning betrekken. De verkoper van Essent overtuigde mij er aan dat mijn vriendin haar contract bij Budget kon opzeggen en dat de overstapkosten door Essent na een jaar zouden worden vergoed ongeacht of we na 10 maanden zouden verhuizen. Nu blijkt echter dat dit komt te vervallen ivm de verhuizing en omdat wij alleen electriciteitsnet afnemen. Derhalve moest een nieuw contract afgesloten worden hetgeen op mijn naam is gezet. Ook als het op de naam van mijn vriendin gezet zou zijn zouden de overstapkosten niet vergoed worden. Al bij al hebben wij een nare nasmaak van dit geheel en zullen we Essent beslist niet aanbevelen bij derden.
Hoi C.W. , Ik wil je heel erg bedanken voor het prettige telefoongesprek. Ik ben blij dat we er samen uit zijn gekomen en je de compensatie van de opzegvergoeding alsnog krijgt van ons. Mocht je verder nog vragen hebben kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1550 (gratis nummer). Groetjes, Webcare Essent
Het leveringsadres opgeven gaf geen enkel probleem, maar mijn correspondentieadres veranderen dat ging nogal moeilijk. Dat heeft 5 dagen geduurd voordat ik dat voor elkaar had, dat bleef maar naar mijn oude adres gaan.
Hoi Henk, Gelukkig is het gelukt om het correspondentieadres te wijzigen. Ik vond het een fijn telefoongesprek en bedank jou ook dat ondanks het voorval met het correspondentieadres je aangeeft dat alles verder goed gaat bij ons. P.S. mocht je in in de toekomst weer tegen zo een situatie aanlopen kun je ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1550 (gratis nummer). Wie weet kunnen wij het probleem dan sneller verhelpen voor je! Groetjes, Rani Webcare Essent
Eigenlijk had ik wel een slimme meter verwacht!het aanmaken van een mijnessent is mij nietgelukt!
Hoi Arie, Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar kreeg je helaas niet te pakken. Goed om te zien dat het inmiddels gelukt is om in te loggen in de mijn Essent omgeving. We hadden je graag een slimme meter willen geven, maar dit wordt niet door ons bepaald. De slimme meter is een product van de netbeheerder, zij bepalen wanneer en waar een slimme meter geplaatst wordt. Mocht je hier meer informatie over willen kan je contact opnemen met je netbeheerder Stedin op het telefoonnummer 088-8963963. Groetjes, Rani Webcare Essent
ik zou nog terug gebeld worden,over de boete die door jullie betaald zou worden naar mijn overstap van nuon naar essent.heb nog steeds niks gehoord??
Hoi Frank, Dankjewel dat je even tijd voor me had zodat we dit telefonisch konden bespreken. Ik heb er vertrouwen in dat het nu helemaal goed gaat komen met het indienen van de aanvraag voor de opzegvergoeding. Mocht je er toch niet uit komen kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0900-1550 (gratis nummer) of mailen naar [email protected] . Groetjes, Rani Webcare Essent
Al ongeveer 2 weken terug aanvraag voor boete vergoeding ingediend en daar werd vermeld dat ik binnen enkele dagen bericht zou mogen ontvangen. Echter tot op heden nog niets vernomen omtrent de vergoeding van de boete.
Hoi Piet Jan, Super fijn dat we het telefonisch konden bespreken. De aanvraag van de opzegvergoeding is goedgekeurd en krijg je binnen 3 maanden uitbetaald. Mocht je verder nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar [email protected] of neem even telefonisch contact op met ons via 0900-1550 (gratis nummer). Groetjes, Rani Webcare Essent
Mijn man heeft de overstap geregeld en bij het wegvallen van hem ben ik erachter gekomen dat ik nu bij Essent zit. Alles is via mail verlopen tot nu toe. Ik ben nu een 1-persoons huishouden . Eigenlijk had ik dit in de contactgegevens moeten vragen extra, maar is dit nu in mijn termijnbedrag verwerkt?
Hoi Jacqueline, Ik wil je allereerst condoleren met het verlies van je man. Ik zie dat je inmiddels ook telefonisch contact hebt gehad en een advies hebt gekregen over je termijnbedrag op basis van je daadwerkelijke verbruik. Ik kan begrijpen dat dit allemaal heel nieuw is voor je, maar weet dat we voor je klaarstaan om je hierbij te helpen. Als je vragen hebt over je energie kun je contact opnemen met ons via 0900-1550 (gratis nummer). We helpen je graag verder. Groetjes, Rani Webcare Essent
De overstap is naadloos verlopen. Essent heeft mijn contract met NLE opgezegd en de financiele afhandeling hiervan is perfect verlopen. Prima service.
Hoi Sven, Ik waardeer het zeer dat je zo een toffe beoordeling achter laat voor ons! Heel erg bedankt daarvoor. Ik ga er vanuit dat je in de toekomst ook zo positief zult blijven over onze service. Groetjes, Rani Webcare Essent
Aanvraag snel behandeld en levering als afgesproken
Hoi Dick, Goed om te horen dat de aanvraag snel geregeld was! Ik wil je ook heel erg bedanken voor je positieve beoordeling. Groetjes, Rani Webcare Essent
wachtwoord is te moeilijk voor een digibeet
Hoi Gerard, Bedankt voor je beoordeling! Om de veiligheid van je gegevens te waarborgen stellen we op het begin een wachtwoord in wat niet makkelijk te raden kan zijn. Ik wil je graag helpen bij het inloggen en heb je daarom zojuist proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor. Ik wil je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar [email protected] of even telefonisch contact op te nemen met de klantenservice op 0900-1550 zodat we je op weg kunnen helpen met mijn Essent. Groetjes, Rani Webcare Essent
I don't understand why I am paying 150 euros per month, I have already gone through documentation and still don't understand. A third party requested my contract and what has been agreed was 126 euros per month. I only live with my husband, so we are very inexpensive. Since I don't understand dutch and I saw "150", which I was informed was the fine if I wished to cancel - I would never expect the monthly amount would be different than the one negotiated...
Prettig
Aangenaam contact gehad met de vertegenwoordiger (aan de deur); deze was open-minded, to the point, informatief en meedenkend. Daarna is de (door Essent geregelde) overstap prima verlopen. Ik wacht nog op de compensatie (overstap boete) maar ben er van overtuigd dat dit binnen de afgesproken termijn gestort wordt. Dus tot nu toe prima dus....
Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je klant bent geworden bij Essent! Welkom :) Groetjes Jerom Webcare Essent
alles ging volgens plan, geen klachten
Kijk Conny daar doen we het voor! 💐 Welkom bij Essent! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag van je :) Groetjes Jerom Webcare Essent