Uitstekend.

Alles is goed verlopen. Alleen heb ik nu 1 maand de vorige leverancier niet betaal en jullie ook niet? Maar ik wacht het even af.

Goed geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Feilloos verkopen zonder enige bemerking

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede overstap app vind ik minder

Kan verbruik niet echt zien per dag wat vatanfall wel had

Super makkelijk.

Snel en zonder problemen.

Snel en vriendelijk geholpen

Zie boven

Prima verloop van overstap

Overgang verliep heel soepel.

Alles is goed verlopen

Alles goed geregeld

Hele fijne overstap. Alles goed geregeld zelf niks hoeven doen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap ging goed alleen het voorschieten van de boete is minder leuk.

Telefoongesprek bij BCC was goed en duidelijk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Probleemloos over na onze verhuizing

Eenvoudig online aangevraagd en na onze verhuizing geruisloos overgestapt (van Eneco naar Essent)

• De wijze waarop het contact is verlopen

alles is tot op heden automatisch gegaan.

Ik heb niets hoeven te doen.

Prima, niets van gemerkt

Prima overstap. We vind ik de verbruiksapp echt helemaal niets vergeleken met die van bijvoorbeeld Oxxio. Daar heeft Essent nog een hoop te leren.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed geholpen door de medewerker goed mee gedacht.

Goed geholpen door de medewerker er is goed mee gedacht. Alleen is het jammer dat het dag verbruik op dit moment uit de app is. Ik hoop dat dit snel terugkomt aangezien ik mede door een goed app bij jullie weer terug ben gekomen.

Teleurstellend

Ik ben van Eneco overgestapt. Daar had ik een app waarin ik mijn dagelijks verbruik kon zien. Essent heeft dat niet. Zeer teleurstellend. Zo kan ik mijn gedrag niet aanpassen. Ik heb geen dagelijks inzicht meer.

boete niet betaald

je vertelde me dat je me de boete zou betalen die Eneco me heeft opgelegd. Als ik om betaling heb gevraagd, vertellen ze me dat pas na een jaar. Maar de boete is nu gekomen en ik moet nu betalen. Je hebt me voor de gek gehouden.

Traag

Het heeft mij diverse telefoon gesprekken gekost voordat ik eindelijk over kon stappen. Het was een moeizaam proces. Was nml mkb klant en wilde weer privé. Commercieel was het allerminst.

Ontevreden over gekregen informatie

Vertegenwoordiger van Essent (in BCC winkel) gaf onvolledige informatie wat mijn beslissing heeft beïnvloed.

Heel erg fout gegaan

Ik ervaar nog steeds problemen met Engie

Tegenvaller

Onlangs ben ik overgestapt van Vandebron naar Essent. Mijn bedoeling was om na afloop van het contract van Vandebron over te stappen naar Essent. Dit is helaas niet gebeurd. Het contract met Vandebron is tussentijds beëindigd waardoor ik een vergoeding van € 100 betalen aan Vandebron en ik heb recht op korting van € 150. Totale schade van € 250. .

English please!

It would be great if you could correspond in English. I need several clarificaitons from you, but that cannot happen in the current scenario where language is an issue. Thanks!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Kostbaar

Vanaf 18 november ben ik bij jullie begonnen en van 18 november tot 30 november betaal ik 194 euro voor 12 dagen, dan betaal ik bij Vattenfall van 1november tot 18 november nog eens 164 euro en ook nog eens 150 euro boete dat is 508 euro voor 1 maand en dan krijg ik die boete wel vergoed maar pas na 3 maanden , ik ben een alleenstaande moeder en heb maar 1 inkomen en ik zou eerlijk gezegd niet weten waar ik zo veel geld vandaan moet halen. Dus voor mij is het niet zo'n fijne ervaring en al helemaal niet zo vlak voor de kerst.

Achteraf spijt

De ingangsdatum van levering heeft mijn bonus bij de vorige leverancier teniet gedaan. Valse voorlichting van de verkoper. Als ik nu de mogelijkheid nog heb, cancel ik de overeenkomst.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Erg beperkt inzicht in de app

Bij mijn vorige leverancier had ik een app waar ik op elk moment per maand, dag of zelfs per uur kon zien wat mijn verbruik en kosten waren. In de app van essent zie ik alleen per maand het verbruik. Hierbij is ook nog niet eens echt duidelijk wat nu dw verbruikskosten zijn en wat de vaste kosten zijn. Ik had hier wel echt meer van verwacht..

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slechte info medewerker bij bcc

Jullie medewerker bij bcc snapte er helemaal niets van, zat ondertussen steeds zn gesprekken op Whatsapp te beantwoorden, verkeerde datum, desinteresse etc. Daarnaast zou ik 175 ontvangen hebben maar nooit gehad.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch