Tegenwoordig geeft dat geen problemen meer.
Heel fijn om te horen, William! Welkom bij Essent! Groetjes, Esma
Alles zonder problemen verlopen
Tof om te horen dat je tevreden bent, Frank! Welkom bij Essent! Groetjes, Esma
Alles snel geregeld, geen moeilijk gedoe
Jij bent zelf een 10! Welkom bij Essent, Rianne! Groetjes, Esma
Aanmelden verliep zonder problemen. Nu afwachten of de rekeningen juist zijn.
Helemaal top om te horen! Mocht er iets fout zijn of heb je gewoon enkele vragen, mail ons gerust. Je kan altijd mailen naar [email protected] Groetjes, Esma
er werd goed naar ons geluisterd en een duidelijke uitleg hoe overstappen zou gaan.
Heel fijn om te horen, Pieter! Dat we nog een lange lange samenwerking tegemoet mogen gaan! Groetjes, Esma
Overstap wordt netjes geregeld. Vind het wél onhandig dat ik zélf achter de boetevergoeding aan moet.
Ha Agnes, De opzegvergoeding aanvragen is eerlijk toegegeven altijd met een beetje omweg. Dit komt natuurlijk omdat we afhankelijk zijn van de eindnota, die je van je vorige leverancier ontvangt. Mocht je de eindnota al ontvangen hebben, stuur die dan door naar [email protected]! Nemen wij de rest van je over en krijg je spoedig te horen of je aanvraag goedgekeurd is! Groetjes, Esma
De overstap hebben wij via Vereniging Eigen Huis gedaan en dit is vlot verlopen. Geen klachten.
Jammer dat Essent vast klanten geen kortingen geeft. Ik ben gvd 25 jr klant geweest zonder korting en altijd netjes betaald. Afgelopen jaar nieuwe aanbieder gehad uit kosten oogpunt. Je moet blijkbaar overstappen om serieus genomen te worden.
buiten wat extra mail verkeer , heb ik van de over stap niets gemerkt
Snel en eenvoudig. Alleen jammer dat je de opzegvergoeding eerst vooruit moet betalen.
Na meer dan 30 jaar trouwe vaste klant te zijn geweest, me vorig jaar laten verleiden door een telefonische benadering van Besparen Kan om over te stappen naar een zogenaamde, goedkopere, energieleverancier. Niks bleek, achteraf, minder waar! Heeft me niks opgeleverd, alleen maar teleurstelling, dus gelijk weer teruggegaan naar mijn oude vertrouwde Essent! Het enige wat nu nog moet gebeuren, is de terugbetaling van de opzegboete door Essent. Deze is door mezelf betaald aan de vorige energieleverancier. Het jammere is dat dit weer zo lang moet duren eer dit gebeurd, ong. 2-3 maanden, voor mensen zoals ik met een uitkering. Dit is me op voorhand helaas niet verteld. Verder ben ik tot nu toe met de over- of terugstap tevreden.
Mijn overstap kwam ter spraken in de bcc Spijkenisse. Zeer vriendelijk geholpen en voorzien van informatie en een leuke kadobon. Helaas, werd mij verteld dat de enige kosten die in rekening werden gebracht een boete was omdat ik mijn contract bij Eneco eerder stopzette dan het contractduur. De kosten hiervan zou €100 eurobedragen. Helaas en dus iets waarvan ik niet uitging op basis van de gekregen informatie, kreeg ik een rekening van €375 euro vanuit Eneco. Aldus Eneco een compensatie bedrag van het huidige verbruik in de wintermaanden wat ik niet compenseer in de zomermaanden. Had ik dit geweten had ik niet overgestapt. Heb inmiddels geen geldboom in de tuin en kon het eigenlijk niet missen gezien andere kosten deze periode.
overstap drie weken geleden dus nog geen ervaring verder overstap zelf geruisloos ,......
uitvoerig geheel. Mis alleen voor ons heel belagrijke informatie over het verbruik PER DAG! Ik wil graag zien wat mijn verbruik is per dag! Hiermee/door kan ik mijn verbruik letterlijk wijzigen, aanpassen en daardoor OMLAAG brengen. Misschien heb ik wat over het hoofd gezien??
