als hierboven!
Goede dienstverlening
nvt
Ervaring is tot op heden naar tevredenheid.
Graag gedaan! Jij bedankt voor je review en dat je klant bent geworden. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
overstap naar volle tevredenheid geregeld
Wat een prachtige cijfer! Bedankt hiervoor. Wat fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Groetjes, Mandy| Webcare Essent
De overstap is probleemloos gemaakt! Prima !
Alles is rustig en netjes overgezet. Tevens snel inlog gekregen.
Geen commentaar Ging super goed
Ben pas klant dus de tijd zal het leren.
via telefoon snel geregeld.
Het contact met de overname is prima geweest en alles is op de juiste datum goed verlopen.
Bedankt Wim voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
ik heb nog steeds geen eind-afrekening van de vorige energie-leverancier gehad..dus weet ik niet of de overstap goed verlopen is
Hoi Johan! Van harte welkom bij Essent. Zojuist heb ik je geprobeerd telefonisch te bereiken. Ik wil je graag geruststellen dat de overstap goed is gegaan. Op 5 december hebben we de aanmeldstaden ontvangen. Deze standen zijn ook bekend bij je nieuwe leveranciers. Sommige leveranciers hanteren een tijd van maximaal 6 weken tot de eindafrekening wordt opgemaakt. Dit kan je het beste navragen bij je oude leverancier. Zij kunnen precies zien wanneer je de eindafrekening kan verwachten. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Ik weet wat ik bij essent heb en krijg direct advies
Welkom terug Marie! Wat fijn dat je zo tevreden bent bij Essent. Hopelijk hoeven we jou niet meer te missen! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Goedkoper tarief.
De overstap naar Essent is probleemloos verlopen. Vanaf aanmelding op Gaslicht.com t/m start levering bij Essent verliep alles soepel en met duidelijke email communicatie. Dit mag je ook verwachten van een grote en ervaren energieleverancier, maar het is niet altijd vanzelfsprekend...
Uitstekend verlopen / alles wordt voor je geregeld
Als alles zo goed blijft verlopen, dan ben ik dik tevreden!
Wat ik ideaal vind is de slimme meter
In verband met het aanvragen van een boete bedrag van vorige energie leverancier, perfect geregeld tot op heden. Uitbetaling moet nog plaatsvinden is mij keurig aangegeven
Men moet en kan een beetje rekening houden met een slechthorend iemand die niets per telefoon kan doen......
Levering van essent de grootste aanbieder van gas en licht lekker snel makkelijk en overzichtelijk alles
Eind 2018 kwam een verkoper van Essent bij mij aan de deur om evt over te stappen. A.d.h. van mijn actueel verbruik werd direct een berekening gemaakt. Hierbij kwam de man uit op een € 50,-- lager voorschot dan wij bij Querty opdat moment betaalden. In de eerste bevestiging via de mail werd dit bevestigd. Na 2 x een termijn van € 220,-- te hebben betaald, werd in de derde termijn verhoogd naar € 270,-- p.mnd. Hierover direct gebeld. Er werd gezegd dat dit door de tariefsverhoging kwam. Dacht laat maar zitten, trekt zich op het eind van het jaar wel recht. Niet dus. Heb hier brieven over geschreven en enkele malen telefonisch contact. Bleek de verkoper aan de deur niet het juiste tarief voor een 3 x 35 amp. zekering te hebben meegerekend. Had hij dit wel gedaan, was het voorschot bij Essent hetzelfde geweest als bij Qurrent en waren wij natuurlijk ook nooit overgestapt. Foutje bedankt. Dus misleiding en valse voorlichting tijdens colportage aan de deur. Zit ons nog steeds hel hoog, maar zit wel vast aan een 3 jarig contract.
Hoi Pierre, Wat fijn dat ik je zo juist telefonisch heb gesproken. Gelukkig is het voor jou nu duidelijker geworden. Als ik nog iets voor je kan betekenen mag je altijd contact opnemen. Dan help ik je graag verder! Groetjes, Mandy