tot op dit moment zeer tevreden met mijn overstap !
Bedankt voor dit mooie cijfer! Welkom bij Essent! Het is fijn om te horen dat de overstap goed gegaan is. Precies hoe we het willen! ;) Ik zie dat je nog niet bent aangemeld voor Thuisvoordeel. Hierbij ontvang je kortingen en cadeautjes. Mocht je het leuk vinden dan heb ik hier wel je toestemming voor nodig voordat ik je mag aanmelden. Het is geheel vrijblijvend. Mocht je interesse hebben dan kun je ons een berichtje via Facebook sturen en zul je aangemeld worden! :) groetjes, Dial Webcare Essent
ben benieuwd wanneer de boete van eneco wordt betaald. dat is mij nog niet duidelijk
Hoi Marijke, Super leuk dat je klant bent geworden bij Essent! De boete van de oude leverancier moet echter eerst aanvragen bij ons voordat wij deze kunnen uitkeren. Ik zal nog even uitleggen hoe je dit het beste kunt doen: Ga naar www.essent.nl/aanvragen. Hier kan je na inloggen de hoogte van de opzegvergoeding invullen. Binnen 7 dagen hoor je dan of we de opzegvergoeding betalen en wanneer. Mocht je hulp nodig hebben met het formulier, geef even een seintje. Groetjes, Webcare Essent
Ik was bang dat mij vorige leverancier moeilijk zou doen.
Hey Ad, Fijn om te horen dat je nog geen reden tot klagen hebt! Als je oude leverancier 'moeilijk' gaat doen, kun je altijd contact met ons opnemen om het op te lossen :) Groetjes, Webcare Essent
Beste Essent medewerker, Kun je contact opnemen met Qurrent /Greenchoice en mijn overstap helemaal goed regelen? Greenchoice <[email protected]> = voorheen Qurrent ! Di 24-12-2019 14:09 U Klantnummer: 2046916 Geachte heer Van Haitsma, Onderstaand bedrag hebben wij niet ontvangen waardoor u een betalingsachterstand heeft opgelopen voor Roerdompweg 11. Wij verzoeken u vriendelijk dit in uw administratie te controleren en alsnog voor spoedige betaling zorg te dragen. U dient het verschuldigde bedrag over te maken op IBAN NL18INGB0005309282 t.n.v. Greenchoice onder vermelding van uw klantnummer: 2046916. Indien uw IBAN is gewijzigd dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken. Totale betalingsachterstand Maand Jaar Reden Bedrag december 2019 Niet akkoord met incasso € 214,00 Totaal te betalen € 214,00 Uw betalingen zijn verwerkt tot 24 december 2019 Wij maken u erop attent dat Greenchoice bij uitblijven van betaling gerechtigd is om aanmaankosten bij u in rekening te brengen. In afwachting van uw betaling verblijven wij. Met vriendelijke groet, Afdeling Debiteurenbeheer
Hoi Gert. Allereerst wil ik je van harte welkom heten bij Essent :D Om je vraag te bespreken, heb ik je zojuist anoniem gebeld. Ik heb je niet mogen treffen, maar dan weet je in ieder geval dat de gemiste oproep van mij is. Voor ons is niet inzichtelijk wat Qurrent /Greenchoice factureert. Mijn advies is dan ook om contact met hen te zoeken om meer opheldering te krijgen. Zij kunnen je 100% zeker verder helpen. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat wij sinds 29-11-2019 je leverancier zijn, Vanuit onze kant wil ik je alvast een hele fijne en veilige jaarwisseling wensen! Groetjes, Tessa Webcare | Essent
Ik moet bij mijn oude leverancier 250.euro boete betalen omdat ik mijn periode niet afgemaakt heb. Bij het gesprek wat ik gevoerd heb met een persoon van Essent toen die mij belde om bij Essent klant te worden verzekerde hij mij dat deze boete door Essent betaald zou worden maar Essent wil daar nu niets van weten.Ik ben daar heel boos om en vind dit bedriegerij.
Hoi Johanna, Ik vind het erg jammer dat jou is beloofd dat deze boete betaald zou worden. Daarnaast heb je hier vorige maand ook telefonisch contact over gehad, hierbij is ook een klacht over werving aangemaakt. De medewerker gaat hier sowieso op aangesproken worden, dat zal voor jou ook zeker fijn zijn!
Zie hierboven.
Hoi Martijn, Het betreurt mijn ten zeerste dat deze kaartjes jou zijn aangeboden.. Ik zie dat er inmiddels telefonisch contact is geweest waarbij er ook een klacht is aangemaakt. Hopelijk word je hier iets wijzer van!
1 keer alles invullen en alles wordt geregeld, 100 % ontzorgd
Hoi Ernst, Wat leuk dat je bent aangesloten bij Essent! Mocht er ooit iets zijn dan staan wij voor je klaar :) Groetjes, Webcare Essent
Overstap is prima verlopen, geen probleem.
Hi Edith. Super fijn om te horen dat de overstap zonder problemen is verlopen :D Mocht er ooit iets zijn waar je onze hulp bij kunt gebruiken, dan horen we dat graag van je ;-) Alvast een hele fijne en veilige jaarwisseling gewenst! Groetjes, Tessa Webcare | Essent
Na de aanvraag verliep het gehele proces soepel. Geen vertraging vanuit Essent en ook niet oude leverancier.
prima overstap service, goed en snel geregeld
Hi Lon, Je review maakt me erg blij. Wat een top cijfer en wat een leuke toelicht! Bedankt voor de aanbeveling :D Alvast een gezond en gelukkig 2020! Welkom en op naar een mooie langdurige vriendschap! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
alles soepel gegaan
Hallo Kathleen! Leuke dagen gehad? Wij zijn in ieder geval blij dat je weer terug bent in de familie. Zoals ik altijd zeg, oude liefde roest niet! Hartstikke bedankt voor de aanbeveling en het mooie cijfer! Via deze weg wil ik je ook een gelukkig nieuwjaar wensen! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Wauw Willem, een 10! Geweldig! Mag ik je via deze weg van harte welkom heten bij de familie! Leuk dat je een review hebt achtergelaten, en wat voor eentje! Groetjes en een gelukkig nieuwjaar, Joyce - Team Webcare Essent
Snel en correct verlopen!
Yes Jan! Super leuk dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Helemaal top! Maar zo hoort het natuurlijk ook hè, dat je snel en correct geholpen wordt. Weet dat je me altijd via webcare@essent of Social Media je vragen mag stellen. Ik help je meer dan graag! Alvast de beste wensen! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Mijn slimme meter werkt niet (display van de gasmeter is kapot) maar dat probleem kan alleen worden verholpen als ik een aparte afspraak met Liander inplan, niet direct via Essent, niet handig. Verder staat mijn naam verkeerd in uw systeem (voorletters L.S., maar dat moet zijn J.S.) - ik kan dat niet in Mijn Essent wijzigen maar zou een (duur) telefoonnummer moeten bellen! Héél erg onhandig, ik laat het er liever bij zitten.
Ik heb gevraagd het account op [email protected] van mw. T.A.J. Brolsma te zetten. Dit is nog steeds niet gebeurd ondanks herhaald verzoek van mijn kant.
Het was snel geregeld .. ik heb niks aan te doen..alles verlop zo snel mogelijk
Alles verliep prima
Alles in een keer goed geregeld, Geen problemen.
Geen problemen gehad bij overgang naar deze leverancier.
Prima voorbereiding en info voor, tijdens en na het tijdstip van overgang
Nog te kort om dit te antwoorden.
Bij mijn overweging om een geluidsversterker te kopen bij BBC kreeg ik als extra stimulans te zien dat ik bij overstappen van Nuon, (waar ik in ieder geval duidelijk meer dan een jaar bij aangesloten ben) naar Essent een waardebon kreeg van 175 Euro. Een alleraardigste dame heeft dat voor mij nagecheckt en dat bleek goed te kunnen! Geen echt voordeel maar wel de geschenkbon. De boete omdat looptijd nog niet verstreken was bij Nuon zou Essent voor zijn rekening nemen. Voldoende voor om over te stappen. Aldus besloten en overgezet. Nu krijg ik bericht dat geschenkbon niet vergeven had mogen worden ivm rest looptijd oid. Dit kan echt niet!!! 175 Euro wordt zelfs zonder toestemming afgeschreven van mijn rekening!!! Contract is getekend, ik ben overgestapt en bon is vergeven op basis waarvan ik apparaat heb gekocht. Sorry als jullie mogelijk een fout maken, maar dat kan je bij klant niet terug vorderen! Hier ga ik echt werk van maken als ik geen excuus krijg en bon kan behouden. Telefonisch niet bereikbaar. Wachttijd steeds meer dan 5 minuten..... K nr 0172168861 evt i.a.a. C B
Goedemiddag, Ik ben helemaal verbaasd als ik deze mail lees. Ik weet zeker dat de persoon waar ik die ochtend mee gesproken heb, niet heeft vermeld dat dit niet geldt voor een 1 jarig contract want dan had ik meteen gezegd dat we konden stoppen omdat ik wist dat ik een 1 jarig contract had. Ik ga hier niet mee akkoord. Ik wens het gesprek dan terug te horen aangezien dit opgenomen is. Ik ben ook nog steeds verbaasd over het feit dat ik al jaren klant ben bij Essent klantnummer 0170201919 met mijn pand Heldensedijk 5 huisnummer 5 (dit is een vakantiepark ) in Roggel en dat die persoon aan de telefoon van Essent dit niet kon vinden. Ik heb daarom mijn contract bij Oxxio opgezegd wat ik eigenlijk helemaal niet wilde. Graag wil ik dat jullie mijn contract bij Essent voor de Keelkampstraat 64 in Nuth opzeggen en dat ik weer naar Oxxio terug ga en dat jullie mij de korting geven maar dan op het contract dat op het pand in Roggel staat. Mijn klantnummer daar is 0170201919. Met vriendelijke groet, Hanne Vroemen Van: Essent [mailto:[email protected]] Verzonden: donderdag 12 december 2019 13:35 Aan: Hanne Vroemen - Puur Zijn <[email protected]> Onderwerp: aanvraag compensatie opzegvergoeding aanvraag compensatie opzegvergoeding Uw klantnummer: 0170201919 Inloggen Mijn Essent aanvraag compensatie opzegvergoeding Klantnummer: 0170201919 Beste heer, mevrouw Pluymen, U vraagt ons om de opzegvergoeding van de vorige leverancier te vergoeden. Looptijd 1 jaar U heeft een contract afgesloten met een variabele looptijd. We compenseren een opzegvergoeding alleen bij een meerjarige leveringscontract. Wanneer de leverancier waardoor u onterecht aangemeld was, deze boete in rekening heeft gebracht, dan adviseer ik u om hier tegen in bezwaar te gaan, omdat ze u onterecht aangemeld hebben. Vragen U vindt op onze website de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook regelt u gemakkelijk en snel uw energiezaken op Mijn Essent. Met vriendelijke groet, Essent
Wij moeten veel boete betalen waar over niets is verteld
Ging vanzelf, hoefde nergens achteraan. Blij mee.