Bedankt voor je review Norbertus! Voor een hele korte duur was het verbruik bij ons dagelijks inzichtelijk. Onze technische afdeling is er druk mee bezig om het e.e.a. te verbeteren. Hopelijk gebeurd dit gauw met de nieuwe update. Groetjes, Webcare Essent
bla bla bla
Haha, bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes, Webcare Essent
De overstap is op zich goed verlopen. Bij het advies om over te stappen heeft het adviesbureau niets gezegd over een boete die ik aan mijn vorige energieleverancier moest betalen (250,-). Dat heb ik in januari 2020 bij de eindafrekening aan hen betaald. Mijn vraag is nu of Essent als mijn nieuwe leverancier bereid is die overstap boete over te nemen. Bij de overstap heeft Essent geen rol gespeeld en ik verwijt Essent ook niets. Wel het Nederlandse energieverbond dat mijn in hun advies geen melding heeft gemaakt over de overstapboete.
Allereerst, hartelijk welkom en bedankt voor de review! Pff nee, die opzegvergoeding is zeker niet leuk! Ben je vanuit ons benaderd om klant te worden en heb je een meervoudige overeenkomt? Stuur dan je eindafrekening naar [email protected] met je postcode + huisnummer en toelichting. Succes! Groetjes Team Webcare Essent
vattenfal stuurt te hoge eind afrekening kan niet inloggen bij essent reageert niet bij opvragen wachtwoord wil graag 3 aflever adressen zien Erwin v rheenen komt bij mij langs en ben overgestapt doet zijn best om alles goed te regelen ..
Hoi Jan, Een hoge eindafrekening is natuurlijk nooit leuk, ik snap dus zeker dat je baalt! Is er een boete op de eindafrekening verrekend? Stuur me anders even een mailtje via [email protected] zodat we samen in gesprek kunnen. Groetjes Team Webcare Essent
Jullie doen het voorkomen alsof de overstappremie niet in de maand premie is verwerkt dat bleek achteraf wel te zijn
De overstappremie is niet in het maandelijks termijnbedrag verwerkt. De cashback krijg je na 12 maanden los van alles op je rekening gestort. Maar het is vrijwel bij iedere leverancier zo dat op het moment van aanbieden de cashback word verrekend in het termijnbedrag. Dit is vrij standaard. In de aanmeldbevestiging staat het wel los van elkaar vermeld. Excuses voor de onduidelijkheid!
Alles met overstappen prima verlopen
Fijn om te horen! Mocht je ergens tegen aan lopen? Laat het ons weten! We helpen je raag verder :-) Welkom bij Essent
Soepele overstap gemaakt naar Essent.
Welkom bij Essent Arnout! En bedankt voor je review! Groeten, Juri Webcare Essent
Op duidelijke en snelle manier overstappen geregeld
Alles goed geregeld.
tevreden met de gang van zaken
Oh nou toemaar, Ton! Mocht je toch nog wel een keer een medewerker spreken? Kan je ons altijd bellen of een berichtje sturen via facebook :-) Welkom bij Essent!
Heel tevreden
alles ging vanzelf. minpunt: terugstorten van opzegboete duurt wel lang
Hi Fred, Wij zijn super blij dat wij je mogen verwelkomen als nieuwe klant. We horen inderdaad heel vaak dat nieuwe klanten het niet fijn vinden dat het tot 3 maanden duurt voordat ze de opzegvergoeding ontvangen. Op dit moment kan ik niks aan deze regel veranderen. Ik hoop natuurlijk wel dat dit voor in de toekomst aangepast gaat worden. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegen aanlopen? Laat het ons weten! Groetjes, Danisha