Waarom geen bevestiging van meterstand gas?

In uw mail van 22.1.2020 bevestigt u wel de meterstanden voor elektriciteit maar niet voor gas. De ingangsdatum van het contract was door u onjuist vastgesteld op 24.10.2019. Op mijn verzoek is dit aangepast naar 21.1.2020.

prima met een staartje

overstap is prima gegaan alleen kregen we van de vorige leverancier een flinke eindafrekening van over de €500. dit komt omdat we in de wintermaand zijn overgestapt. en je dan dus geen rendement hebt van je maandelijkse betalingen. had dat eigenlijk graag geweten daar sta je niet bij stil. want anders waren we niet overgestapt in november maar pas in de zomermaanden. dus mensen aan de deur in november is eigenlijk helemaal niet fijn. ook vind ik het niet netjes dat jullie zeggen dat jullie de boete betalen omdat je het contract bij een ander te vroeg beëindigd en dat je dan die boete zelf in moet gaan dienen bij jullie. dus tja, overstap ging vlot en snel maar er zit wel een vervelend staartje aan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Soepele overgang; alleen de meterstanden doorgeven

Eén woord: Prima!

Prima verlopen

Positief

Alles goed gegaan

Nvt

uitstekend

Hang dan maar 2 vlaggen uit want ik ben dubbel en dwars tevreden en ben blij dat ik de overstap heb gemaakt . Ik had toen ook nooit weg moeten gaan bij jullie. Bij het plaatsen van de slimme gasmeter ben ik op een prettige manier te woord gestaan. Bedankt

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap naar Essent is zeer goed verlopen

alles is prima verlopen

Ik heb er helemaal niets van gemerkt dat de overstap is gedaan, jullie hebben er voor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen. Compliment fam smienk

vlekkeloos verlopen

Heb weinig gemerkt van het overschakelen. Vraag me alleen af, waarom het maandbedrag zoveel hoger is dan bij de vorige provider, terwijl Essent is aangeraden omdat het voordeliger zou zijn.... Misschien wordt de stroom van de zonnepanelen pas achteraf verrekend? anders een dure wisseling... even afwachten dus. Aanbevelen: ja dus, maar wel na de herberekening

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles goed en duidelijk uitgelegd en verlopen,nu nog afwachten hoe het met de afwikkeling van de boete betaling verloopt.

nog afwachten

Enige weken geleden werd ik aangesproken door de her N Coenen om weer klant te worden van Eccent, na lang aarzelen heb ik dit gedaan na hem verteld te hebben dat ik nog een contract had met Budget Energie dit was volgens hem geen probleem daar Eccent deze boete zou overnemen en ik me niet ongerust hoefde te maken, ook beloofde hij over drie weken terug te komen om te kijken of alles goed was verlopen en me verschillende dingen op de pc te zetten die jullie me mee hadden gestuurd, maar heb hem niet meer gezien, de vorige week kreeg ik een mail van Budget Energie dat ze me de boete en cadeau zouden verrekenen op de nota die ik van hun krijg daar was ik toch van geschrokken daar ik dacht dat dit onderling onder de maatschappijen werd geregeld, ik hoop van u hier over toch meer inlichtingen te krijgen ik kan de lijst eigenlijk niet goed invullen daar ik nog niet weet hoe het verder gaat. Groeten RC de Koning

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

goed verlopen

Het is buitengewoon goed gegaan de overstap ik had meer trammelant verwacht

• De wijze waarop het contact is verlopen

Enige wat ik niet kon veranderen was mijn maandbedrag wat nogal zeer hoog is ingeschat. Ondanks mijn zonnepanelen moet ik toch 50 euro per maand meer betalen..

Soepele overstap.

Alles is snel en vlot verlopen. Goede uitleg gehad.

heel goed

heel goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

Is prima gegaan ennik hoefde niet thuis te zijn voor de aansluiting.

vrijwel moeiteloos

Ik heb er - dankzij tussenkomst EIGEN HUIS -maar weinig van gemerkt. Ik hoop een goede keus te hebben gemaakt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog weinig over te zeggen na een maand

Zoals alles geregeld is , zijn wij heel tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is succesvol verlopen.

Eerst via de winkel van bcc geholpen maar later weer afgezegd en het via internet geregeld waar ze een nog betere aanbieding op hadden staan . Zijn via hulp op internet prima geholpen en hebben de zaak rond gemaakt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed geregeld (op 1 ding na)

Alles is tot nu toe goed geregeld, behalve dat ik eerst bij Eneco zat en de software van Toon overgezet zou worden naar Essent. Dat is nog steeds niet gebeurd. Hoe gaan jullie dit oplossen?

Probleemloos overgestapt

alles is probleemloos geregeld

goed geregeld

goed geholpen en advies , nazorg ook prettig.

super

Alles wordt direct en correct afgehandeld. Alleen moet ik nog afwachten hoe of de afhandeling gaat over het terug betalen van de boete die ik moet betalen bij de vorige energie leverancier. We zullen het zien.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch