Werd goed geholpen en kreeg ook goede uitleg over alles
Fijn om te horen dat het allemaal goed is verlopen. Van harte welkom bij Essent. :) Groetjes, Webcare Essent
Per 10 december terug bij essent. Ga ook nooit meer weg. Ik kon de boete die ik kreeg van budgetenergie indienen. Dat wacht ik nog op. Verder weer zeer tevreden
Welkom terug Marga! Wat ben ik blij om te lezen dat je ons niet meer zult gaan verlaten. :D De boetevergoeding is goedgekeurd en je ontvangt deze 3 maanden na startlevering op het bekende bankrekeningnummer. Groetjes, Webcare Essent
Er zijn nog geen problemen geweest.
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het probleemloos is verlopen. :) Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je. Groetjes, Webcare Essent
Heel prettig geholpen geen gezeur om over te halen. Vriendelijke man die wist waarover hij het had. De nazorg goed geregeld. Erg netjes gedaan.
Fijn dat het allemaal probleemloos en direct is gegaan. :) We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
fijn geholpen ben echt tevreden
Super bedankt voor je review Anneke! :D Groetjes, Webcare Essent
makkelijk en vriendelijk en helder
Van harte welkom! We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. ;) Groetjes, Webcare Essent
Tevreden
Bedankt voor je review! Welkom bij Essent. :D Groetjes, Webcare Essent
Een beetje overdonderd door de man die mij belde. Daardoor ook een verkeerde startdatum. Daar was niet heel goed over gesproken. De overstap is verder goed gegaan.
Van harte welkom bij Essent. ;) Fijn om te horen dat het uiteindelijk wel allemaal goed is gekomen. Groetjes, Webcare Essent
Prettig en snel verlopen!
Bedankt voor je review Martijn! Fijn dat het allemaal soepel is verlopen. :) Groetjes, Webcare Essent
Goed gevoel bij het overstappen naarEssent
Van harte welkom! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. ;) Groetjes, Webcare Essent
Ik heb gisteravond een harde brief geschreven naar de klantenservice over een sms die ik op de laatste dag van het jaar had ontvangen over een achterstand in de betaling, terwijl ik een automatische beteling had afgesproken, DEssent maakt een fout en ik wordt daarovr ge informeerd terwijl het niet terecht was, want 0pn 30/11 had ik een mail gekregen van de klantenservice dat het allemaal geregeld was, Ik ga dus maar weer overstappen want bij een organistatie die het niet op orde heeft wil ik niet bij blijven. Pieter Gabes, Keizersweg 125. 1171XD Badhoevedorp
Hoi Pieter. Naar aanleiding van je bericht heb ik je gebeld. Dan weet je dat de gemiste oproep van mij is geweest. Het klopt dat we hebben afgesproken dat we de betalingen automatisch afschrijven. Dit hebben we ook geprobeerd. Je bank geeft aan dat je ons hebt geblokkeerd waardoor afschrijven voor ons onmogelijk is. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dit misschien niet bewust hebt gedaan. Ik heb liever niet dat je hierdoor met extra kosten komt te zitten. Daarom hebben we je kosteloze herinneringen gestuurd om aanmaan kosten te voorkomen. Ik zie dat de automatische incasso weer is aangezet. Informeer voor alle zekerheid nog even bij de bank of de blokkade er af is. Het zou jammer zijn als de volgende incasso ook niet lukt. Ik hoop dat je alsnog klant wilt blijven. Ik zou het ontzettend jammer vinden als je hierdoor zou overstappen." Groetjes, Mandy | Webcare.
PRIMA!
Geen probleem ervaren met omzetten.
Overgestapt. Is gemakkelijk te doen. Wel een wat late inning van het eerste voorschotbedrag. Daarnaast was de vorige energieleverancier wat te laat ingelicht. Hierdoor heeft deze ook nog een voorschotbedrag geïnd voor termijn na de opzegging.
Hoi Peter! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn dat de overstap goed is verlopen. Dit lees ik graag. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat je oude leverancier nog een termijnbedrag heeft afgeschreven. Gelukkig wordt er na een afmelding nog altijd een eindafrekening opgemaakt. Hiermee worden al je betalingen verrekend met je verbruik. Op die manier betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt hebt. Het is natuurlijk het aller fijnst wanneer we afschrijven wanneer het jou uit komt. Wist je dat je eenvoudig je betaaldatum kan aanpassen in Mijn Essent? Groetjes, Mandy | Webcare
Alles prima verlopen.
Wat een mooie review! Van harte welkom bij Essent. Super dat alles probleemloos is verlopen. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Kan er nog niet veel over zeggen Wij zijn pas over gestapt op12 dec
zoals ik hierboven heb beschreven,ik ben snel en erg duidelijk geholpen ,met alles
Duidelijk Correct, snel geregeld.
Er was een klein probleempje met de meterstanden, maar dit was snel opgelost. Ik moet wel even wennen met het bijna tegelijkertijd komen ven de jaar en eind afrekeningen (essent enNuon) want deze verschilden maar weinig van elkaar, maar dat is met war rekenwerk opgelost.
Hoi Job! Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten. Gelukkig is het kleine probleempje opgelost! Ik zou zeggen welkom bij Essent! Groetjes, Mandy| Webcare Essent
Correct en zonder problemen
Hoi Ben! Wat een prachtige cijfer. Bedankt hiervoor. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Alles is goed en nettjes verlopen
Hoi Renate, Bedankt voor je review en welkom bij Essent. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Groetjes, Mandy| Webcare Essent
Ben zeer tevreden
Hier doen we het voor Franciska! Bedankt voor je positieve review. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Via Eigen Huis naar Essent, probleemloos verlopen, houden zo !!
Daar gaan we ons uiterste best voor doen Cor! Welkom bij Essent. Groetjes, Mandy| Essent
prima, snel en goed geregeld. Alleen was mij per telefoon wel een Tablet beloofd. Die heb ik nog niet ontvangen.
Hoi Ron! Fijn dat ik je zo juist telefonisch heb gesproken. Zoals afgesproken ga ik dit verder uitzoeken en houden we contact! Groetjes, Mandy| Webcare Essent.
maar Vattenfall niet die schrijft weer automatisch af dat kan niet doe er wat aan svp
Hoi Maria! Leuk dat ik je zojuist telefonisch heb gesproken. Gelukkig schrijft Vattenfall niet meer af. Nogmaals bedankt voor je review!! Groetjes, Mandy| Webcare Essent