We hebben er niets van gemerkt, dus het is goed gegaan
Via de actie van "Eigen Huis" ben ik overgegaan naar Essent. Vooralsnog is de overgang succesvol verlopen. Van Essent heb ik de meterstanden al door gekregen. Van mijn vorige provider heb ik nog geen eindfactuur ontvangen noch de meterstanden.
Beste klant, Wat leuk om te lezen dat je klant bent geworden! De meterstanden lopen via ons, wij geven de meterstanden door aan je vorige leverancier. Zodra we starten met de levering wordt je vorige leverancier automatisch opgezegd. De eindafrekening wordt binnen 4-6 weken opgemaakt. Groetjes, Webcare
Goed. Wordt perfect op de hoogte gehouden van het proces van overstappen. Verloopt geruisloos
De overstap is naar behoren en vlotjes verlopen. Uw informatie en begeleiding in deze- tot nu toe - was correct en duidelijk !
Hoi Ferry, Bedankt voor je positieve review! Groetjes, Webcare
Zonder problemen ben ik overgestapt naar Essent
Makkelijk via internet etc,
Snel geregeld.
Alles is snel en prima verlopen met het regelen van de overstap.
Raar is, dat ik zowel bij Essent als bij uw voorganger (Budgetenergie) betaald heb voor de maand januari 2020. Dat is bij de overstap niet door u voorkomen! Ik ga ervan uit dat dit bij de afrekening 2019 geregeld wordt! Groet, A. Huisman, Alkmaar
Nog niet van toepassing. Even afwachten met de financiële afwikkeling
Ten tijde van de overstap was er grote onduidelijkheid omtrent het bedrag van de maandtermijn. Een eerder toegezegde termijn werd ingetrokken, maar later toch weer volgens de belofte hersteld. Dit was een eenmalige - opgeloste - situatie, die naar behoren is hersteld.
Alles is prima en soepel verlopen..ben tevreden..
Welkom bij Essent Toine 💪
Geen problemen zo geregeld
Dankjewel voor jouw review Dioni 😄
Thuiskomen
Beter thuis rapen eten dan elders gebraad, zeggen ze ook wel eens he Rene.
de meneer die contact bij de deur kwam had verteld dat ik probleemloos over kon stappen maar op de afrekening van engie is een boete van 50 euro in rekening gebracht. de dag nadat ik contract heb afgesloten kwamen er nog 2 heren bij de deur die me weer een ander contract van essent wouden aansmeren dit vond ik erg vervelend.
Welkom bij Essent Veronika, Goed dat je dit aangeeft 👌. Dit is zeker een verbeter punt, want ik kan me goed voorstellen dat het heel vervelend is dat een dag later weer een essent verkoper aan de deur hebt. De boete die je hebt ontvangen van jouw vorige energieleverancier, kan je bij ons declareren en dan ontvang je het bedrag binnen 3 maanden terug. Groetjes, Danisha
probleemloos
Welkom bij Essent :-)
Via vereniging Eigen Huis, na 53 jaar Nuon, nu bij Essent. Vooralsnog geen spijt van, zeker door lagere tarieven.
Wow 53 jaar :O, dat is wel een hele lange periode! Ik kan me goed voorstellen dat de NUON jou ontzettend gaat missen. Daarin tegen ben ik wel super blij dat wij jou hebben mogen verwelkomen als klant. Om al een beetje van onze waardering aan te tonen mag ik je nog eens 5% korting geven op jouw elektriciteit en ontvang je om de 2 maanden een klein seizoensgebonden cadeau van ons. Zal ik je aanmelden voor het thuisvoordeel? Het is geheel gratis :-) Groetjes, Danisha
Goed geregeld
Dankjewel voor jouw review 💪
prima gegaan
Welkom bij Essent Henk :-)
We hebben niks gemerkt van de overstap!
Dat is wat we willen horen! Welkom bij Essent, Ismail 😄💪
Soepel verlopen.
Welkom bij Essent Jan :-)
Zie boven.
Geen enkel probleem met overstappen, duidelijke communicatie. Welkomst cadeau nog voor het verstrijken van de aangegeven tijd binnen
Dankjewel voor je review Elly! Leuk dat je klant bent geworden bij Essent 😄. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben? Stel ze gerust we helpen je graag verder! Groetjes, Danisha
Had ik niet anders verwacht....
Lief dat je zoveel vertrouwen in ons hebt Rob!
Weer terug bij mijn oude engerie leverancier Ben super tevreden
Wij zijn natuurlijk weer super blij dat wij je weer hebben mogen verwelkomen Yolanda 😄