alles is uitstekend verlopen

meterstanden e.d. alles is bij de overgang naar Essent prima verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is goed verlopen

Alles goed geregeld en verlopen

Niet compleet

In de app kan ik mijn verbruik per dag niet inzien. Ik begrijp niet waarom. Verder is de overstap prima verlopen.

Overstappen? Simpel!

Online de prijzen vergeleken, even telefonisch contact gehad om nog iets na te vragen en direct antwoord gekregen. Via Internet de aanvraag en overstap geregeld! Geen gezeur of onderbrekingen of wat dan ook!

Dik tevreden.

Goed geholpen.

Goed ontvangen

Geen problemen

Vlekkeloos

De overstap is goed verlopen zonder gedoe of fouten

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Beetje huiverig om na zoveel jaren over testappen.maar top geregeld door essent

Overstap goed geregeld.

Soepel verlopen

Alleen het nieuwe contract bij Essent ging een dag later dan afloop oude contract bij vorige leverancier in. Hierdoor had ik voor een dag een modelcontract. Verliep goed maar wel onnodig extra administratie.

Geen centje pijn

Makkelijke overstap

Tevreden

App is waardeloos. Je kunt je verbruik alleen bijhouden als je een slimme meter hebt.

Onbetrouwbaar

Het oude tarief is niet automatisch verandert in het landelijk nieuwe tarief Dit heb ik van stedin moeten horen dat jullie dit niet aangepast hebben en jullie nog steeds het oude tarief gebruiken om zo meer te geld te innen

Ik weet het nog niet

Voorlopig is de afschrijving niet goed gegaan en heb ik geen afrekening gehad van mijn oude leverancier

• De wijze waarop het contact is verlopen

Voelt alsof ik opgelicht ben

Ik werd gebeld en heb me over laten halen om over te stappen. Dat doe ik ieder jaar om van de aanbiedingen gebruik te maken. Dat heb ik aan de telefoon ook verteld. Uiteindelijk akkoord gegaan en een email gehad. Hier helaas niet goed naar gekeken. Dom van mij, geef ik toe. Uiteindelijk blijkt dat ik ingeschreven ben voor een 3 jarig contract ipv 1 jaar, zonder de beloofde aanbieding. Dit is uiteindelijk nog omgezet naar 1 jaar, maar nog steeds zonder die aanbieding, daarvoor was nog meer geklaag nodig vanaf mijn kant.

Onzorgvuldig

Ik had mij aangemeld voor essent zakelijk, via een tussenpersoon. We zijn een zorginstelling/maatschap, zonder KVK nummer. Zo hebben we dat ook ingevuld, 3x KVK nummer erbij en 3x ondertekend. Toen kwam het contract en bleek dat ik als persoon geregistreerd stond (maar wel met rekeningnummer van de maatschap) en niet de maatschap: dat bleek een foutje met 3x excuses van jullie kant. Advies van de medewerkster was: meld je aan voor Essent particulier, dan zetten we alles over en dan kan alles alsnog op de maatschap. Zo gezegd zo gedaan.. maar toen kwam het: een boete voor het overstappen. Nou ja zeg..

• De wijze waarop het contact is verlopen

Contract verlengd maar nu een nieuwe contract

Na negatieve reacties gebeld door een medewerker jammer jammer niks meer aan te doen .ik ben al jaren klant wel weer de thuisvoordeel ik denk dat ik mijn korting kwijt ben .het zal mij benieuwen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Er werd niet gedaan wat werd beloofd.

Vooraf werd een véél te hoog termijn bedrag voorgesteld. Na telefonisch overleg zou dat worden aangepast. Dit is niet gedaan. Je moet kunnen vertrouwen op mensen die iets met je afspreken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Wij zijn niet zo tevreden; we betalen nu per maand een stuk meer.

Mijn man heeft zich laten overstag gaan bij de aankoop van producten bij BCC. Hij dacht een goede deal te sluiten maar nu zag ik later dat wij voor 3 jaar een contract aangaan ipv een jaar en per maand een stuk meer kwijt zijn. Het leuke extraatje wat hij kreeg bij zijn aankoop was dus slechts een lokkertje om over te gaan, de maandelijkse kosten stijgen flink. ik zou jullie persoonlijk daardoor dus ook niet aanbevelen. 0616807748 R Simonsz-Randshuizen

• De wijze waarop het contact is verlopen

mooie praatjes maar werkt langs elkaar heen

Ik ben netjes te woord gestaan door essent en geholpen. Alleen daarna blijkt via de post dat er iets niet klopt en dat mail je dan en daarna hoor je er niets meer van tot je herinneringen krijgt dat je niet betaald en die kunnen ze wel sturen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

onverwachte kosten, die niet besproken waren

Na het gesprek ontving een factuur, hiervan ben ik niet op de hoogte gebracht anders had ik anders besloten.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Telefonische beloften worden niet direct waargemaakt

Telefonisch worden grote beloftes gedaan om terug te keren bij jullie, maar de praktijk van de beloftes is anders. Boetes worden pas na 3 maanden terugbetaald, terwijl telefonisch beloofd werd dat het direct terugbetaald zou worden. Door jullie adviseur Bert Kleene die herhaaldelijk ons teruggebeld heeft om terug te keren naar Essent en dat de boete direct terug betaald zou worden. Voor ons geldt: 'Belofte maakt schuld', maar we verwachten dit ook van jullie!

Matig

We zijn overgestapt van dubbel naar enkel tarief. Maar helaas is dat al 2x niet goed gegaan.

Slecht

Was telefonisch benaderd door Essent dat bij hen goedkoper was dan bij Enco. Nu blijkt achteraf dat het niet zo is. Vanuit Enco kreeg ik een boete van €450. Essent vergoed alleen €150. Als ik dit van te voren had geweten was ik nooit overgestapt naar Essent. SCHANDELIJK

te laat

hoewel ik zo'n 6 weken voor de vervaldatum van mijn oude contract overgestapt ben zijn jullie pas veel later gaan leveren waardoor mijn oude contract op ad hoc basis doorgelopen is wat natuurlijk veel duurder uitvalt. Dat heeft mij zwaar teleurgesteld. Geen goed begin

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch