Goed voorgelicht, prettig en duidelijk gecommuniceerd.
Leuk bericht om te lezen! Bedankt hiervoor. Ik vind het hartstikke fijn om te zien dat alles goed en prettig gecommuniceerd is!
Prima. Geruisloos verlopen.. en nog geld terug ontvangen van de vorige energieleverancier.
Kijk, dat is nog eens mooi meegenomen! Welkom bij Essent!
Maar nu toch elke maand nota van 4,50 denk voor de Toon ondanks dat ik deze inmiddels drie jaar heb en in mijn maandelijkse kosten volgens mij allang heb afgelost.
is prima verlopen
Bedankt voor je review, en wat een mooi cijfer een 10!
De overgang ging erg soepel. Ik heb er vrijwel geen werk aan gehad behalve doorgeven meterstanden.
Kijk, dat is fijn om te horen! Op een fijne samenwerking!
In het kort verteld wat ik wilde en wat onze wensen waren. Binnen 5 min een reactie en alles werd goed in gang gezet.
Geweldig om te horen! Groetjes, Webcare Essent
Fijn dat het allemaal goed verlopen is!
Bij mijn overstap zou er 300 euro op mijn bank rekening gestort worden. Dit is na anderhalve maand nog niet gebeurd.
Beste Jan, Beloftes zijn er natuurlijk om wel na te komen. Graag wil ik dan ook voor je controleren waarom jij deze nog niet hebt ontvangen. Zou je mij hiervoor je postcode en huisnummer kunnen toesturen via [email protected], zou je mij hierbij kort een toelichting willen geven over de situatie? Ik zie je mail graag tegemoet. Groetjes, Webcare Essent
Overstap na Essent is zonder problemen verlopen. Alleen erg jammer dat jullie ons niet hebben gewaarschuwd voor een eventuele naheffing van oxxio. Wij kregen nu van oxxio een naheffing van € 237,13 (de overstap is 2 maanden na de jaarafrekening van oxxio, we hebben zonnepanelen en het is winter dus de panelen hebben niets opgebracht in die twee maanden) vandaar die naheffing. Erg jammer!!! Jullie lokkertje van €200 valt dus in het niets. Het voelt als een soort van misleiding! Misschien kunnen jullie nog iets als een soort van compensatie doen? Ik hoop dat jullie toekomstige klanten hiervoor waarschuwen.
nee had afgesproken dat ik alleen over wou stappen als het me niks kost nu moet ik 250 euro betalen
Hi Jolande, Goed dat je dit aangeeft! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij iets toe zeggen en vervolgens niet na komen. Zou je mij een e-mail kunnen sturen via [email protected] met jouw gegevens? Dan ga ik er voor jou achteraan! Ik wacht op je e-mail. Groetjes, Danisha
Ik hoop dat ik tevreden blijf gedurende de periode van de looptijd van het contract. Dat Essent makkelijk telefonisch bereikbaar is.
Alles is goed gegaan en snel geen problemen mee gehad
Eigenlijk weinig van gemerkt. Ik moet natuurlijk nog even afwachten hoe Engie het afhandelt. Het enige was dat zowel jullie als engie mij een paar keer hebben gevraagd naar mijn meterstanden, terwijl ik in januari een slimme meter had gekregen. Dat was nog niet helemaal goed verwerkt in het systeem.
De overstap van energie leverancier is prima verlopen. Keurig en zonder zorgen.
1 keer de meterstanden opgeven aan de "oude" leverancier en 1 keer aan Essent is tot nu toe alles wat ik gedaan heben dat is probleemloos verlopen.
Alles snel en simpel geregeld, goed contact gehad met tussenpersoon, wel 1 onduidelijkheid, tussenpersoon heeft gezegd dat ik na een jaar mag overstappen, ondanks dat het contract 5 jaar aangeeft
alles OK
ik was al klant, maar heb mijn contract verlengd.
Niet de goedkoopste, maar in ruil daarvoor wel betrouwbaar en geen cowboy-gedrag.
Ik heb geen bijzonderheden gemerkt.
Prima informatievoorziening, alles goed geregeld.
ik zou per 28 januari van Essent krijgen maar moet wel de rekening van Oxxio februari betalen en die van jullie,dus 2x energiekosten.Wel moeilijk als je weinig inkomen hebt.denk je vooruit te gaan en dan ga je potverdikke..............
Ik had geen eerdere ervaring van het overstappen naar een andere energieleverancier.
De overstap is probleemloos verlopen. Mijn dank hiervoor.