Met spoed een overeenkomst af moeten sluiten en met veel vragen toch duidelijkheid gekregen. Vriendelijke klantenservice!
Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen Youri, bedankt voor je review!
Probleemloos!
Mooi om te horen dat het vlekkeloos is verlopen Piet, bedankt voor de 10!
En de kosten dat het goedkoper is
Fijn dat alles goed verlopen is Stientje, bedankt voor de goede review!
Het is allemaal soepel verlopen. Verder geen op of aanmerkingen. Alleen één vraagje wanneer kan ik mijn cadeau verwachten??? Mvg m van soelen
Ben erg tevreden
Bedankt voor de positieve review Thalita!
De overstap ging prima maar aan de verbruiksmeter kan nog wel wat verbeterd worden. Nog een volle week wachten op het verbruik van de vorige maand is niks. Waarom niet per week of zelfs per dag zoals Greenchoice doet?
Hoi, Bedankt voor de positieve review! Het is ook bij ons de bedoeling dat je binnenkort je verbruik tot op de dag in kunt zien. We houden je er van op de hoogte wanneer dit kan. Fijne avond! Groeten, Bart Essent Webcare
Goed, alleen wil ik graag weten waarop mijn verbruik gebaseerd is.
Goed omdat ik zelf er niets van gemerkt heb. Mogelijk ligt dat ook aan de tussenpersoon, Vereniging Eigen Huis, collectieve inkoop. Alleen weet ik nog niet hoe ik kan inloggen op verbruikmanager, dat mag duidelijker
Hoi Vivian, Fijn dat ik je nog even telefonisch heb kunnen spreken! Gelukkig werkt de verbruiksmanager inmiddels wel. Als je nog vragen krijgt, kun je altijd even contact opnemen, dan helpen we je graag! Fijne avond. Groeten, Bart Essent Webcare
Ik ben helemaal niet overgestapt. Zit al een jaar bij jullie. Beetje appart dit. Kennen jullie je klanten niet ofzo
Fijn je gesproken te hebben en dat nu alles duidelijk is, ik heb je gelijk aangemeld voor Thuisvoordeel! Fijne avond!
Ik heb een toon en ik kan het niet gebruiken cv ketel valt uit elke keer
Hoi Wensley, Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad. Omdat de Toon geen product is van ons kan ik je helaas ook niet verder helpen. Je kunt het beste even contact opnemen met Eneco hierover. Groetjes, Webcare
teleurstellend de manier waarop ik ben binnen gehaald mij is niks vertwld over de boete van 200 euro die ik voor moest schieten ik ben zeer slechtzuend dus heb de bevestigings brief niet goed gelezrn moest nu bij nuon een afbetalingsregeling treffen van 3 kwer kost me 15 euro adminustratie kosten zou na bellen met essent het frld van de bieten versneld terug krijgrn maar is tot nu toe nog niet gebeurt voel me daar doir best wrl een beetje releurgesreld un de werkwijze van essent ik hoop in ieder geval de 200 eyro boete geld terug te krijgrn voir 27 januari want dan word de eerste 65 euro door nuon van mijn rekening af gehaald en dat geld kan ik niet missen
Hoi Jannie, Zojuist hebben we telefonisch contact gehad en ik wil je bedanken voor je tijd. Ik kan helaas niet veranderen hoe het gelopen is maar ik ben blij dat je de boete op tijd hebt ontvangen. Groetjes, Webcare
Ik heb een warmtepomp omdat die beter is voor het milieu. Om een warmtepomp te kunnen gebruiken heb ik krachtstroom nodig. Vervolgens wordt ik gestraft door een belachelijk duur vastrecht voor de krachtstroom. Ik weet niet in hoeverre Essent hier invloed op heeft, maar het zou te prijzen zijn als Essent die invloed hier doet gelden.
Beste John, Goed om te lezen dat je bezig bent met het mileu! Als leverancier hebben we helaas geen invloed op de vaste kosten van de netbeheerder. Je netbeheerder bepaald de kosten en de kosten zijn voor elke leverancier hetzelfde. Je kunt contact opnemen met je netbeheerder over de kosten. Groetjes, Webcare
Ik begrijp de "overstap" niet. Ik ben vorig jaar een 1-jaarcontract met Essent aangegaan. Zonder enige reactie uwerzijds blijk ik ook dit jaar weer een contract te hebben met Essent. Of ik ben vorig jaar "belazerd" of ik heb onwetend weer een contract met Essent!! IK WIL GRAAG DAT U CONTACT OPNEEMT OM DIT UIT TE LEGGEN!!
Beste Gerrit, Bedankt voor je review en ik kan me goed voorstellen dat het vreemd overkomt. Er is gelukkig helemaal niets veranderd aan je contract. Je hebt gewoon een e-mail ontvangen die je niet had moeten ontvangen. Onze excuses voor de onduidelijkheid en het ongemak. Groetjes, Webcare
De over stap is voor ons voor spoedig verlopen
we hebben de overstap gemaakt naar essent, en het verloopt prima . ik heb nog wel een vraag er is ons destijds een bedrag belooft van 300,00 euro maar die hebben we tot nu toe niet gekregen, dus die zou ik nog wel graag willen ontvangen.ik vind dat een mooi zakcentje goed begin van het nieuwe jaar toch,ik hoop hier nog iets van te horen,al vast bedankt.
Beste klant, Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken. Zoals afgesproken kun je de bevestiging sturen naar [email protected]. Zodra we de e-mail hebben ontvangen nemen we nog even contact met je op. Groetjes, Webcare
wat er telefonisch beloofd is, zijn ze nagekomen.Dit had ik niet verwacht. Brief beantwoord en de mail en het geld is gestort.UITMUNTEND.
WOW een 10 Harm! YOU made my day!
Tja het ging allemaal goed we hebben ook een nieuwe ketel aangeschaft dus we hopen nu op minder verbruik van gas en licht
Ik ben goed geholpen bij overschrijving andere provider
Top dat het allemaal soepel is verlopen Freddy!
Tijdige en duidelijke informatie over de start van de levering. Wel vind ik het jammer dat je in de app niet zelf je meterstanden kan bijhouden zodat je ook inzicht hebt in je verbruik wanneer je nog geen slimme meter hebt. Dit was bij mijn vorige energieleverancier wel mogelijk.
Hoi Jeroen, Fijn dat de overstap soepel is verlopen. Gelukkig is het de bedoeling dat alle energieaansluitingen dit jaar nog een slimme meter krijgen, dus dan kun je ook alles weer inzien in onze app! Nog even geduld dus! Groeten, Bart Essent Webcare
Als je vragen heb wordt je vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden.
Fijn dat je zo tevreden bent Sonja!
positief
Leuk om te horen dat het allemaal soepel is verlopen Rien!
de prijzen zijn zonder mooie praatjes deze keer wel eerlijk
Fijn dat je het zo positief hebt ervaren Ludo!
Essent zou de boete overmaken niet gebeurt gaan terug naar Vattenfall
Goed tot dus ver.
Fijn dat alles tot dusver goed is verlopen Koos!
Goede uitleg en prima op de hoogte van alles gehouden.
Fijn dat je het zo positief ervaart Ed!