Bedankt voor je korte, maar bondige reactie Fabyenne!
Erg prettig contact met de telefonisch medewerker. Hij nam uitgebreid de tijd om de prijzen te bespreken zodat ik deze goed kon vergelijken. Daarna zijn we goed op de hoogte gehouden van de vorderingen tav de uitvoer.
Hoi Martijn, Fijn dat het allemaal zo soepel is verlopen! Als je nog vragen krijgt, kun je altijd even contact zoeken met onze klantenservice, we helpen je graag! Groeten, Bart Essent Webcare
Ik zou pas overstappen in t nieuwe jaar, zo dat ik de jaar bonus van de ander niet zou mislopen. D at is nu wel t geval.
Goedemiddag Monique, Zojuist heb ik geprobeerd te bellen maar ik kon je helaas niet bereiken.. Ik vind dit heel erg vervelend om te horen, dat je door een verkeerde overstapdatum niet je bonus hebt ontvangen. Graag zoek ik samen naar een oplossing zou je even kunnen bellen naar 0900-1550 dan ga ik ervoor zorgen dat je de premie toch gaat krijgen. Ik snap dat dit geen fijne manier is om binnen te komen maar wij zullen je tijdens je contract zeker niet teleurstellen. Groetjes, Valérie Essent webcare
over het algemeen liep het wel goed, maar het was bij niet iedereen binnen Essent bekend dat er bij het aangaan van het contract in oktober voor gas en elektriciteit bij mij op 29 november een slimme meter was geplaatst. Gaf was strubbelingen bij het opgeven van de meterstanden.
Goedemiddag Gerrit, Fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen! Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om samen de problemen met de slimme meter op te lossen.. ;) Mochten er nog vragen zijn bel ons dan gerust om het op te lossen via: 0900-1550. Wij zullen u tijdens het contract niet teleur gaan stellen. Fijne dag! Groetjes, Valerie Essent webcare
ik ben niet geïnformeerd over tijdstip van oergang en de consequenties, waardoor ik veel meer heb moeten betalen.
Goedemiddag Piet, Welkom bij Essent... ;) Fijn dat je de overstap als prettig hebt ervaren. Mocht er in de toekomst iets zijn kun je ons altijd bereiken. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Op dit moment hebben we weinig ervaring met Essent anno 2019/2020; we zijn pas net overgegaan.
Beste H. Biggelaar, Welkom terug bij Essent.. ;) Wat een prachtig cijfer! Mocht er in de toekomst iets zijn zullen we zeker voor je klaar staan. Groetjes, Valerie
Wordt steeds goed op de hoogte gehouden via mail.Wel een punt van de verkopers,ze zetten je op een laag premie niveau en dat resulteerde eind van het jaar veel bijbetalen,zo halen ze je binnen.
Goedemiddag Erna, Fijn dat u zo tevreden bent over de mailservice.. Ik zie inderdaad dat er een bijbetaling was bij de jaarafrekening. Gelukkig heeft de welkomstbonus hier wel mee gecompenseerd. We hebben het maand bedrag iets verhoogd zodat er volgend jaar niet hoeft worden bijbetaald. Mocht ik nog iets kunnen betekenen bel dan even naar: 0900-1550.. Groetjes, Valerie Essent webcare
Lang leve de inschrijvingssites! (helaas geen welkomsgift of tegemoetkoming...…)
Goedemiddag Jan, Welkom bij Essent.. ;) Ik zie dat je lid bent geworden via het collectief Verenging eigen huis. Hier zit inderdaad geen cash back bij maar die krijg je natuurlijk ook maar eenmalig. Met dit contract heb je het geluk dat je 3 jaar lang profiteert van de goedkope collectieve tarieven. Groetjes, Valerie Essent webcare
Het gemak van overstappen geeft niet altijd de voldoening waar ik op gerekend had, in vergelijking met andere bedrijven vind ik de prijs van het geleverde aan de hoge kant bij een meerjarige overeenkomst. Hoe hoger het aantal jaren hoe hoger de prijs is. Als vaste klant ben ik van mening dat dat niet stimuleert om klant te blijven bij Essent. U geeft wel aan blij te zijn met mijn terugkeer, maar toont dat niet in de prijzen.
Fijn dat ik je nog even telefonisch hierover heb kunnen spreken Tinus!
Alles goed geregeld, ik voel mij als klant gezien. Prima communicatie
Fijn dat je het zo positief hebt ervaren Elly!
Na via een tussenpersoon overgestapt te zijn naar een nieuwe energie leverancier ging deze tot overmaat van ramp failliet. Uiteindelijk weer terug naar ESSENT middels dezelfde tussenpersoon maar achteraf gezien een veel te duur contract aan laten smeren... Ik voel me knap besodemieterd
Een jaar geleden klant geworden en in de loop van het jaar panelen geinstalleerd en gas de deur uit gedaan. Nu alles elektrisch, ook warm water en cv vloerverwarming. Kontrakt wijzigingen zonder probleem verlopen.
Mooi om te zien dat je zo groen bezig bent Ad! Bedankt voor de positieve feedback!
ik werd netjes geholpen en vriendelijk behandeld.
Bedankt voor de positieve feedback, Jos!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
goed en duidelijk
Wat lopen jullie achter zeg het is dat ik het niet heb geweten anders was ik zeker naar jullie overgestapt. Puur omdat bij jullie totaal geen inzicht is over het verbruik een keer per maand een totaal overzicht. Bijna alle andere leveranciers kun je inloggen op de meter wanneer jij wilt en dan zien wat er is verbruikt en nog belangrijker wat heb je terug geleverd. Het liefst ga ik meteen weg bij deze partij maar helaas houden ze mij aan het contract. Een ding is zeker zou gauw ik weg kan ben ik weer weg.
Goedemiddag John, Welkom bij Essent.. ;) Binnen 2 maanden zal de verbruiksmanager+ app op de markt komen, met deze app kan je elk kwartier je verbruik inzien.. Dus nog heel even geduld, de app zal je zeker niet teleur gaan stellen.. Zoals mijn collega heeft aangeraden kun je in de tussentijd gebruik maken van de slimmemeterportal app. Mocht ik verder nog iets voor je kunnen betekenen neem dan contact op via: 0900-1550.. Groetjes, Valerie
Ik heb van budget energie vernomen dat ze mij nog een rekening sturen. Dat geld komt van jullie terug heeft men mij verzekerd,maar een en ander is dus nog niet afgewerkt. Met vr gr m v o
Geen persoonlijk inlevingsvermogen in omstandigheden.
Service van Landelijk Energie Collectief en van hetgeen ze beloven klopt niet. Hoefde geen overstapboete te betalen. Dat moet ik dus wel. Maar weer bellen. Moet ik de boete aan jullie doorsturen. Dan gaan jullie m betalen. Oftewel, ik moet het alsnog zelf doen. Dan zou ik nog een bonus krijgen van Greenchoice krijgen. Maar daar heb ik tot op heden ook geen info van gekregen. Daar mag ik ook weer zelf achteraan bellen. Kortom, dat overstappen is allemaal erg leuk. Maar daarna is de service beroerd.
Kijk zelf maar waarom
mijn nieuwe contract van Nuon naar Essent is belooft dat het in 1 maart 2020 zou in gaan,maar door een smoes ben ik direct over gestapt.
Ik probeer al een tijdje om in te loggen maar het lukt niet. Als ik aangeef dat ik mijn inlog gegevens niet weet of ik wil een ander wachtwoord krijg ik geen reactie.
Hoi Toon, Super vervelend dat het inloggen niet werkt. Ik zie dat je meerdere keren geprobeerd hebt een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je kan gebruik maken van het wachtwoord wat je op 23 december hebt ontvangen. Tik deze één voor één in. Wanneer je het wachtwoord kopieert, wordt er automatisch een spatie mee gekopieerd waardoor het wachtwoord niet herkend wordt. Jouw gebruikersnaam is je e-mailadres. Dit moet lukken! Mocht dit nog niet werken dan wil ik je vragen om een e-mail te sturen met je gegevens naar [email protected] Groetjes, Naj Webcare Essent
Ik heb me in november aangemeld bij jullie omdat ik mijn appartement nog moest gaan verhuren. Ik heb toen bij jullie een contract afgesloten zonder daadwerkelijk energie te verbruiken iEen zogenaamd nulcontract? Nu heb ik mijn appartement verhuurd per 1-1-2020.. Ik kan nergens vinden hoe ik mijn contract per 1-1-2020 kan opzeggen. Hoe nu verder? Alvast bedankt Ans bormans
ik heb om een 1 jarig kontrakt gevraagt, en ik zit nu vast aan een 3 jarig kontrakt bedankt mede werker van Essent