Alles is naar mijn gevoel toch nog goed verlopen. Alleen zou ik graag een melding krijgen, z.s.m. als ik vraag of het bij Essent nog is gelukt om mij op de laatste uren dat ik nog kon overstappen het ook daadwerkelijk nog gelukt is. Die melding is niet gekomen en nu pas, met deze vragen van Essent merk ik dat ik energie afneem bij Essent
Probleemloos.
Snel geregeld
NVT.
Niet tevreden........ Wilde van 3 jarig contract terug naar 1 jarig contract met welkomst bonus Dit kon telefonisch niet geregeld worden!!!!! Een contract verkopen kan wel telefonisch!!!!!
Omdat ik tich keer moest bellen omde boete vn eneco te regelen wat niet vlotjes ging en ze moeten erbij vertellen als iemand lid wordt gemaakt dt de boete die er kan zijn d'r overstap dt je die pas na 3 maanden terug krygt en dt wordt niet verteld bij lidmaking en ik heb wel wat telefoontjes drvr gepleegd nr essent nr eneco, mr als je dt niet in je hebt moet je de boete betalen als je er zelf niet achter aan gaat dus vind ik dt echt een minpunt
Er is mij verteld dat ik de boete die ik moet betalen binnen 14 dagen gestort zou krijgen. Nu krijg ik bericht dat dit 3 maanden duurt. Ik sta daardoor rood. Niet blij dus. Het is me wel mondeling toegezegd. Ik leef van een uitkering.
Contract van 12december Daar betaal ik 070171voor gas Daarna krijg ik op 5januari een contract dat ik 078041 ga betalen voor gas. Daar gaat de bonus dus naartoe. Balen.
Startmeterstanden kloppen nog steeds niet... Vind ik buitengewoon vervelend. Levering is gestart op 2 januari. de door jullie genoteerde meterstanden dateren van 29 december. Ik heb de correcte meterstanden (2 januari 00.00hr) al twee keer doorgegeven, maar er gebeurt niets mee. De dame die ik de laatste keer hierover aan de telefoon had klonk een beetje alsof ze t maar gezeur vond.....was maar een paar kwH electra en een paar kuub gas zei ze....pffffff. Als ik naar de supermarkt ga en ik koop 12 liter melk is het toch óók niet normaal wanneer ik er opeens 13 zou moeten betalen. Waarom bij gas en electra dan wel.... Hoor graag van jullie.... Bijna 24/7 bereikbaar.......
Bij mijn schoonmoeder van 83 heeft deze verkoper een 5 jarig contract door haar strot geduwd. Deze zouden ze vanuit Essent de laan uit moeten sturen. Dit zegt overigens niets over Essent medewerkers op kantoor. Die hebben in ieder geval proberen mee te denken.
????
Ik zei wil alleen overstappen als ik er zelf niets voor hoef te doen. Nee dat hoeft niet, wij regelen alles! Nou moet ik 2x €75 moet betalen omdat ik overstap, jullie zouden ook dit regelen nu blijkt dat ik daar zelf een verzoek voor moet indienen bij jullie. €150 zelf moeten betalen nu, terwijl ik 7 dagen moet wachten op jullie reactie! Nu al spijt van de overstap!
Uiteindelijk goed, maar ook minpunten: in mijn essent kan je tarieven pas controleren wanneer geleverd wordt, niet als je al een contract hebt gesloten maar er nog niet geleverd wordt. Als je een contract op papier vraagt is dat schijnbaar niet te regelen als er iets mist in vergelijk met de offerte; dit heeft mij zeer veel tijd gekost en uiteindelijk niet gekregen. Nu ik nu geleverd krijg lijkt alles ok. Maar vind dit nog steeds vreemd dat je dit niet kan zien voordat je levering ingaat. Personeel is wel vriendelijk
Jammer day get neutered goed is gegaan, vele telefoontjes me boze burn, jammer als men get week goed doet ipv bonussen, houd men tevreden klanten, de concurentie is groot
er werd in 1 maand 2x afgeschreven! Bij Essent betaal je vooraf, bij Vattenfall achteraf!
Ik had april 10.000 euro geïnvesteerd in zonnepanelen en airco,s om het huis te verwarmen in de winter ik betaalde iedere maand 200,- voorschot waar ik uiteindelijk bijna niks van gebruikte. Iets later ging het maandbedrag naar 110,- waar ik uiteindelijk ook niks van gebruikte. in september kreeg ik 424,- terug maar begreep niet waarom. Ik had eind van het jaar 5800 kw opgewekt en 4800 kw gebruikt om alles ook te verwarmen onder en boven. 31 december had ik dus nog 1000 kw meer geleverd dan dat ik gebruikt had. En nog steeds betaalde ik 110 euro voorschot per maand. En op 22 januari kreeg ik de afrekening. Ik kreeg maar liefs 9 hele euro,s terug! Ik daar over gebeld en nou blijkt dat ik mijn contract bij Essent begin september heb afgestolen en voor hun begint dan het jaar.. ze hebben mij vroeger geleerd dat het jaar begint op 1 januari! En omdat volgens Essent de jaarwisseling op 9 september is ben ik dus gewoon alle stoom kwijt die ik in de zomer heb opgewekt die ik in de wintermaanden wou gebruiken. In de wintermaanden waar ik dus deze stroom voor had opgewekt moet ik dus duur betalen! BEDAKT ESSENT! Een investering van 10.000 euro wat ik ook voor het milieu heb gedaan geeft mij dus 9 euro voordeel ! NOOIT MEER ESSENT VOOR MIJ!
Ten eerste wil ik een compliment geven dat je mee denkt aan het milieu! Zo dragen we allemaal steeds meer een steentje bij. Ik zie dat je bij je jaarrekening in september € 580,61 hebt gekregen van ons. Dat is toch hartstikke mooi meegenomen! Hierin is ook de teruglevering van het jaar 2018-2019 berekend.
Heb er voor gekozen over te stappen naar Essent. Omdat ik dacht een een nieuwe Thermostaat te kunnen krijgen. Dit omdat ik vorig jaar bij een andere energieleverancier zat en toen geen vervanger kon krijgen voor mijn E-Thermostaat. Dus dacht ik na mijn contract bij mijn energie leverancier terug te komen naar Essent. En nu kan ik alsnog geen andere slimme thermostaat krijgen met korting bij jullie. Daarover ben ik zeer teleurgesteld.
Inmiddels alweer 6 weken aan het wachten op m’n terug betaling. Aanmaning meteen krijgen. Maar terug betaal moet zolang duren. Telefonisch mooie worden dat jullie alles meteen zouden regelen
Worden dingen beloofd en na akkoord blijkt dat niet waar te zijn.
Ik kreeg nog een hele fixe rekening van de vorige energie maatschappij
Bedankt voor je feedback! Jammer dat je nog zo´n fikse rekening hebt gekregen van je vorige leverancier. Hopelijk zal dat in de toekomst niet meer voorkomen! Groetjes Nathalie Webcare Essent
Gezellige verkopers aan de deur.... je geeft ze koffie... krijgt mooie praatjes en beloftes... en vervolgens..... gewoon in de zeik genomen...! Het is dat de overstap al geregeld is anders had ik hier vanaf gestapt..!!!
Contract was ruim voor de overgangsdatum bekend. Ik weet dat ik over ben omdat het maandelijkse voorschot is veranderd (minder geworden), maar verder heb ik er niets van gemerkt. En dat moet ook niet!
Fijn Jack! Je dient inderdaad niets te merken van de overstap. Goed dat dit dan ook het geval is geweest. Welkom bij Essent. Groetjes, Will Essent webcare
Prima aanbod. Na opdracht aan essent meteen goede info gekregen. Ruim de tijd om meterstanden door te geven. Zorgeloze overgang
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Jan. Welkom bij Essent. Groetjes, Will Essent webcare
Verzorgde overstap was snel geregeld. Achteraf had ik nog vragen, maar dat was te laat; ik denk dat jullie nu het grootste financiële voordeel hebben en niet ik. Ik zit nu 3 jaar vast.
Hallo Harrie, Leuk dat je klant bij Essent bent geworden. Fijn dat de overstap snel geregeld was. Graag zou ik nog met je in contact komen voor het beantwoorden van je vragen. Zou je die samen met je postcode en huisnummer willen mailen naar: [email protected]. Groetjes, Will Essent webcare
zie omschrijving hieronder