De overstap is makkelijk en vlot verlopen. Het indienen en beantwoorden van declaratie boete vorige leverancier is ook vlot verlopen, alleen jammer dat dat boete bedrag dan pas na 3 maanden verwerkt wordt !
Hi Reggy, Wat goed om te lezen dat alles met de overstap makkelijk is verlopen! Begrijpelijk dat je het eerder zou willen ontvangen, maar we gaan er natuurlijk voor zorgen dat je het sowieso krijgt! Voor nu, hartelijk welkom bij Essent! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Gewoon goed geregeld
Beste Theo, Bedankt voor dit prachtcijfer!! Fijn dat alles goed geregeld, dit houden we natuurlijk vast voor in de toekomst! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Het is vlekkeloos verlopen!
Beste Margot, We gaan er natuurlijk voor zorgen dat alles zo blijft. Bedankt voor de mooie recensie! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Alles prima verlopen
Beste meneer Moors, Hartelijk dank voor de mooie recensie en van harte welkom bij Essent! Groeten, Lotte Webcare Essent
Zoals ik al schreef: gewoon goed.
Alles is prima geregeld. Ik ben tevreden.
Goedemiddag Jan, Bedankt voor het prachtige cijfer.. Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen staan we graag voor je klaar. Groetjes, Valerie Essent Webcare
In feite is in het bovenvermelde mijn (korte) relatie met Essent weergegeven.
Goedemiddag, Welkom bij Essent.. Bedankt voor het prachtige cijfer. Wij zullen u tijdens het contract zeker niet gaan teleurstellen! Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Simpel en makkelijk
Ging makkelijk, snel en kreeg een goed aanbod!
Goedemiddag Collete, Welkom bij Essent & bedankt voor het mooie cijfer! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kun je ons altijd bereiken. Groetjes, Valerie
was snel geregeld
Goedemiddag Wolter, Welkom bij Essent.. ;) Fijn om te horen dat alles snel was geregeld. Dit zal tijdens je contract niet ander zijn. Ik wens je een fijne dag toe. Groetjes, Valerie Essent webcare
Jammer genoeg is op 21 januari €254,- van mijn rekening afgehaald terwijl bij Essent mijn lage energieverbruik bekent is vanwege de 53 zonnepanelen. Bij het telefonisch overleg met Essent bleek het niet mogelijk om vanaf januari een bedrag zoals bij de vorige leverancier (Nuon) zijnde €140,- te betalen. Pas in februari wordt de maandelijkse betaling verlaagd naar €122,-
Overgestapt ondanks de vele slechte recencies of gaslicht.com. Zou toch wel meevallen en ben een jaarlijkse overstapper. Overgaan naar andere leverancier meestal geen probleem, heb meer onzekerheid dat ik de bonus wel uitbetaald krijg aan het eind van het jaar.
Hey Rene, Welkom bij Essent.. ;) Fijn om te horen dat de overstap zo goed is verlopen! Maak je geen zorgen over de cash back die ga je gewoon krijgen dat kan ik je verzekeren. Mocht je vragen hebben kun je me bereiken via: 0900-1550. Groetjes, Valerie Essent webcare
nvt
Goedemiddag Hans, Welkom bij Essent.. Bedankt voor het mooie cijfer & fijn om te horen dat de overstap probleemloos verlopen is. Fijne dag verder. Groetjes, Valerie Essent webcare
De overstap is vloeiend verlopen. Enige wat ik mis is het energieverbruik per dag in de app
Goedemiddag Ger, Fijn om te horen dat de overstap goed verlopen is.. ;) Dagelijks je verbruik inzien zal binnen 3 maanden worden toegevoegd in de verbruiksmanager+ app. In de tussentijd kun je gebruik maken van de app: slimmemeter portal, bij deze app heb je de mogelijkheid elk kwartier je verbruik in te zien. Super handig dus.. Mocht je daar nog vragen over hebben bel me dan gerust even via: 0900-1550. Fijne dag verder. Groetjes, Valerie Essent webcare
Moeiteloze overstap via Vereniging Eigen Huis. Jammer dat de app (nog) niet de gebruiksgegevens per dag/uur laat zien.
Goedemiddag Anton, Welkom bij Essent. Fijn om te horen dat het een moeiteloze overstap was! ;) Dagelijks je verbruik inzien zal binnen 3 maanden worden toegevoegd in de verbruiksmanager+ app. In de tussentijd kun je gebruik maken van de app: slimmemeter portal, bij deze app heb je de mogelijkheid elk kwartier je verbruik in te zien. Super handig dus.. Graag nog heel even geduld. Fijne dag.. Groetjes, Valerie Essent webcare
Positief
Goedemiddag Aad, Welkom bij Essent.. Vriendelijk bedankt voor het mooie cijfer. Fijn om te horen dat het een probleemloze overstap was. Fijne dag verder! Groetjes, Valerie
De OVERSTAPVERGOEDING is nog nooit overgemaakt!!!! Het ligt NIET aan degene die ESSENT aan ons geadviseerd heeft.
Goedemiddag, Allereest excuses dat u de opzegvergoeding wat later is als u van ons mag verwachten.. Ik ga mijn best doen dat u het zo snel mogelijk gaat ontvangen. U hoeft zelf geen actie meer te ondernemen ik ga het oplossen. Ik snap dat het geen fijne binnenkomst is maar tijdens het contract gaan we u zeker niet teleur stellen. Ik wens u nog een hele fijne dag. Groetjes, Valerie Essent webcare
Heb niets gemerkt van de overstap dus alles verliep vlekkeloos
Hi Koos, Vriendelijk bedankt voor het prachtige cijfer! Fijn om te horen dat de overstap vlekkeloos is verlopen.. Mochten we in de toekomst iets kunnen betekenen hoor ik dat graag. Groetjes, Valerie Essent webcare
De aanmelding en afhandeling van aanmelding is naar tevredenheid uitgevoerd.
Hey John, Bedankt voor het prachtige cijfer! Fijn om te horen dat het een snelle en goede afhandeling was.. Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen stuur me gerust een bericht. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Prima verlopen
Aangemeld via prijsvergelijker. Soepel verlopen, heldere en snelle informatie. Top! Enige verbetersuggestie; verbruiksgegevens die vaker uitgelezen kunnen worden dan 1x per maand
Goedemiddag Herria, Bedankt voor het prachtige cijfer, ik ben blij om te horen dat de overstap via de prijsvergelijker goed is verlopen! Bedankt voor de verbetersuggestie, binnen 3 maanden kun je het verbruik iedere dag inzien via de verbruiksmanager+ app. Fijn eh.. ;) In de tussentijd kun je gebruik maken van de slimme meter portal app hier kun je elk kwartier het verbruik inzien. Mocht ik nog wat kunnen betekenen neem dan even contact op.. Groetjes, Valerie Essent webcare
Ik erger mij aan de Essent reclame op TV en nog meer aan André Hazes Junior....
Prima ervaring blij om weer terug te zijn!
Hallo, Mij was vertelt dat er geen kosten aan deze overstap zouden zitten. Nu mag ik 100 euro overstap aan boete aan oxxio betalen. Deze mag ik declareren bij jullie maar moet daar geloof ik nog 4 maanden op wachten... beetje jammer dit. Aangezien ik een alleenstaande moeder ben met 2 jongens en die 100 euro goed kan gebruiken maandelijks
Als ik hulp nodig had of vragen werd ik altijd rustig geholpen en hebben ze alle tijd voor je