Netjes geholpen aan de telefoon en alles netjes geregeld
Top geregeld en duidelijk maar alleen gaat het er de verkeerde dag van mn rekening .. kan dat nog aangepast worden???
Alles via vereniging eigen huis geregeld. Ben benieuwd naar de maandlasten.
Is goed gekeurd voor de Rest is het afwachten hoe Gaat.
De overstap is ongemerkt verlopen .
Totaal niets gemerkt van de overstap. Geweldig. Ook de administratieve afhandeling is perfect gegaan.
Alles is prima verlopen.
De overstap is prima en zonder problemen geregeld.
Goede uitleg. Prima service. Gedaan zoals het is gezegd en afgesproken. Maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Complimenten.
Alles is zeer vlot afgewerkt ik hoop dat ik de boete die jullie voor mij zouden betalen van de oude leverancier zo spoedig mogelijk aan mij storten . Dank U
Ben tevreden
Geen bijzonder ervaring.
Overstap is goed geregeld. Ik maak me nog wel zorgen over het verbruik. Jullie start is precies gelijk gegaan met de installatie v e nieuwe slimme meter met andere meterstand. In de app lijkt het nu dat ik €25.000 heb besteed aan gas afgelopen maand. Wanneer wordt dit hersteld?
Hoi Lysette! Leuk dat je klant bent geworden bij Essent. Ik heb het vermoede dat de app denkt dat de meter over de kop geslagen is. Hierdoor wordt er een extreem verbruik weergegeven. Hierover hoef je geen zorgen te maken. Dit verbruik wordt uiteraard niet met je jaarafrekening in rekening gebracht. Ik kan me wel voorstellen dat het voor jou fijn is dat dit in de app wordt aangepast. Ik wil graag voor je navragen of dit mogelijk is. Lukt het om een printscreen te sturen met wat je nu in de app ziet? Je mag de printscreen sturen naar [email protected]. Vergeet niet om erbij te vermelden waarvoor je de printscreen stuurt met de bijbehorende adres gegevens. Groetjes, Mandy| Webcare Essent
Goede ervaring nog niet zo lang klant
Ben nieuwe klant. Overstap prima geregeld. Goed begin!
Krijg aanmaiiniegen omdat ik het maanbedrag gestorneerd heb
Hoi Toos! Van harte welkom bij Essent. Wat vervelend dat Engie aanmaan kosten in rekening heeft gebracht. Ik zie dat je vandaag telefonisch contact hebt gehad met mijn collega. De aanmelding bij ons is helemaal goed verlopen. Hierdoor ben je ook automatisch afgemeld bij Engie. Je kan het beste bij Engie navragen waarom ze nog een rekening te proberen te incasseren. Hier zullen ze vast een verklaring voor hebben. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Helaas heb ik mijn banknummer nog niet kunnen aanpassen op de site. Dat vind ik wel een minpunt.
Hoi Ria! Jammer dat het niet is gelukt om je bankrekeningnummer aan te passen. Het is wel mogelijk om dit online te wijzigen. Wanneer je bent ingelogd kan je dit wijzigen bij je persoonlijke gegevens. Lukt het niet. Stuur mij dan gerust een e-mail bericht met het juiste bankrekeningnummer met je adres gegevens. Je mag de mail sturen naar [email protected] Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Na het beendigen van contract 2017-2020 met vereniging eigen huis en Budget Energie werd ik zonder de meter standen op deze datum naar een variabel contract omgezet (nog een 3 jarig contract afgesloten maar binnen de bedenktijd weer opgezegd gezien bovenstaande problematiek) Nog steeds geen werkelijke kosten op basis begin contract met meterstanden en einde contract datum met de daarbij behorende meterstanden . Dit geld ook voor de datums variabel contract schattingen kunnen mijn inzien dus niet . Ook valt te bezien of de Overheid op 1-7-2019 en 1-1-2020 t.o.v. meterstanden kosten verhogend/verlagend werkt
Soepele overgang
Alles prima verlopen ben tevreden
Bij Vereniging Eigen Huis een dubbele meter aangevraagd. VEH zegt dit door gegeven te hebben. Essent stuurt contract gebaseerd op enkele meter. Telefoon naar Essent, verwezen naar VEH. Een vijftal telefoontjes in enkele maanden naar VEH waarin steeds belooft wordt dat alles goed komt. Dus niet. Uiteindelijk net voor de start bij Essent een telefoontje naar Essent en toen is het contract omgezet naar een dubbele meter. Na start contract ook eindelijk de bijbehorende tarieven ontvangen.
Hoi Mirjam! Van harte welkom bij Essent. Jammer dat je zoveel hebt moeten bellen voor je dubbel tarief. Gelukkig is het allemaal goedgekomen. Fijn dat je dit met ons deelt. Hier kunnen we met zijn alle van leren zodat we dit voor in de toekomst kunnen verbeteren. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Goede ervaring om over te stappen. Wil alleen weten wanneer we het boetegeld terug krijfwn
Hoi Jolanda! Wat fijn dat je ervaring goed is. Ik kan me heel goed voorstellen dat je wilt weten wanneer je de boete vergoed krijgt. Om de boete te kunnen vergoeden is het noodzakelijk om een aanvraagformulier in te vullen. Deze kan je invullen op www.essent.nl/opzegvergoeding. Binnen 7 werkdagen ontvang je een terugkoppeling over de status van je aanvraag. De opzegvergoeding wordt binnen 3 maanden na startdatum van de levering op je rekening gestort. Gaat het lukken om de aanvraag formulier in te vullen? Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Overstap naar Essent heb ik verder niets van gemerkt, behalve m’n bankrekening. Ik zit nog wel te wachten op mijn 200 euro cashback
Hoi Thijs! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Ik zie dat je inderdaad een cashback ontvangt van €200,00. De cashback wordt altijd 12 maanden na ingang van je overeenkomst op je rekening gestort. Ik heb het vermoede dat je bedoelt dat je de vergoeding van de boete nog niet hebt ontvangen. Heb je hiervoor al online een aanvraagformulier ingevuld? Je kan de boete nog terug vragen tot maximaal 3 maanden na ingangsdatum van je overeenkomst. De aanvraag formulier vind je terug op www.essent.nl/opzegvergoeding. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Nog maar kort klant maar tot nu toe tevreden
Welkom bij Essent Albert! We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om je zo tevreden te houden. Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
ik ben zeer tevreden,,
Fijn dat je zo tevreden bent Mauritz! Welkom bij Essent. Groetjes, Mandy |Webcare Essent