alles is geregeld zoals afgesproken
Fijn om te horen! Bedankt voor je review🌹 Groetjes, Webcare Essent
Ik heb aangegeven in de Mijn Essent - app om het maandelijkse termijnverdrag te verhogen naar € 200,00, maar bij de eerste maandelijkse afschrijving blijkt er €142,00 afgeschreven te zijn, graag dit alsnog in orde maken. Met vr. groet, H. Vogelzang
Hoi Henk, Bedankt voor je review! Ik zie het inderdaad.. omdat de eerste factuur op dat moment al was opgemaakt gaat de wijziging van het termijnbedrag per maart in. De afschrijving van maart en alle andere incasso's zullen zoals je wenst €200 zijn ;) Mocht je nog vragen hebben dan weet je ons te vinden! Groetjes, Noura Webcare Essent.
Essent heeft oog voor de kleinverbruiker
Bedankt voor de geweldige review Jack ;) Wat een top cijfer! Welkom terug en zoals ik altijd zeg: Oude liefde roest niet. Groetjes Joyce Team Webcare Essent.
Wauw Angela! Super fijn dat je deze review hebt achter gelaten, doet me goed! Hartelijk welkom bij de familie en weet dat we ook via Social Media voor je klaarstaan :) Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Wat ik erg jammer vind is dat ik een maand moet wachten voor dat ik de @pp optimaal kan gebruiken en dat ik niet meteen mijn maandbedrag kan wijzigen.
Hoi Paul, Fijn dat de overstap goed is verlopen! Ik kan inderdaad begrijpen dat je dit jammer vind, maar dit is natuurlijk niet zonder reden! We hebben dan namelijk goed inzicht in je verbruik waardoor de app naar behoren werkt en onder andere onze verbruiksmanager je een goed advies kan geven. Ik zie dat het wijzigen van het termijnbedrag inmiddels is gelukt! Fijn👍. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op we helpen je graag🌹 Groetjes, Noura Webcare Essent.
De overstap was makkelijk, alles is goed verlopen.
Zo makkelijk kan het gaan hè, Rene! Leuk dat je de moeite hebt genomen deze review achter te laten :) Welkom terug bij de familie en weet dat als ik in de toekomst iets voor je kan betekenen, je kunt een mailtje sturen via [email protected]. Groetjes Joyce Team Webcare
Erg weinig informatie van Essent. Geen verwelkoming. Hoeft niet wel zo leuk.
Hey Ben, bedankt voor het achterlaten van de review. Helemaal top! Welkom bij onze Essent familie en weet dat we heel blij met je zijn. Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Alles volgens afspraak,dus geen addertjes.
Hi Johannes, ik word er blij van dit te regelen. Laat ik het zo zeggen, afspraak is afspraak en zo hoort het ook natuurlijk :) Hartelijk welkom bij onze familie! Bedankt voor de review. Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Heel positief omdat ik ook nog een extra korting kreeg bij Bcc. Heb nu alleen het probleem dat vattefall mij nu gebeld heeft om terug te keren naar hun. Krijg een extra korting van € 250,- en verder de eerste jaren extra korting van 5% per jaar. Is dus heel aantrekkelijk om weer terug te keren, ondanks dat ik tevreden ben.
Hey Mattie! Jaaa, lekker hè die korting van BCC :) Wist je dat je via ons ook 5% korting kunt krijgen? Stuur je me een mailtje terug als reactie op deze review? Dan verwerk ik Thuisvoordeel zodat je die korting krijgt én regelmatig een leuk cadeautje op mijn kosten. Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Werd gebeld door een callcenter. Was in 2018 overgestapt naar Energie Direct. Ik zei ik wil alleen terug naar Essent. Werd door callcenter niet op de hoogte gesteld van de 300 Euro korting bij 3jarig contract. Ben er zelf op jullie site achtergekomen. Vandaar contract via callcenter geannuleerd en rechtstreeks via jullie afgesloten.
Fijn dat je weer terug in ons midden bent, Jolanda ;) Mooie actie hè, die korting! Top gedaan en super bedankt voor je review. Welkom terug! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Overstap is goed en snel geregeld.
Wauw, Huub! Mag ik je hartelijk bedanken voor deze review, en wat voor eentje joh! Hier word ik echt blij van :) Groetjes Joyce Team Webcare Essent
de overstap is goed verlopen, echter had ik een hoger voorschot afgesproken, omdat ik komende tijd meer stroom ga verbruiken. Toch is deze gezet op het geschatte bedrag. Binnenkort dus contact opnemen om dit alsnog op te hogen.
Super bedankt voor deze review Marrie! Wees welkom in onze familie :) Ik zie dat je inmiddels gebeld hebt en dat het termijnbedrag is aangepast. Fijn! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Heb er niks van gemerkt alles werkt uitstekend top
Jullie beloven mij € 200. En dan hoor ik later pas dat ik dat krijg aan het eind van het jaar.dat hebben ze mij niet verteld.over eerlijkheid gesproken.dat moet u ze wel laten vertellen.anders gaat het vertrouwen weg.en dat is niet wat u wilt denk ik.dus ik wacht af.later mijn oordeel. vriendelijke groet mevr kroone.
Leuk dat je klant bij ons bent geworden, welkom! Het klopt dat de cashback 12 maanden nadat de levering is gestart aan je wordt overgemaakt. Dit kun je terugvinden in je aanmeldbevestiging. Weet dat als ik in de toekomst iets voor je kan betekenen, je mag me altijd een mailtje sturen via [email protected] Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Ik heb er niks van gemerkt en heb geen moeite hoeven doen.
Super fijn Marion maar, laten we eerlijk wezen... Zo hoort het ook te gaan! Hartstikke bedankt dat je de moeite hebt genomen deze review achter te laten en welkom terug. Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Wanneer je de overstap per internet doet,dan graag ook een geruststellend berichtje van u dat alles goed is gegaan en dat u ook afgemeld heeft bij de vorige leverancier. Ik twijfelde eigenlijk ook of het wel allemaal in orde was.
Dank voor je review Marcel :) Wanneer je je aan hebt gemeld ontvang je een aanmeldbevestiging en een aantal dagen voordat de levering begint sturen we altijd een smsje en een mailtje. Hartelijk welkom bij onze Essent familie en weet dat we via Social Media ook altijd meer dan graag voor je klaarstaan! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Goede overstap hoor, ben wel nieuwsgierig wanneer de Bol.com bon komt.
Niets gemerkt van de overstap alles liep vlekkeloos.
Professionele overstapservice
Snel, duidelijk en correct.
Goed & duidelijk
Overgang zonder enige moeite verlopen
Ik zou graag de afrekening willen ontvangen die met de overstap van NLE naar Essent gemoeid is. Had die na een maand wel verwacht. Ga ervan uit dat Essent de meterstanden heeft doorgegeven aan NLE
werd goed geholpen bij mijn telefonische aanvraag en er werd iedere keer gevraagd of ik dit of dat wilde en/of begreep