Goed geregeld. Heel positief.
Ben pas kort bij Essent tot nog toe bevalt het goed
Via VEH bij Essent als leverancier terecht gekomen. Zijn nu een paar weken klant en dat ging erg gemakkelijk.
na het contract en en paar e-mais geen contact gehad en alles is denk ik soepel verlopen.
Is goed gegaan, geen problemen
Goede service, fijn geholpen door medewerker bij BCC in Arnhem
overstap is goed verlopen
Nog geen negatieve ervaring gehad.
werd snel geholpen en correct benadert
Ik ben overgestapt vanwege een mooie promotie in de bcc den haag,ik vroeg nog aan die meneer die de overstap regelde hoe dat zat met de boete en de tegoedbon die ik van budgetenergie kreeg,hij zei geen probleem dat nemen wij voor onze rekening achteraf moet ik dus toch tegoedbon terugbetalen aan budget energie,ik vind dit dus dwaling.
Bij de groene leverancier waar ik voorheen zat, betaalde ik minder per maand. Laatste keer dat ik via Vereniging Eigen Huis een overstap maak. Verder heb ik van mijn vorige leverancier geen bevestiging van de opzegging door Essent gekregen. I.p.v. dat Essent hier achteraan gaat, wordt dat bij mij neergelegd.
Hi Anneke, Bedankt voor je reactie! Jammer om te horen dat je nu alsnog meer betaald dan voorheen. Echter kon je het termijnbedrag van te voren ook al controleren in de aanmeldbevestiging, zo wist je van te voren dat je meer ging betalen :) Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen!
Ik heb van u (Essent) al wel 100 euro mogen ontvangen maar Engie rekent 2x 125 euro
Hoi Nils-Peter, Leuk dat je klant bent geworden! Daarnaast zie ik dat al meerdere malen contact hebt gehad voor de boete van Engie. Je hoeft nu alleen nog maar de boete van Engie op te sturen zodat je deze van ons uitgekeerd krijgt :)
Het maken van de overstap ging soepel en snel. Het was alleen erg jammer dat ik er achteraf achter kwam dat Essent niet zo groen en duurzaam is als ze zelf zeggen. Ze scoren een onvoldoende. Voor mij een reden om aan het einde van het contract over te stappen naar een groenere energiemaatschappij. Tenzij Essent dan beter scoort.
Goedemiddag! Bedankt voor je review! Ik vind het jammer om te horen dat je ons niet 'groen' vindt. We zijn hier zeker wel mee bezig! Je zou een kunnen kijken op onze website als je meer informatie wilt: https://www.essent.nl/content/particulier/producten/stroom_gas/groene-stroom.html Groetjes!
Ik was net twee weken overgestapt van Energiedirect naar Eneco toen een zeer vriendelijke jongeman van Essent bij mij aan de deur kwam. Het was dezelfde jongeman welke een aantal maanden eerder ervoor heeft gezorgd dat ik bij Energiedirect klant was geworden. Ik heb hem gelooft toen hij mij vertelde dat ik de boete, 150€, welke ik had betaald bij Energiedirect, terug zou gaan krijgen van Essent. Ook zou ik de boete welke ik aan Eneco moest betalen terug gaan krijgen. Dat laatste klopte, het eerste dus niet. Mijn overstap naar Essent heeft mij dan ook 150€ gekost en ben ik foutief voorgelicht aldus een andere jongeman van het klantenservice telefoonnummer. Ik ben dan ook niet te spreken over mijn overstap naar Essent helaas en eigenlijk ben ik erg boos hierover. Het gaat even duren voordat ik de boete van Energiedirect terug heb verdiend. Ik zou het zeer op prijs stellen indien Essent nog iets met mijn zeer slechte ervaring zou doen!
Hoi Marja, Allereerst wil ik je bedanken voor het delen van dit bericht! Onze medewerkers worden altijd opgeleid met het doel om de juiste informatie te geven aan de klant. Daarom baal ik ook zo dat dit niet is gebeurd.. Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de medewerker die het contract heeft afgesloten, hierop wordt aangesproken. Dit zal ik doen door een klacht over werving aan te maken. Hopelijk zal dit de pijn ietsjes verschaffen. Groetjes, Webcare Essent
de overstap is technisch goed verlopen in de zin dat er nog steeds gas en elektra wordt geleverd maar financieel ging het meteen de eerste maand mis; dubbel betaald aan zowel Engie als Essent. In de app van Essent staat alleen elektra verbruik en dus nog geen gas.
Meermaals juiste startdatum aangegeven. Daarover gebeld en verkeerde wijzigingsdatum doorgekregen waardoor het niet meer gewijzigd kon bv worden. Er is daarom vergoeding van boete toegezegd. Inmiddels is de boete bekend en moet ik nog aan Essent opsturen. Wel waren alle afzonderlijke medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk.
Hoi Jenny, Wat vervelend dat de aanmelding zo rommelig is verlopen, gelukkig maar dat alles nu is opgelost! Wij wachten de boete rustig af :) Groetjes, Webcare Essent
Zie boven
Goedemorgen! Erg vreemd dat je niet bent uitgeschreven bij Innova, dit zou eigenlijk niet kunnen. Je kunt nooit 2 leveranciers tegelijk hebben. Aangezien wij jou leverancier zijn, is het contract bij Innova dus automatisch opgezegd! Groetjes!
Nu twee keer een deurwaarder uiteindelijk moeten betalen voor: 1. beëindiging van een energiecontract voor de Prinsengracht 37-I 2. foutieve overzetting naar twee energie en gasmeters voor de Runstraat 33. Beide nota's: elk 250,-- euro. Tenminste nota 2 had door jullie voorkomen kunnen worden
Goedemorgen! Ik vind het natuurlijk jammer om te horen dat alles zo is verlopen. Hierover heb ik je ook geprobeerd te bellen, echter kreeg ik geen gehoor.. Je mag onze klantenservice altijd bellen, hopelijk kun je dan samen tot en oplossing komen! Groetjes, Webcare Essent
Leuke en goede verkoper, alles vlot verlopen. Ik heb een Toon slimme meter. Dat ik nu ook mijn geschiendenis kwijt ben, dat had wel gezegd mogen worden.
Hoi Moniek, Bedankt dat je een review hebt achtergelaten! De toon kun je gewoon blijven gebruiken, echter de extra functies die je eerst had niet meer.. Onze excuses dat dit niet is duidelijk gemaakt :( Groetjes!
Via vereniging eigenhuis goed verlopen.
Hey Sjef, Weer een nieuwe klant erbij, wat leuk! Mocht je ooit vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op :) Prettige feestdagen alvast!
Essent had een verkeerde stroomaansluiting in mijn overeenkomst gezet. Namelijk die van de algemene ruimte i.p.v. mijn appartement. Na een paar telefoontjes en een nieuwe overeenkomst was het probleem opgelost zonder extra kosten en met dezelfde voorwaarden.
Hoi Tjalling, Jeetje dat klinkt als een hoop gedoe! Gelukkig is het allemaal opgelost en kun je gewoon profiteren van dezelfde profiteren etc.
Ben nog zo kort bij jullie om een oordeel te vellen.
Hoi Arno, Leuk dat je een review hebt achtergelaten! Gelukkig heb je de cadeaubon ook al ontvangen, daar kun je zeker iets leuks van halen voor de feestdagen :)
Overstad is vlekkeloss gegaan.
Hi Micheline, Wat leuk dat je lid bent geworden bij ons! Laten we er samen voor zorgen dat alles vlekkeloos blijft verlopen :) Groetjes, Webcare Essent
Gladjes
Hoi Richard, Hartstikke bedankt voor je kort maar krachtige reactie!
Bij de persoon aan de deur werd duidelijk afgesproken dat alle afspraken etc op papier per post zou worden toegestuurd omdat het gebruik van de computer voor mij problematisch is. Helaas niets ontvangen. Lang gewacht en tenslotte hulp gevraagd. Echt niet leuk. Verder heb ik nog niets gemerkt van de overstap.
Goedendag! Ik vind het natuurlijk jammer dat er bepaalde afspraken niet zijn nagekomen, niet de bedoeling natuurlijk! Gelukkig is alles inmiddels opgelost voor je.. Ik heb de correspondentie voor jou voor de zekerheid op post gezet. Zo ontvang je alle documenten via de post van ons :) Groetjes!