Geen problemen ondervonden.

Goede service snel geregeld

Positief

Makkelijk te regelen

Prima overstap

Mijn overstap naar Essent is vlekkeloos verlopen

Naadloos!

Weinig aan toe te voegen: super!

Nee

Nee niet echt, dubbele energiekosten baal ik van als ik het van te voren had geweten had ik het niet gedaan! Daar zouden ze eens rekening mee moeten houden.

Bizar

Er was mij niet verteld dat contract was voor 5 jaar dit is pure misleiding en ga dit uit laten zoeken!!!

Drama

3 maanden bezig geweest om maandtermijn te kunnen wijzigen, slechte bereikbaarheid en tegengestelde antwoorden gehad. Als je dan al een keer iemand spreekt hoor je op de achtergrond verkoopmedewerkers standaard verkooppraatjes houden ...

Er staat nu in 1x dat ik een contract van 3 jaar heb

Ik heb bij de overstap medegedeeld gekregen dat ik maandelijks zonder boete kon opzeggen

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap niks van gemerkt . heb alleen nog geen bol.com bon

Klote

Ben er ingeluist door de medewerker aan de telefoon. Stap na een jaar snel weer over.

Teleurgesteld

Zeer slecht...3 kwartier aan de telefoon gezeten..omdat ik niet in kan loggen...Zelfs bij jullie lukte het niet...3x nieuwe inloggegevens gekregen. Zonder resultaat..Toen heeft ze mijn helemaal uitgelogd en afgemeld. Zou ik andere dag terug gebeld worden..maar zit daar al 4 weken op te wachten

• De wijze waarop het contact is verlopen

schrok erg van de eindafrekening van vorige leverancier

Die had geen eindstanden ontvangen van jullie, die ik wel aan jullie had doorgegeven. Toen kwamen er geschatte meterstanden en een hoge eindafrekening. Dat hadden jullie beter moeten regelen. De bijbetaling kwam door het winterseizoen. Wat meer toelichting vooraf was beter geweest, ivm overstap in de winter .

zie onder

uit de algemene voorwaarden blijkt dat Essent t. a. t het contract eenzijdig kan wijzigen. Daarover ben ik niet zo tevreden. Aan het eind van de rit kan ik mijn mening geven😊

Heel slecht.

Overstappen via vereniging eigen huis. Zelf overal achteraan. Ik weet weer waarom ik bij jullie ben weg gegaan.

Slecht

Door mijn overstap...na aanleiding van een huis aan huisverkoper zal ik 9 euro energiekosten besparen maar ik heb tv en internet via mijn vorige energieleverancier...daar had ik kortong op omdat ik daar energie van af nam....dus ik had niet over moeten stappen na die gladde praatjes van jullie verkoper want nu ben ik die korting kwijt en betaal ik veel meer

Zeker niet

Krijg rekening van engie en alles zou geregeld worden door essent

Heb geen ervaringen

Waar blijft mijn jaaroverzicht?

Erg jammer

Erg jammer omdat ik toch eerst zelf de boete moest betalen van Eneco waardoor ik nu in de financiële toestand zit.. Ik krijg het wel keurig netjes terug maar eigenlijk veel te laat 😢

Niet positief met verhuizing

Door de verhuizing en de overstap loopt er van alles mis. Wat tot op heden nog steeds niet is opgelost

heel onduidelijk

deze overstap is heel onduidelijk , ik heb het gevoel dat ik bij zowel Eneco als Essent zit..essent levert al gas en Electra en Eneco vraagt geen eindstanden...dus ben gewoon bij twee leveranciers

• De wijze waarop het contact is verlopen

de overstap op zich goed, eindafrekening minder

De overstap is op zich goed verlopen. Alleen de eindafrekening van Oxxio was heel hoog, moest 234 euro bijbetalen. Toen ik hierover belde met Essent, werd mij ook verteld dat overstappen in de winter niet zo slim is, omdat het verbruik altijd hoger is. Dat is logisch. Maar had dan ook fijn geweest als de medewerker van Essent, die de overstap heeft geregeld, dit ook had gemeld. Of in ieder geval, gewaarschuwd. We kregen bij overstap een korting van 175 euro bij de BCC, maar uiteindelijk heeft de tv die wij kochten, ons 59 euro meer gekost. Nu heeft de overstap een nare bijsmaak. Daarom ook lastig de sterren in te vullen. Contact was verder prima en de overstap ook, alleen uiteindelijk toch een beetje kat in de zak.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima alleen boete nog vergoeden,

Mail gestuurd maar geen reactie 0513-689180

Perfecte afhandeling!

Overgang en verdere administratieve afhandeling perfect verlopen!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Omzetten was een appeltje eitje

Tegenwoordig geeft dat geen problemen meer.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch