Gewoon goed
Alles is geruisloos verlopen
Dankjewel voor je beoordeling!
zo ver geen klachten
door ****** van vertegenwoordiger van vattenfal ben ik destijds overgestapt van essent naar vattenfal bood een energieprijs aan die bij lange na niet klopte heb veel moeten bijbetalen in de eindafrekening vattenfall zat ook nog eens 150,= aan adm kosten copie van de eindafrekening is reeds in uw bezit want essent heeft toegezegd dat zij de adm kosten terugbetalen
Welkom terug! Wij vinden het hartstikke leuk dat wij je weer mogen verwelkom :-) Jouw eindafrekening hebben wij zeker ontvangen. Je ontvangt binen 7 werkdagen een goed keuring van jouw opzegvergoeding per e-mail. Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust! Groetjes, Danisha
Met aanbesteding Vereniging Eigen Huis meegedaan, keuze Essent gemaakt. Daarna door Essent goed en tijdig (tussentijds) gecommuniceerd. Nogmaals vlekkeloze overgang. Top.
Welkom, welkom :-) Mocht je in de toekomst nog vragen hebben? Stel ze gerust! Groetjes, Danisha
je niet moet overstappen na de jaarafrekening en in de winter want dan krijg je een hoge narekening in mijn geval van 300 euro bijbetalen wat voor mij best moeilijk is vanwege betaling
Oepss mijn reactie was natuurlijk nog niet helemaal af. Overstappen na een winterperiode kan inderdaad een dure grap zijn. Ik hoop dat jouw vorige energieleverancier je een betalingsregeling hier voor aanbied. Het zou fijn zijn als je zo een hoog bedrag in delen kan aflossen. Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust! Groetjes, Danisha
Aanmelding en verwerking zonder gedoe.
Welkom bij Essent, Jannes :-)
Ik was overgestapt omdat jullie een tool hadden om live je verbuik te bekijken, Hiervoor diende iets aangeschaft te worden in jullie webshop, Nu blijkt dat daar niet meer te staan en lijkt het erop dat jullie gestopt zijn met dit product.
Hi Alex, Oh wat balen zeg! Het klopt inderdaad dat wij gestopt zijn me de Nsure energielezer. Dit is al geruime tijd. Misschien zou je via marktplaats de Nsure nog voor een leuke prijsje aan kunnen schaffen? Dan kunnen we je altijd verder helpen om alsnog jouw real time verbruik in te kunnen laten zien. Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Administratief en technisch is het goed geregeld bij Essent. Het telefonisch contact na doorgeven van de meterstanden heb ik als onprofessioneel en onprettig ervaren.
Hi Mechtild, Ah dat is natuurlijk balen! We maken dan samen zo een goede start. Het is natuurlijk jammer om te lezen dat het telefoon gesprek over de meterstanden niet zo verliep als dat je had verwacht. Ik vertrouw er natuurlijk op dat dit niet meer voor zal komen in de toekomst. Jouw eerste indruk wat je had is waar wij namelijk voor staan! Mocht je nog ergens tegen aan lopen? Mag je altijd telefonisch contact met mij opnemen. Groetjes, Danisha klantenservice Essent
goed verlopen allemaal. Wat ik wel apart vind is dat ik werkelijk 3 maanden moet wachten tot ik de overstapboete van de ander van jullie terug krijg. Onnodig toch als ik dat gelijk instuur zo lang?
Ik ben heel goed geholpen door jullie medewerker, maar vanwege een aantal dingen leek het net alsof ik niet door Essent geholpen ben, maar door iemand die het niet zo goed met me voor had. Dit kwam doordat mijn oude leverancier maar geen bericht stuurde over de opzegging, de Essent verbruiks app zei dat er geen contract was en wanneer ik inlogde op mijn Essent, mijn getekende contract begin dit jaar er niet bij stond (alleen mijn oude contract). Uiteindelijk was op de dag dat Essent had gemaild, alles gelukkig wel geregeld. Dus daar ben ik blij mee.
Zelf niets hoeven te regelen. De overstapjes goed geregeld.
N vt
netjes alles af gehandeld ben erg te vreden
Snel, accuraat, behulpzaam,meedenkend
De overgang van onze vorige energie leverancier naar Essent is geruisloos verlopen. zeer prettig!!
het is eigenlijk te vroeg om hierop antwoord te geven omdat de overstap nog kort geleden is geweest. tevens is het jammer dat op 2 na alle velden verplicht ingevuld moeten worden
Ik ben zeer tevreden met jullie als leverancier , wel zou het helemaal een pluspunt zijn als de app uitgebreider word (voorheen engie gehad, daarbij had ik een dagelijks verbruik-overzicht)
alles is prima verlopen
Er is mij toegezegd dat ik geen boete hoefde te betalen en dat dit geregeld zou worden met de afdeling zakelijk. Heb hier herhaaldelijk naar gevraagd. Na mail contact met afdeling zakelijk is mij toch een boete opgelegd en meteen van mijn bankrekening afgeschreven. Ben erg ontevreden over deze gang van zaken. Heb nu totaal geen voordeel van deze overstap. Zodra dit contract is afgelopen stap ik over en kom niet weer terug bij essent.
Beste Arnold, Ik zie dat er inderdaad heel veel onduidelijkheid is over de opzegvergoeding bij de overgang van zakelijk naar particulier. Ik heb mijn collega's van de zakelijke afdeling verzocht om nogmaals naar de situatie te kijken en contact met je op te nemen. Onze excuses voor de onduidelijkheid. Groetjes, Webcare
De app loopt achter de feiten aan. Waarom geen dagactualisatie?
Prima geregeld en prettige actie ivm aankoop korting
De overgang van de ene leverancier naar de andere is vlot vrrlopen
Over het overstap eeneen punt ben ik niet blij mee omdat daar voor het essent mij beloof gaat het heelf van overstap betaald maar later hoor ik ander verhaal.
Netjes geholpen aan de telefoon en alles netjes geregeld