tot nu toe is het goed bevallen . nog geen maand lid hopelijk blijf het zo.
Mijn verbruik, kan ik niet ruimen. Volgend mijn verbruik moet heel veel bijbetalen. Terwijl
Ik ben prima tevreden , het enige wat ik vervelend vind is dat ik niet kan inloggen in mijn Essent. Elke keer als ik een nieuw wachtwoord aan vraag krijg ik geen reactie .
Welkom bij Essent, Marian! Vervelend dat het inloggen niet lukt. Ik heb je nogmaals een nieuw wachtwoord gestuurd. Let op: het is mogelijk dat je het bericht ontvangt in je spamfilter of ongewenste post. Kijk daar ook eens. Mocht het alsnog niet lukken dan hoor ik dat graag van je. Groetjes, Will Essent webcare
De overstap is tot volle tevredenheid gegaan.
—
Alles volgens afspraak gedaan.
Makkelijk overstappen
Het overstappen ging zoals gewenst. Ze hebben netjes de einddatum van ons vorige contract als begindatum van dit contract genomen. De oude leverancier heeft een bericht gestuurd, maar het is nog afwachten of de eindafrekening ook in orde is. We hopen dat de rest van het contract ook zo goed verloopt.
Fijn dat de overstap goed verlopen is, Mike! Ook met de eindafrekening van je vorige leverancier gaat het goed komen. En bij ons gedurende het contract helemaal ;). Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik graag van je. Met vriendelijke groet, Will Essent webcare
Alles vlot en soepel verlopen en goed voor elkaar
Fijn Ton. Leuk dat je klant bent geworden. Veel succes met de verhuizing en veel plezier in de nieuwe woning!
Geen problemen gehad
Helemaal geweldig, Monica. Welkom bij Essent!
Eigenlijk hebben we er nauwelijks iets van gemerkt: meter opnemen en mails lezen. En dat was het ongeveer.
Veel meer stelt hebt inderdaad niet voor! Leuk dat je klant bent geworden, Riet . Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Will Essent webcare
behalve dat mijn maand bedrag omlaag is gegaan. Prima geregeld dus
Dat is inderdaad prima geregeld! Bedankt voor je review en welkom bij Essent.
Ging prima
Harstikke fijn, Inkje! Dat is precies de bedoeling.
Gaat heel makkelijk. meerdere keuzes voor actiepakketten.
Bedankt voor je review, Michiel! Welkom bij Essent :)
Ik vind het alleen jammer van de welkomst bonus van 175 euro als ik 1 dag later via sociaal media kijk is de overstap bonus maar liefst 250 euro beetje jammer
Hallo Freddy, Welkom bij Essent! Fijn dat de overstap goed verlopen is. Ik kan mezelf goed voorstellen dat je liever € 250,- bonus had gehad. Mocht je in de toekomst nog eens verlengen bij ons dan kijk ik graag met je mee voor de beste deal! Met vriendelijke groet, Will Essent webcare
Is m.i. voldoende verwoord in bovenstaande zin.
Na mijn telefoongesprek met een van uw medewerkers, waarin is afgesproken dat mijn maandtermijnen automatisch zal worden afgeboekt, toen binnen twee dagen is nog niets afgeboekt. Ik ben niet van plan een boete te betalen ook omdat mijn maandbedrag al hoger is dan voor die tijd.
Beste mevrouw Slinkman, Uiteraard is het niet de bedoeling dat u extra kosten maakt. Ik heb daarom meteen uw gegevens gecontroleerd. Wij ontvingen via uw bank het bericht dat u ons geblokkeerd heeft voor een automatische incasso. U kunt de blokkade via uw bank laten opheffen. Dan incasseren wij vanaf maart uw maandbedragen. Ik heb u middels een aparte mail geïnformeerd over hoe u de factuur voor de maand februari éénmalig handmatig kunt overmaken. Ook heb ik u geprobeerd telefonisch te bereiken om u persoonlijk te woord te staan en verder te helpen. Mocht u nog hulp van mij nodig hebben dan verzoek ik u om op mijn e-mail bericht te reageren. Dan neem ik contact met u op. Met vriendelijke groet, Will Essent webcare
ronduit positief
Helemaal fijn! Dat gaan we zo houden. Welkom bij Essent :)
De overstap is goed verlopen Ik heb alleen nog geen afrekening en onopzegbaar boete van de vorige leveranciers gehad
alles prima
na afwezigheid van 1 jaar, weer blij dat ik terug ben!
Heb van mijn ouders door gekregen, zij hebben al jaren stroom van Essent. Vandaar dat ik er niet lang over na hoeven te denken.
is ongemerkt verlopen
Alles oké verlopen..