idem als boven
Goedemiddag Wim, Welkom terug bij Essent we hebben je gemist! ;) Wat een prachtig cijfer... Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2020. Groetjes, Valerie Essent webcare
Snel geregeld
Het wachtwoord invoeren gaf moeilijkheden. Ook was mij niet verteld dat ik de boete voor het overstappen zelf voor moest schieten en het drie maanden zou duren voor het door U betaald werd. Op aandringen is dit vervroegd tot één maand.
duidelijke uitleg, goed geregeld met oude energieleverancier.
Snel en eenvoudig klant geworden Nieuwe klant op de energiemarkt Zeer tevreden
duidelijk verhaal
Makkelijk
We weten niet of dit goed wordt opgelost. Vertrouwen hebben we daar nog niet in. Na twee weken kregen wij een afrekening omdat wij opgezegd zouden hebben. Waarom werd er geen contact opgenomen met ons. De gegevens hebben jullie allemaal. We wachten nu al weer 1 week op een bevesting van ons gesprek vorige week met Truida Bannink!!
Alleen heb ik geen reactie gekregen op mijn mail over de 100 euro boete die ik heb gekregen van Eneco. U hebt immers beloofd dit voor uw rekening te nemen. Als dit geregeld is ben ik pas tevreden Met vriendelijke groeten, Mw. E. Veldkamp-Doorduijn, Tel. 0355268599.
Hallo Emma, Oei, ik ben bang dat wij jouw e-mail niet hebben ontvangen... Is het misschien mogelijk om jouw eindafrekening opnieuw toe te sturen naar [email protected] ? Je ontvangt dan binnen 7 werkdagen het bericht of jouw opzegvergoeding is goedgekeurd. Ik zie graag je e-mail tegemoet 💪. Fijne feestdagen 🎄. Groetjes, Danisha
Goed, snel, makkelijk, zonder problemen.
Bedankt voor je review Herman! Fijn dat het allemaal probleemloos en op tijd is gegaan. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je! Fijne feestdagen 🎄. Groetjes, Danisha
alles is goed verlopen
Fijn om te horen dat alles is goed gegaan! Fijne feestdagen 🎄. Groetjes, Danisha
Moeiteloos over gestapt zonder poespas.
na een zeer prettig telefonisch gesprek met een mevrouw op het kantoor in Den Bosch de keuze gemaakt. heb van de overstap terug naar essent weinig gemerkt. alles is (blijkbaar) goed geregeld. zo mag onze "samenwerking" wat mij betreft verdergaan.
Super om te horen! Bedankt Welkom bij Essent :) Fijne feestdagen 🎄.
de overstap is prima verlopen, alleen het nieuwe termijn bedrag werd later dan ik dacht geincaseerd.
Zelf niets hoeven te doen
Super om te horen! Bedankt Welkom bij Essent :) Fijne feestdagen 🎄.
geen enkel probleem. Met name communicatie/informatie is van hoog niveau.
Dankjewel voor je review! Fijne feestdagen 🎄.
Alles is geruisloos gebeurd.
Daar doen we het voor he! Welkom bij Essent 💪.
Ben net overgestapt. En is niet de heer maar mevrouw de korte
Vriendelijk te woord gestaan alle vragen tevreden beantwoord,alleen vragen wij waneer de € 175.00 instap premie woord uitbetaald.
Heb gewoon een nieuwe leverancier nodig gehad en dat was allemaal snel geregeld. Zit alleen nog op het welkomscadeau te wachten maar dat kon nog even duren
Ik ben tevreden met hoe de overstap geregeld is en met de maandelijkse betalingen, die ik zelfs indien nodig kan aanpassen. Ik ben dus helemaal tevreden.
met het aanbod is het vergelijk gemaakt in betaalde euros en niet met het daadwerkelijke verbruik. het werkelijke verschil is dus niet zo groot als men deed voorkomen
is afwachten of alles in goede richting gaat, ik ben pas weer lid geworden van essent omdat ik drie maanden geleden er in getrapt ben bij Eneco , ze beloven van alles maar dit kwam niet goed dus terug naar mijn oude leverandzier ik was al tijden lid ik meen vanaf 1972 en ging alles goed,sorry hier voor dus laat mij zien dat ik weer terug ben bij ESSENT mvg ik moet even afwachten hoe het met de betalingen gaat of dit goed of slecht gaat zoals bij Eneco maar dacht het niet.
Goedemiddag! Wat leuk dat je weer klant bent geworden bij Essent, welkom! 💐 We zullen er alles aan doen dat alles weer net zo goed verloopt zoals je van ons gewend bent. Mocht er wat zijn dan staan we altijd voor je klaar. Fijne feestdagen! 🎄✨ Groetjes Nathalie, Webcare Essent
Werd aangesproken door wervingsmedewerker in de BCC winkel. Na duidelijke - en goede uitleg, het aanbod geaccepteerd. Hierna alle papieren behandelt en afgerond. Top.