Via Eigen Huis naar Essent, probleemloos verlopen, houden zo !!
Daar gaan we ons uiterste best voor doen Cor! Welkom bij Essent. Groetjes, Mandy| Essent
prima, snel en goed geregeld. Alleen was mij per telefoon wel een Tablet beloofd. Die heb ik nog niet ontvangen.
Hoi Ron! Fijn dat ik je zo juist telefonisch heb gesproken. Zoals afgesproken ga ik dit verder uitzoeken en houden we contact! Groetjes, Mandy| Webcare Essent.
maar Vattenfall niet die schrijft weer automatisch af dat kan niet doe er wat aan svp
Hoi Maria! Leuk dat ik je zojuist telefonisch heb gesproken. Gelukkig schrijft Vattenfall niet meer af. Nogmaals bedankt voor je review!! Groetjes, Mandy| Webcare Essent
ik ben pas lid dus heb nog niet veel contact gehad
Voldoende
Heel de overstap is goed gegaan, Alleen in januari heb ik 2 afschrijvingen gehad, van jullie maar ook een van Engie , deze laatste heb ik teruggeboekt en nog niets van gehoord hoe dit kan gebeuren .
het is goed geregeld alleen de terrugave van de boete laat wat lang op zich wachten en is voor ons toch veel geld 150 euro
Hoi Hans! Van harte welkom bij Essent. Leuk dat je een review hebt achtergelaten. Fijn om te lezen dat alles goed is geregeld. €150,00 is in inderdaad veel fijn. Gelukkig wordt dit vergoed. Ik hoop dat je het bedrag snel mag ontvangen. Groetjes, Mandy| Webcare Essent
Goed info en helder verwoord
Al bij het beantwoorden van de telefoon werd ik al vriendelijk begroet door een medewerker. Dit voelde meteen prettig. Ik werd goed geholpen en kon vragen stellen. De medewerker maakte echt tijd voor mij
Wauw Joyce! Aller eerst welkom bij Essent. Wat een lieve woorden. Ik krijg hier helemaal een warm gevoel van. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Verkoper was niet helemaal bij de les. Mijn voornaam voorletters verkeerd ingevuld. Dit heeft hij een dag later willen corrigeren echter staat er nog steeds een verkeerde voorletter nu in mijn contract. Helaas is dit niet opgelost. Deze kan je ook zelf niet aanpassen op mijn Essent.nl Verder is de overstap soepel gegaan.
Van harte welkom bij Essent, Balen dat we een valse start hebben gemaakt. Op dit moment heb je een gemiste oproep van een anoniem nummer. Dit komt omdat ik je zojuist heb gebeld. Ik wil dit graag je gegevens wijzigen zodat dit nu wel goed staat. Kan je mij een e-mail sturen met de juiste gegevens + je postcode en huisnummer? Je mag een e-mail sturen naar [email protected] Groetjes, Mandy| Webcare Essent
Prima verlopen
Ging lekkercsnel
Overstap ging vlekkeloos ! Heb niets van gemerkt , ben zeer tevreden ! Met vriendelijke groeten , Jan Hollanders .
Hoi Jan! Zo eenvoudig kan overstappen zijn zijn toch? Bedankt voor je mooie review en welkom bij Essent! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Als je nooit veranderd krijg je nooit niks😉
super goed
overstap korting meer dan andere leveranciers. Dankzij slimme meter was de overstap snel geregeld.
Welkom bij Essent Johannes! Super dat je mooie korting hebt gekregen en dat de overstap snel is gegaan. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
De overgang van de oude leverancier naar jullie is correct en geruisloos verlopen. Kortom alles zoals beloofd. Prima!
Wat een mooie positieve review! Van harte welkom bij Essent! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Alles is goed verlopen ik had niet weg moeten gaan bij jullie.
Wauw Henk bijna 40 jaar. Bij ons ben je altijd meer dan welkom! Ik ben blij dat onze trouwe klant weer terug is. Hopelijk hoef ik jou nooit meer te missen! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Ja is top alleen vind ik het jammer dat ik mijn op mijn tegoed van de boete zolang moet wachten dat had ik niet verwacht en was me niet verteld
Prima geregeld!
Tijdens en na de overstap uitstekend behandeld. Duidelijke mails en prettige belmomenten !!!
Weinig aan bovenstaande toe te voegen. Alles verliep zoals was toegezegd.
Makkelijke overstap, snel, duidelijk en goede communicatie! Maand bedrag lager voor meer energie! Boete vorige leverancier wordt betaald door Essent, snelle goedkeuring; netjes per email bevestigd.
Hi, I think it would be great if you could offer English mailing As as an expat quite fresh I do not understand any single word :) everything I need to translate on my own Other then that so far I am satisfied with the service