Vrij veel ging goed. Vervelend is echter dat ik nieuw contract kreeg met (standaard??)normaal/dal tarief terwijl ik had aangegeven dat ik enkel tarief wil. Om dit te corrigeren moest ik wel 2 keer bellen met jullie en uitgebreid uitleggen wat ik wilde.
Ik ben al jaren klant bij Essent. Nu ik verhuisd ben naar een nieuwbouw huis moest ik opeens een nieuw abonnement afnemen. Voordat ik daar achter was waren we een paar weken verder. Het had fijn geweest als jullie daar beter in geïnformeerd hadden. Verder zie ik overal leuke aanbiedingen bij andere leveranciers met een leuk welkomstcadeau. Als oude/nieuwe klant had ik hierin ook wel iets van u verwacht
bij Essent heeft men moeite met spellen en luisteren, email adres tot 3 keer fout gedaan.
Andere veel kleinere energieleveranciers hebben op website of App een prachtig overzicht van dagelijks energiegebruik. Zonder meer, zonder dat er extra (digitale) apparaten van deze energieleveranciers hoeven te worden aangeschaft en of geinstalleerd. Over onderwerp "klant worden" geen klachten, maar in het algemeen slechts 1 ster omdat het niet te begrijpen is dat Essent qua digitalisering zo enorm achterloopt op concurrenten...
Hey Alphons, Bedankt voor het prettige gesprek.. ;) Vooral bedankt voor de feedback, nog heel even geduld dus. Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen kunt u ons bereiken via: 0900-1550. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Ik was verteld met overstappen dat het mij niets zou kosten, maar ik heb vorige week een rekening gekregen voor meer dan €400! En goede reden om niet tevreden te zijn!
Ik wilde eigenlijk bij vandeBron blijven, maar werd eigenlijk ingepalmd naar Essent te gaan. Erg onprettig. Uiteindelijk is veel wel netjes geregeld, maar heb ik toch 100 euro overgangskosten moeten betalen. Er werd door de inpalmeres beloofd dat dat door Essent direct betaald zou worden. Inmiddels hebben we dat toch moeten betalen en is het afwachten of dat teruggestort wordt... we wachten af...
Goedemorgen Mischa, Welkom bij Essent.. ;) Jammer om te horen dat het eigenlijk niet de bedoeling was om over te stappen. Wij gaan je tijdens het contract zeker niet teleurstellen. Ik heb je zojuist 2x proberen te bellen om samen naar een oplossing te zoeken, helaas kon ik je niet bereiken. Wij hebben de opzegvergoeding op 14 januari 2020 goedgekeurd. Wij gaan hem binnen 3 maanden na start levering naar je overmaken. Nog heel even geduld dus.. Mocht je nog vragen hebben of iets bij me kwijt willen kunnen je me bereiken via: 0900-1550. Groetjes, Valerie Essent Webcare
Vanaf het begin heeft Essent zich van zijn slechtste kant laten zien. Een verkoper die liegt, maar de klant wordt niet gecompenseerd. Een verbruiksmanager die niet klopt maar de ondanks hun advies de klant die dit betaald. Zelfs als de Essent zelf toegeeft dat ze fout zij, wordt je als klant niet gecompenseerd. Kortom een slecht bedrijf. Mijn advies aan iedereen geen klant worden en als je klant bent ga naar een andere leverancier.
Goedemorgen Henk-Jan, Wat jammer om te horen.. Dat u zo'n slechte ervaring heeft over de service van Essent. Uiteraard wil Essent niet zo bekend staan. Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen om samen naar een oplossing te zoeken, helaas heb ik u niet kunnen bereiken. Ik zie dat er gister contact is geweest met mijn collega over de verbruiksmanager zodra deze collega een terugkoppeling heeft zal u daarover geïnformeerd worden. Wij nemen het wervingsproces zeer serieus daarom zullen wij ook een klacht over werving aanmaken. Om zulke situaties in de toekomst te voorkomen. Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen kunt u mij 0900-1550. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Door een fout bij de energieverdeler veel tijd aan kwijt en de bedragen zijn nog niet op orde.
geen verdere aandacht aan hoeven te besteden
Essent heeft ons contract prima overgesloten
Ik werd telefonisch prima en vriendelijk te woord gestaan. Met name de verhuizing en tijdelijk dubbel contract ging telefonisch ter zake kundig,
Met weinig moeite is het contract overgegaan naar Essent.
Via veh overgestapt op Essent als energieleverancier. Eneco wilde niet meegaan met de Essentprijzen.
Positief
Ik heb nog geen idee
Na ongeveer 30 jaar klant bij Essent te zijn geweest een keer overgestapt. Heel veel spijt.
Ik ben heel tevreden.van Julie en.blij.zo doet.gaan met julie BDIJF daar. Ben ik heel en leuk voor Julie.af zeder ben [email protected]
is heel goed verlopen
Probleemloze overstap. Goede info steeds bij het naderen van de overstapdatum. Wel geregeld via vereniging Eigen Huis.
De overstap is geruisloos verlopen
Moeten alleen nog de boete betalen en nog ontvangen.
zie hiervoor
Mijn ervaring is tot op heden goed.
Een vlotte verwerking!
Tijdens het gesprek met de adviseur was alles duidelijk uitgelegd. Met name ook wat de voordelen zouden zijn. Dit maakte het voor mij makkelijk om de overweging te maken de overstap weer terug te maken als oud klant van Essent.