Slordige afhandeling van de verwerking van mijn gegevens

Slordige afhandeling van de verwerking van mijn gegevens. Mijn emailadres was niet juist genoteerd. De beginletters van mijn naam klopten ook niet. Daarna kreeg ik 3 dezelfde brieven (in 3 verschillende enveloppen) waarin gevraagd werd of mijn emailadres klopte of niet. De gegevens zijn ook verkeerd doorgegeven aan Stedin. En aangezien Essent de enige organisatie is die mijn adresgegevens heeft gekregen ben ik uiterst verbaasd dat ik kort nadat mijn contract in is gegaan geadresseerde reclame kreeg van Libelle. Het gaat namelijk om een flexibel contract van hooguit 2 maanden.

Positief

Ik heb van u niet de stand van het gas gekregen bij de overgang. Hierna heb ik reeds gevraagd maar van u niet ontvangen. Erg slordig!!!!

slecht

ben helemaal niet tevreden met mijn overstap naar essent jullie zouden mijn 100 euro die ik moet betalen als boete terugbetalen heb de eindafrekening naar jullie opgestuurd en tot mijn verbazing moet ik drie maanden wachten tot ik mijn geld terug krijg vind dit niet kloppen. zo gauw als ik weer kan overstappen ben ik bij essent weg . met vr groet a hemmes

• De wijze waarop het contact is verlopen

Aangeleverde gegevens gedeeltelijk gebruikt.

De aangeleverde meterstanden van electriciteit zijn gebruikt, maar de meterstand van het gas is ( naar eigen inzicht van Essent zonder ruggespraak ?? ) aangepast. Opgegeven ( en ontvangen, zie mail Beste heer Roest, Wij hebben uw meterstanden ontvangen. Uw gegevens Leveringsadres: Benedenheulseweg 3 A, 2821LR STOLWIJK Opnamekenmerk: 490165406 Uw meterstanden Meter Meterstand Opnamedatum Elektriciteit (dal telwerk): 46.249 kWh 1 januari 2020 Elektriciteit (normaal telwerk): 89.220 kWh 1 januari 2020 Gas: 5.410 m3 1 januari 2020 Gerekend 6.062 m3. Meterstand nu ( 4-02 ) 6.014 m3 !!! Daarvan acte. M.v.g. l.roest

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Al met al valt het toch tegen.

De overstap ging geruisloos maar ik kan mij maar niet inloggen. Bovendien is mijn termijnbedrag onnodig opgeschroefd zodat ik straks mijn eigen kosten terug krijg inplaats van de beloofde 200 euro ??

goed@

het was een vlotte overstap, de medewerker heeft het snel en duidelijk uitgelegd, zonder te pushen, en ik was heel blij met de kado bon!

Alles perfect verlopen

Er zijn geen problemen geweest bij de overgang. Compliment

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overgang is geruisloos en zonder problemen verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap keurig geregeld. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord.

Overstap zonder problemen!

Overstap snel en zonder problemen geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Er werd mee gedacht aan de telefoon om mij een zo goed mogelijke aansluiting te geven.

Het is goed gegaan

De overstap ging perfect, en ik ben heel tevreden met deze overstap. Mijn complimenten voor het voostel van een van uw collega's

vlot en soepel verlopen

verkoper aan deur gehad , was niet vervelend en opdringerig. Had duidelijk verhaal. (was er wel in gestampt ;-)).

Helemaal tevreden !!

Makkelijk geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is goed verlopen maar een overzicht van prijzen is onoverzichtelijk.

Via Gaslicht.com een prijsoverzicht ontvangen. Overstap gemaakt en van Essent weer een prijsoverzicht ontvangen, maar met een heel andere samenstelling. Zeer verwarrend. Welke prijzen zijn er verhoogd / verlaagd in 2020?

Super overgang!

Nergens last van gehad, en zelfs een leuk cadeau gekregen om de aansluiting te doen. Essent een echte aanrader!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is alles prima verlopen!

Alles netjes en keurig afgehandeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het is nog te kort om er iets van te kunnen zeggen.

De overstap was het gevolg van het feit dat de vorige aanbieder bijna onbereikbaar was. Lange wachttijden aan de telefoon, dus kapte je de verbinding. Ook geen antwoord op diverse mails. Daardoor werden vragen niet beantwoord. Aan jullie heb ik gelukkig nog niets te vragen, maar ga er vanuit dat dit beter gaat verlopen. Ook de afrekening ( tot 18/01) nog niet van hen ontvangen. Van Energiedirect ( om een voorbeeld te noemen) had een kennis de nota al binnen vier dagen. Dit zegt ook wel iets !

• De wijze waarop het contact is verlopen

is naadloos gegaan, fijn zo

hoef niets toe voegen, prima zo

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snel, gemakkelijk en zonder problemen

Al vanaf het moment van aanmelden al blij dat ik weg ben bij Vandebron. De service bij Essent is zo veel beter, én ook nog eens goedkoper en 100% groen. Goede begeleiding (ging vrijwel vanzelf). Mis alleen een goede gratis app voor realtime verbruik. Als klant zou dat wel minimaal beschikbaar moeten zijn.

Duidelijk

Goed en snel geregeld

Duidelijk te vinden en goed en snel geregeld wat je nodig hebt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Al gezegd. Goed. Wel afwachten of het echt goedkoper is.

• De wijze waarop het contact is verlopen

we hoorden erg lang niets.

Het zou allemaal geregeld worden, maar we hebben nog steeds geen eind afrekening van NLE.

Snel geregeld.

Vlot en soepel verlopen.

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch