Eenvoudig overgestapt
Bedankt voor deze review, Robert :) Groetjes, Tessa Webcare | Essent
Alles goed gecommuniceerd. Alleen de afschrijving van het maandbedrag was midden in de maand. Dat heb ik liever anders.
Hoi Anton. Allereerst wil ik je van harte welkom heten bij Essent! Wat betreft je betaalmoment, kun je deze zelf gemakkelijk wijzigen via onze VerbruiksManager+ app. Dit is echt 2 minuten gepiept. Een kind kan de was doen :D Mocht je er niet uitkomen, laat het ons dan weten. Groetjes, Tessa Webcare | Essent
Geen probleem gehad
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen, Marc :) Super bedankt voor het delen van jouw ervaring! Groetjes, Tessa Webcare | Essent
Goede overgang naar Essent. Geen problemen gehad. Nu afwachten of het in de toekomst ook zo blijft.
De overstap sec ging eigenlijk perfect. Bij de voorbereidingen was mij verzekerd dat de overstapboete zou worden betaald door Essent. Ik was stomverbaasd, dat er eerst nog goedkeuring nodig zou zijn op basis van de eindnota van (N.B.) Vandebron dat ingelijfd is door Essent. Dit moet m.i. beslist niet kunnen... Mocht dit goed opgelost worden dan is uiteraard mijn eindcijfer significant hoger. Wel moet Essent zich de opmerking wel degelijk ter harte nemen!
De overgang is vlekkeloos verlopen.
Alles volgens afspraak
nog steeds tevreden
Hoi Mathilde, Wat leuk om te lezen dat je nog steeds positief bent over de overstap! Wij zijn natuurlijk ook heel blij met jou als klant. :) Als we in de toekomst nog iets kunnen doen, hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Hoi Remko, Bedankt voor je goede beoordeling! Laten we dit vasthouden voor in de toekomst. Met vriendelijke groet, Lotte Simons Essent Webcare
Mijn overstap is geregeld door Adviseur Frans Kerkhof Energieservice Vision Energie.
Beste Marioes, Wauw een 10!! Super bedankt, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Goed om te lezen dat de adviseur jou zo goed heeft geholpen, op naar nog meer tienen in de toekomst! :) Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
goed ervaaring
Beste Rene, Ontzettend bedankt voor dit prachtcijfer! Fijn om te lezen dat de aanmelding een goede ervaring is geweest. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Alles was goed geregeld zonder problemen
Beste Sjanny, Wat fijn dat soepel is verlopen en probleemloos is geregeld! We gaan ervoor zorgen dat je tevreden blijft bij Essent :). Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Snelle online overstap.
Beste Daniel, Kijk, dat horen we graag! Fijn dat alles goed is verlopen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Hoewel de hoogte van het maandbedrag naar mijn idee wel wat lager zou kunnen ! De overgang is overigens probleemloos verlopen! Groetjes Herman Bosman.
Beste Herman, Allereerst, bedankt voor de recensie! Om te bekijken of jouw maandbedrag misschien aan de hoge kant is, kun je altijd drie maanden nadat je klant bent geworden contact met ons opnemen. Dan maken we een berekening voor jou om te kijken of we het kunnen aanpassen! We gaan er natuurlijk ons uiterste best voor doen zodat jij tevreden bent. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Alles soepel geregeld
Beste Jaap, Bedankt voor de goede recensie! Welkom bij Essent. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Snel afgehandeld, ongedwongen keuze kunnen maken
Dag Albert, Ontzettend bedankt! En natuurlijk welkom bij Essent. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
kreeg van vattenfal n telefoontje ze wilde me meteen terug als klant .ze deden me n fantasties voor stel en zouden me helpen met de boetes.ik zei dat ik daar veel moeite mee had .geen probleem wij helpen je . nu mijn vraag willen jullie me ook helpen als ik die boete bij jullie indien van vattenval 150 euro zou ik super fijn vinden gr h oomen
Beste meneer Oomen, Bedankt voor de recensie en welkom bij Essent! Ik heb zojuist telefonisch contact gehad met uw vrouw. U kunt de boete van de vorige leverancier gewoon bij ons indienen. Ik heb u de instructie per e-mail toegestuurd! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
En snel
Beste Remco, Bedankt voor de positieve recensie en welkom bij Essent! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Geen omkijken naar.
Beste Josette, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een recensie te schrijven! We zijn erg blij met dit mooie cijfer. Welkom bij Essent. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Beste Harold, Wat fijn om te lezen dat je netjes bent geholpen bij de aanmelding! Bedankt voor het mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Zie onderwerp.
Hi Joost, Bedankt voor je eerlijke recensie! Ik heb je geprobeerd te bellen, maar kreeg je niet te pakken. Het is goed om te lezen dat de overstap goed is verlopen. Voor de VerbruiksManager adviseer ik je contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen je graag met inloggen! Je kunt bellen op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 en op zaterdag tussen 09:00 en 13:00 naar 0900-1550, je betaalt alleen de gebruikelijke belkosten. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Het zal wel verbeelding zijn, maar zelfs de kip uit de ove6smaakt beter sinds Essent lebert
Beste Everardus, Hartelijk dank voor de positieve review! Fijn dat de overstap probleemloos is verlopen. Enne, als u een keer tijd heeft mag u best een lekker stukje kip komen brengen natuurlijk. Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Alles gladjes verlopen, geen verrassingen
Beste Jan, Goed om te horen, van harte welkom bij Essent! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Duidelijk afspraken, snelle afhandeling met vorige leverancier.
Beste Leo, Wat zijn dat alles goed is verlopen en dat alles duidelijk is! We houden onze klanten graag tevreden, van harte welkom bij Essent! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare
Ik kan nog niet echt een mening geven. Ben nog maar n eet overgestapt maar dat is goed gegaan en duidelijke informatie
Beste Marleen, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een recensie te schrijven! Goed om te lezen dat de overstap netjes is verlopen. We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om te zorgen dat jij tevreden bent bij Essent! Met vriendelijke groet, Lotte Essent Webcare