In eerste instantie dacht ik dit gaat niet goed!😞 Maar via Twitter heb ik dat nog kunnen rechttrekken.
Social Media to the rescue! :) Gelukkig is het allemaal goed gekomen, welkom bij Essent! Groetjes, Esma
Alles ging goed, behalve de inlog in mijn Essent. De toegestuurde code werkte niet en mijn mailadres werd niet herkend na een maand overgestapt te zijn.
Fijn je nog gesproken te hebben! Gelukkig werkt de inlog nu ook helemaal naar behoren! Welkom bij Essent:) Groetjes, Esma
jullie zijn beste
Over ervaring kan ik nog niet echt schrijven daar is de gebruikstijd tekort voor. Heb er wel vertrouwen in!
Bedankt voor je vertrouwen, Floor! We gaan er samen natuurlijk een feestje van maken en ervoor zorgen dat je ervaring ook uitstekend is! Welkom bij Essent:) Groetjes, Esma
Andere energieleverancier kwam ertussen maar is goed opgelost.
Fijn om te horen! Welkom bij Essent:)
De over dracht naar u is goed verlopen
Gelukkig maar! Dat vinden wij namelijk heel erg belangrijk! Welkom bij Essent:)
Duidelijk beschreven en op tijd afgewerkt.
Bedankt voor je reactie, Jan! Fijn om te horen dat alles prima is verlopen:) Welkom bij Essent!
Alleen kreeg ik een aanmaning, terwijl ik doorgegeven had voor een automatische afschrijving, heb toen gebeld, en dit zou in orde komen.
Samen komen we er natuurlijk altijd uit! Fijn dat het zo snel is opgelost! Welkom bij Essent!
We hopen dat de prijs ook zo blijft niet dat we het zelfde krijgen als bij Vattaval als je weg gaat dat het dan wel goed koper kan dan bij jullie wand dan voel je je wel belazerd.
Dat gevoel kan ik me goed voorstellen! Afspraken zijn afspraken bij ons hoor, Janny! No worries:) Welkom bij Essent en ik hoop dat we jou maar heel lang onze klant mogen noemen! Groetjes, Esma
Ik wacht alleen nog op de uitbetaling van overstapkosten. Is door Essent gebeld naar mij, heb de eindafrekening doorgemaild, waar ze om vroegen. En ben nu nog in afwachting van de betaling van de kosten. Zodra dat binnen is, kan ik 5 sterren geven!
Fijn dat het allemaal al is geregeld en de laatste puntjes op de i gezet worden voor je! Ik heb er de volste vertrouwen in, dat we dat ook zo snel voor je regelen! Welkom bij Essent! Groetjes, Esma
Al zolang ik hier woon krijg ik energie van Essent! Ik ben dus afnemer van het eerste uur. Na mijn studie overgetapt naar Essent zakelijk. En nu na mijn pensioen weer terug naar Essent Particulier. Voilà
Hoi José, Wat super leuk om te horen dat je al jáááren klant bent. Wij hopen dat je nog vele jaren bij ons blijft! Bedankt voor je leuke review! 😁 Groetjes, Dominique | Webcare
De lamp brandt, de cv brandt, daar merken we geen verschil in met de vorige leverancier dus we wachten het verdere verloop af!!
Hoi Bert, Zo zien we het graag! Bedankt voor je positieve reactie! Groetjes, Dominique | Webcare
Alleen is er nog een probleem, ik heb mijn buurman ook klant gemaakt bij Essent,nu heeft deze geen internet. Er is ons beloofd dat we ieder 25 euro krijgen maar tot nog toe geen enkele reactie van Essent.
Hoi Jan, Fijn u even telefonisch te hebben gesproken. Ik ben blij dat alles nu duidelijk is! Groetjes, Dominique | Webcare
Ik heb nog weinig ervaring met Essent
Meterstanden ok, het wachten is nog op de eindafrekening van BudgetEnergie
Welkom bij Essent Hindrik! Bedankt voor je positieve recensie! Groetjes, Dominique | Webcare
Het is goed gegaan en hoefde er niks voor te doen en wacht natuurlijk vol spanning op mijn kado bon.
Hoi Ahmed, Geniet van je cadeaubon! Bedankt voor je positieve reactie! Groetjes, Dominique | Webcare
Ik was al klant bij essent Maar nu hebben we een contract voor 3 jaar. Dus elke keer een mail van nieuwe klant vind ik een beetje overdreven.
Snap ik Freddy. Ik hoop dat je verder wel tevreden bent met Essent! 😄 Groetjes, Dominique | Webcare
Goede snelle overstap zonder problemen!
Fijn om te lezen Cees! Bedankt voor je reactie! Groetjes, Dominique | Webcare
Tot nu toe is alles goed verlopen, ik ben benieuwd na het vervolg, dat is 3 jaar, de langste en belangrijkste periode.
Wij gaan je niet teleurstellen Jan! Bedankt voor je vertrouwen! 😄 Groetjes, Dominique | Webcare
Mijn ervaring is perfect. De overstap verliep vlekkeloos echt heel handig!
Zo zien we het graag Jacobine! Bedankt voor je positieve reactie! Groetjes, Dominique | Webcare
Ik vind wel de boete vergoeding zou 250 maar we krijgen maar 200 euro vergoed .
Hoi Frans, Je opzegboete bij je oude leverancier bedraagt €200, het overige bedrag zijn je kosten voor verbruik. Wij vergoeden alleen je boete! 😉 Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Alles goed verlopen dus helemaal prima!
Zo zien we het graag Laura! Bedankt voor je positieve reactie! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Wat voor mij onverwacht was de afrekening betaal nu 2x mijn rekening in een maand dat is wel erg veel. Dus voor mij nu niet voordeliger. Van jullie direct de 7e V/d maand en pas lid geworden 20 December.y
Hoi Marga, De eerste factuur wordt inderdaad binnen 2 weken na startdatum in rekening gebracht. De eindafrekening die je bij je oude leverancier hebt gehad is een verrekening van je voorschot met het daadwerkelijke verbruik. Hier kunnen wij helaas niks aan doen. Mocht je ooit vragen hebben over je betalingen of een uitstel willen, laat het dan gerust weten. Wij denken graag met je mee! Groetjes, Dominique | Webcare Essent
Jullie hadden mijn bank rekening niet maar dat is nu op gelost
Fijn dat het inmiddels is opgelost! 🙂
Bedankt Eric! 😄 Groetjes, Dominique | Webcare Essent