Zeer soepele overgang van Eneco naar Essent

Ben tot nu toe zeer tevreden. De overgang van energieleverancier is soepel verlopen. Nu nog even wachten op de verbruiksalp. Ben benieuwd hoe die er bij Essent uit ziet.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede en snelle overstap, maar slechte reactie op e-mails.

Overstap is prima en zonder problemen verlopen. Alleen heb ik een e-mail gestuurd over mijn meterstanden waar ik geen enkele reactie op heb gekregen. Contact met klanten kan dus beter!

Top👍👏

Het was vlot en correct verlopen.

komen afspraak niet na

Gebeld met Essent, zouden mijn vraag uitzoeken en hebben nimmer teruggebeld. Advertentie gezien onderhoud voor 6,95 per maand en de eerste 3 maanden gratis. Ik kon dit niet op de site vinden en zou daar over teruggebeld worden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Te veel verschillende mails over de overstap

Na het aanmelden , doorgeven van meterstanden. Kreeg ik een mail of de standen wel klopte ( wat mij allemaal al verbaasde aangezien ik een slimme meter heb.) daarna kreeg ik nog twee keer mail dat mijn contract was stop gezet. Op zijn minst erg verwarrend.

Omslachtig

Voor het vrienden voordeel te kunnen ontvangen heb ik 3 maal een nieuw contract gekregen. Dit is zeer omslachtig

???

Helemaal verbaast van de mail.... Krijg een mailtje hoe ik mijn overstap / levering ervaar. Voor wat stroom werkte voorheen, stroom werkt nu nog steeds. Snap de hele doelstelling van de mail niet. Daarbij word aan het einde gevraagd naar mijn mail, terwijl jullie mij de mail al stuurden, waarom mijn mail dan?

Ik weet het nog niet.

Hallo, ik kan er helaas nog niets over zeggen. U bent te snel. Na bv. een half jaar kan ik misschien zeggen hoe Essent bevalt. Ik kan Essent ook (nog) niet aanbevelen en een ster geven. Dit vind ik wel een minpunt. Zit er niet zo bovenop. Dat is niet alleen bij Essent het geval. Bijna alle bedrijven doet dit zo.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

De aanmeldprocedure verliep zeer omslachtig en tergend zenuwslopend.

Zie de vastgelegde informatie bij mijn gegevens.

• De wijze waarop het contact is verlopen

overgang regelen prima , belofte nakomen niet.

tijdens ons gesprek thuis met 1 van uw consulentes is mij beloofd dat ik een NEST - thermostaat zou krijgen. Uw consulente kreeg dit niet aangegeven op haar I -pad , en verzekerde mij dat ik deze nadien kon bijbestellen via Uw website. nu krijg ik continu als antwoord : staat niet op de aanmeldbevestiging dus wij kunnen U niet helpen. beetje jammer en geeft mij voedignsbodem om weer te kijken naar een andere leverancier. Belofte maakt schuld ( bij mij tenminste )

Matig

Mijn digitale besturing van de verwarming is veel trager geworden. Daarnaast het verzoek of jullie het termijnbedrag naar de 27e of 28e van de maand kunnen verschuiven, dit aangezien mijn salaris pas na de 25e binnen komt. Bijvoorbaat hartelijk dank, Guido Leine

Slecht

Ik zit nog steeds te wachten op het contract wat ik via VEH heb afgesloten eind september!!! Maar nog steeds niet hè juiste contract van jullie ontvangen 🤔

Voel me opgelicht

Het eerst geboden contract was beter. Dat Essent een fout maakt waardoor dat contract niet kon ingaan, is niet mijn verantwoordelijkheid. Maar ik betaal wel jaren meer aan energie. Niet netjes.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog maar de eerste maand,

Nog maar de eerste maand , kan er nog niets over zeggen ,geeft na een jaar meer duidelijkheid.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer goede ervaring bij aanbod en overstap van energie leverincier

heel prettig

• De wijze waarop het contact is verlopen

De aanvraag is snel en accuraat afgehandeld

In tegenstelling tot een goedkopere energieleverancier kon Essent mij een variabel contract aanbieden voor de levering van bouwstroom.

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap is heel goed gegaan

geen opmerkingen

Soepel verlopen

Ging heel soepel nergens geen om.kijken naar

verwarrende mail ontvangen

PS. De bedoeling was dat het adres Oosteinde 289, 7671BA te Vriezenveen afgemeld zou worden voor eigenaar JG Kobes. Per 2-12-2019 is budget-energie de nieuwe leverancier van Oosteinde 289. (deze woning wordt door ons verhuurt/ wij zijn eigenaar) En nu krijgen wij d.d. 2-12-2019 / 18:32 uur een mail van "uw overstap naar Essent is goed verlopen". Terwijl wij juist afgemeld willen worden bij Essent op het adres Oosteinde 289 te Vriezenveen. Per 1-12-2019 is deze woning verhuurt aan iemand anders.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Vlekkeloos gegaan

Ik heb verder niet te hoeven doen.

Trouwe klant

Het overstappen ging heel snel en zonder problemen.

uitstekend

Snelle en geruisloze overgang

Tevreden

tevreden

Zeer nette bedrijf

Misleiding

Er wordt gezegd dat je een welkomscadeau krijgt. Aangezien er niet bij vermeld wordt dat je het cadeau pas ontvangt als je een jaar bij Essent. Bent, vind ik het misleiding, meer kan ik er niet van maken. Noem het dan geen Welkomscadeau maar zoiets van Aftercadeau oud.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch