Ik ben overgestapt via website Essent zelf. Een week lang iedere dag mijn gegevens ingevuld omdat ik er rekening mee hield dat aanbieding dagelijks kunnen wijzigen bij zelfde energieleverancier. De prijzen bleven die week redelijk gelijk dit keer, wel werd er gegoocheld met het verwachte termijn bedrag. De ene keer werd de welkomskorting hierin niet meegenomen de andere keer wel, hierdoor was de ene dag termijn bedrag 20 euro hoger per maand. Nadat ik was overgestapt , werden veel lagere prijzen energiebelasting bekend. Desondanks kwam Essent met torenhoog termijn bedrag. Als ik dat niet zou aanpassen zou ik 400 euro meer vooruitbetalen dan Essent s eigen berekening van de jaarkosten. Gelukkig kon ik dit aanpassen, wel pas vanaf de 2e termijn.
Na het telefonisch contact werd het nieuwe contract per e-mail toegestuurd en was de overgang afgerond. Heb nog wel contact gehad over de boete die betaald moest worden aan de vorige leverancier. Dit werd ook goed afgehandeld. Dus een positief verhaal.
Ik heb vrijwel niets aan te merken over het afhandelen van de overstap naar Essent. Vlekkeloos verlopen. Enige aandachtspuntje is het feit dat ik automatisch voor dag- en nachttarief werd berekend terwijl ik mij niet kan herinneren dat ik dat ergens heb aangegeven. Misschien komt dat omdat ik twee telwerken heb maar bedoeling was juist om tegen enkeltarief afgerekend te worden. Het omzetten was overigens eenvoudig en snel geregeld.
Het is niet de eerste keer dat ik ben overgestapt. Net als andere keren ging het dit keer gewoon goed, zonder dat er problemen waren. Mijn maandelijkse kosten zijn nu wat lager dan vorig jaar. Het is natuurlijk nog wel afwachten hoe dat in de volgende jaarrekening uitpakt.
Ongemerkt dus keurig overgestapt!
Tot nu toe ging alles goed Als ook de afrekening met de oude leverancier goed is verlopen, ben ik tevreden met de overstap.
Prima verlopen, de afspraken die gemaakt zijn zijn nagekomen dus.....top
Goed op de hoogte gehouden door Essent van dienstverlening vanaf begin. Hoop dat (slimme)meterstanden aan Budgetenergie (vorige leverancier) zijn doorgegeven want nog- geen jaarafrekening van hen ontvangen!!
Alles goed geen problemen
Korte duidelijke taal en indien je Essent nodig hebt kun je ze ook echt bereiken.
Ben door jullie benaderd en verder is alles goed afgehandeld
Alles ging vanzelf
Prima verlopen, en oude leverancier netjes op gezegd
De overstap verliep vlekkeloos
Toppie Monique ;) Gewoon zoals het hoort dus! Wat een fantastisch cijfer! Dank je wel! W E L K O M ! ! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
alles is prima verlopen
Leuk om te lezen dat de overstap goed is verloren, zo hoort het ook natuurlijk! Bedankt voor het achterlaten van deze review met dit topcijfer! Welkom bij de familie :) Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Sneller info
Bedankt voor je review Larry! Wat bedoel je precies met eindafrekening, de eindafrekening van je vorige leverancier? Je kunt dit het beste bij hen navragen hoe of wat! In ieder geval wil ik je via deze weg van harte welkom heten bij Essent :) Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Was een prima overstap. Alles in 1x goed geregeld.
Wauw Jan! Wat leuk dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. En zo zie je maar, het kan heel makkelijk en snel geregeld zijn :) Mag ik je via deze weg van harte welkom heten! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
PERFECT
Yessss Riny! Beter kan niet :D Fijn dat het allemaal goed is verlopen! Hartelijk welkom in de familie! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Overstap verliep zonder problemen. Wacht nu nog wel op de eindafrekening van Budget Energie, daar ik voor de maand januari 2020 zowel voor Essent als voor Budget Energie betaald heb.
Wat fijn om te lezen dat de overstap gemakkelijk is verlopen, zo hoort het ook! Van harte welkom Jan! Het kan soms voorkomen dat de overstap en het termijnbedrag van de vorige leverancier elkaar kruisen. Maak je geen zorgen, dit termijnbedrag wordt door de vorige leverancier meegenomen op de eindafrekening! Alles wat je teveel hebt betaald krijg je terug :) Bedankt voor het achterlaten van deze review! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Afwachten op de eerste afrekening.
Bedankt Ruud! En zo hoort het ook te gaan hè, lekker makkelijk! Leuk dat je de moeite hebt genomen deze review achter te laten! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Prima verlopen, prima communicatie
Yessss! Dank je wel! Voor een 10 doen we het allemaal :D Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Alleen moet ik van nle de eindafrekening krijgen t/m 11 jan 2020.
Wauw Aloys! Dank je wel voor het achterlaten van deze review! Zo hoort het ook hè, alles netjes en goed voor je regelen :) Van harte welkom bij de Essent familie! Groetjes Joyce Team Webcare Essent Ps. Normaal gesproken ontvang je de eindafrekening van de vorige leverancier binnen 6 weken na de overstap
Ik heb echter nog geen afrekening van de oude leverancier.
Allereerst wil ik je via deze weg van harte welkom heten bij onze familie :D Normaal gesproken ontvang je de eindafrekening van je vorige leverancier binnen 6 weken na de overstap. Het zal dus niet lang meer op zich laten wachten! Leuk dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Dank je wel! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Ik heb er goede ervaring mee
Yeah! Dank je wel en van harte welkom natuurlijk! Weet dat we je via Social Media ook meer dan graag helpen :) Groetjes Joyce Team Webcare Essent