Termijnbedrag is 2x hoger

Als ik nu zou overstappen is het maandbedrag €12 ik ben begin januari overgestapt en betaal €24 per maand. Betaal ik nu teveel of wordt er slecht gecommuniceerd? Ga dus tzt maar weer een andere energieleverancier zoeken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Men zegt dat WIJ wijzigingen hebben doorgegeven. Wat niet waar id.

Overgang was goed. Maar daarna heeft "iemand" ons van dubbel naar enkel tarief gezet. Eg werd gezegd dat het mijn vrouw geweedt was, maar kon vervolgens geen referentie nummers geven, en het wad op een datim dat wij: 1 nog bij een andere leverancier zatten en wij 2 de hele dag onbereikbaar zijn geweest.

• De wijze waarop het contact is verlopen

hele slechte ervaring met de site !

kon mijn meterstanden niet doorgeven kon niet inloggen mijn nieuwe mailadres werd niet geaccepteerd raakte erg gefrustreerd van de website wist niet waar ik moest zijn voor contact heel onoverzichtelijk heb uiteindelijk naar nr0900 1550 gebeld en daar werd gezegd dat er een systeemfout was ivm mijn klantnr !! ik heb nu gevraagd om mij alles met de post toe te sturen en ook de meterstanden kaart [ ik meen dat ik dit vorig jaar ook al had gevraagd ; is dit ook al niet doorgekomen bij jullie ?! ]

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Ik heb niets van de overstap gemerkt, dus dat ging goed.

Wel vind ik de maandlast te hoog. Vorig jaar heb ik gemiddeld € 45,20 per maand betaald.

***

Werkelijk niks is goed gegaan. Ik weet niet eens of het nu wel goed is.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik vindt dat u geen onderzoek geeft gedaan.

Geachte De oorzaak van de de afname van uw producten heeft niets maken met de overgang van. Wij hadden als u goed had gekeken als ik weet niet hoelang al gebruik van Essent. Wat is wel het overlijden van mijn broer op wiens naam u al leverde. Het komt dan ook naar over als ik dit moet beschrijven. En de vragen zijn dan ok niet n.v.t

Teleurstellend

Was al eerder klant bij Essent, kon daarom niet inloggen, kwam steeds in mijn oude klantnummer terecht, na twee keer bellen werd het opgelost. De beloofde opzegvergoeding € 100 is geweigerd, zie mail 24-1-2020. Ik was november overgestapt naar een andere energieleverancier toen ik werd gebeld door het hoofdkantoor 0732004085. Er is een speciale eindejaarsaanbieding wij willen graag trouwen klanten terug. Ik gaf aan dat ik nog maar kort bij die andere energieleverancier was en hoe gaat dat dan met de boete van € 100. Dat is geen probleem die wordt vergoed waren haar woorden. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan nadat ze drie keer had gebeld, te weten 18/20/23 december. De eindafrekening gekregen en de boete € 100 door gezet naar Essent en die wordt afgewezen. Ik vind dat ik misleid ben en vindt dat schandalig. Begrijp u nu waarom u maar 1 ster krijgt. Ik zou het op prijs stellen indien het besluit herzien wordt en de € 100 opzegtermijn alsnog vergoed wordt. In afwachting van u reactie, Teun Harteveld Klantnummer 0170445588. Telefoon 0617443508

Waardeloos

Sinds de overstap 1 drama. Ik ben alleen maar aan het bellen door fouten. Er is deze maand al 400 euro afgeschreven terwijl.mijn maand kosten 120 zouden zijn.

waardeloos

We zouden terug gebeld worden. In plaats van een contract van Essent kregen we ongevraagd een aanbieding van Vattenfall. Met dezelfde voorwaarden als waar wij voor hadden ingeschreven via zo'n vergelijkingssite. Eerst dachten we dat Essent is overgenomen door Vattenfall. Ik heb via uw website laten weten dat wij eigenlijk bij Essent willen blijven. Geen reactie. Wel een afschrijving door Essent van energiekosten, terwijl we met Essent niets hebben afgesproken en alleen een aanvraag deden.

slecht

Hebben nu twee keer gebeld zonder oplossing, wel een hoge nota. Worden niet correct behandeld, men stuurt ons telkens naar een ander ,zonder oplossing.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima netjes en soepel verlopen

Was goed en snel geregeld hoefde maar weinig te doen en alles werd geregeld

Heel netjes en soepel

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slecht, ik ben er telefonisch ingeluisd

Met telefonische verkooppraatjes ben ik er ingeluisd en moet ik nu een boete van € 250 betalen aan mijn vorige energieleverancier. Schandalige verkooppraatjes en ik ben zeer gedupeerd en zit nu 5 jaar aan een contract vast bij Essent.

Nu heeft het geen zin.

In het begin was alles goed via de telefoon maar toen de overstap was gedaan wort ik verrast van budget energie met een nota van 447euro. Het is beloofd door Essent dat overstap wordt zonder verrassingen geregeld. Ik ben diep teleurgesteld want dit bedrag zat ik niet op te wachten. Wat nu!

Nietsvan gemerkt.naadloos overgegaan.

Niets van gemerkt

Prima overstap

Helemaal goed.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Klant vriendelijk geholpen erg tevreden over de service

ALLES IS GOED VERLOPEN.

Naadloos verlopen.

De overgang ging prima, zonder problemen.

Bij de neus genomen

Beste mensen, met veel beloftes etc. ben ik binnen gehaald. Van mijn kant duidelijk vraag gesteld "KOM IK MET EXTRA KOSTEN ZOALS CONTRACTBREUK ' te zitten? Mij is gezegd NEE MEVROUW WIJ ZORGEN VOOR ALLES U HOEFT NIETS TE BETALEN. Nu zit ik wel met 170 euro kosten contractbreuk. Ik zit in schulden is alleen maar erger geworden waardoor ik nu ook moeite heb om de maandelijjkse termijn van jullie over te maken. NEE ben niet tevreden wil een oplossing zien.

Het kost mij €325,00 waarvan ik € 75,00 terug hoop te krijgen

Slechte ervaring. Heb spijt dat ik ben overgestapt. Er was mij verteld dat ik de boete van mijn oude energiebedrijf terug kreeg maar niet dat ik de boete die zij betaald hadden zelf moest betalen. Ik moet € 250,-- betalen terwijl ik in 11 maanden € 288.44 verbruikt heb. Daar had ik dus bijna een jaar energie voor gekregen

geen eerlijke voorlichting

Heb gevraagd of ik een overschrijf boete zou moeten betalen er werd gezegd van niet en dat essent die zou betalen nu krijg ik de eind afrekekening en nu moet ik 250 boete betalen het vertrouwen is we gelijk weg heel jammer

Niet alles geregeld

Ik dacht met de overstap dat mijn gehele nota zou worden overgenomen . Nu blijkt dat ik nog maandelijks een nota krijg van Eneco voor de toon. Dat was niet verteld. Nu zit steeds met 2 leveranciers.

Matig

Heb de overstap samen met aankoop BCC gedaan. Heb er echt spijt van omdat ik naderhand veel leukere aanbiedingen heb gezien. Basl daar best van en zal het dus ook niet aanbevelen. Ben er ook nog steeds niet achter hoe ik de boete terugkrijg.

snel geregeld

alles zonder moeite geregeld