Welkom bij Essent! :)
Wij zouden nog 100 euro krijgen van jullie van de overstap wanneer krijgen we dat. Groeten
Bedankt voor je review! Ik zie dat we je op 27 februari 2020 (vandaag) een e-mail gestuurd hebben. De opzegvergoeding is goedgekeurd. Ik zie dat het om een bedrag gaat. Lees rustig even de e-mail door en mocht je nog vragen hebben, dan ontvangen wij die graag op [email protected] groetjes, Webcare Essent
Jammer dat we bij het overgaan naar Jullie vorig jaar niet zijn voorgelicht wat het zakelijk contract in hield(termijn bedrag ex btw)nu zijn we weer over gegaan naar prive hierbij werd niet vermeldt dat in januar62 termijnen werden afgeschreven zake6 en privé. In het verleden zijn we weg gegaan bij jullie om dit soort dingen jammer dat de geschiedenis zich herhaald
Bedankt voor je review! Het kan inderdaad voorkomen dat er dubbele termijnbedragen worden afgeschreven. Als je halverwege een maand overstapt moet je bij de een één termijnbedrag betalen en bij de ander. Ik kan me goed voorstellen dat dit niet prettig is. Ik zie dat je met mijn collega hierover telefonisch contact hebt gehad en ik ga er dan ook vanuit dat het opgelost is. Zo niet dan hoor ik het graag via [email protected]. Ik help je dan ook graag verder! groetjes, Webcare Essent
We zijn benieuwd hoe je je overstap naar Essent vond, vroeg de mail van ESSENT. Nou? Het is gelukt, die overstap. Het licht bleef branden. Het gas stroomt nog. Het is nog te vroeg om nu al blij te zijn.
Haha! Gelukkig maar! We zullen zorgen dat je tevreden blijft. Welkom bij Essent! :) groetjes, Webcare Essent
Ik ben van andere naar jullie overstap jullie zouden alles regelen...toen vroeg ik naar jullie asl ik naar jullie overstap komt dat andere extra kosten,en toen jullie hadden zonder probleem zonder kosten zou ik overstappen naar jullie ...maar nu zie ik van andere energi rekenen gekregen van 495 euro Hoe kan dat nu kunnen jullie dit mij overleggen..want dit bedraag kan ik niet betalen..
Beste Umit, Als je een meerjarig contract hebt afgesloten dan wordt de boete in de meeste gevallen door ons vergoed. Je kunt dit online indienen via www.essent.nl/aanvragen. Je ontvangt een bevestiging als je het ingediend hebt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 0900-1550. Groetjes, Webcare Essent
Nadat ik in het verleden klant ben geweest word ik nu geregeld gebeld. En iedere keer weer beloven ze dat ze noteren dat ik niet meer gebeld wil worden. Irritant en spijt dat ik oooit klant ben geweest. Gaat nooit meer gebeuren. #stalkers
Bedankt voor je review! Ik kan goed voorstellen dat het niet fijn is om gebeld te worden wanneer je hier niet voor openstaat. Ik zie dat op 20 februari 2020 het 'Recht van verzet' is aangezet. Je zult vanuit ons niet meer reclame ontvangen of gebeld worden. groetjes, Webcare Essent
Ik zat bij Essent zakelijk. Wilde het vastzetten het tarief. Maar zeiden dat ik dan naar particuliere moest gaan omdat het ook om een woonhuis gaat. Dus jullie overgezet. Omdat het van okt tot Jan is. En natuurlijk meer verbruik in de winter. Moet ik 600.00 bij betalen. Ik vind het belachelijk dat het zo moet. Als ik dit geweten had had ik het zo niet gedaan
Beste Debby, Ik kan me voorstellen dat je niet op een bijbetaling zit te wachten. Als je een afrekening krijgt met grotendeels wintermaanden dan is de kans op een bijbetaling inderdaad heel groot. Ik adviseer je om contact op te nemen met Essent Zakelijk. Uiteraard is er een mogelijkheid om een regeling te treffen. Groetjes Webcare Essent
Ik was sinds kort bij een andere leverancier maar omdat er zoveel fouten zijn gemaakt daar ben ik naar jullie overgestapt. Tot mijn verbazing moest ik zelf de opzegging doen bij de oude leverancier en ik moet een boete betalen. Dacht dat Essent dit allemaal zou oppakken bij de overstap naar jullie..... maar helaas is dit niet het geval. De boete krijg ik wel terug van jullie maar voor nu moet ik het voorschieten dat is misschien een verbeter punt. Ik krijg het boete bedrag ook pas over 3 maanden terug..... wat ik niet als prettig ervaar.
Hi Claudia, Dankjewel voor jouw feedback! Alles rond de opzegvergoeding is voor ons inderdaad nog een verbeterpunt. Daar geef ik je groot gelijk in! Ik hoop natuurlijk wel dat ondanks de opzegvergoeding de rest van je aanmeld procedure goed is gegaan. Mocht je nog vragen hebben? Stel ze gerust! Groetjes, Danisha
Wel tevreden over totale overname, minder tevreden over de eerste betaling. Kreeg een aanmaning dat ik nog niet betaald heb terwijl de afspraak was gemaakt dat het automatisch zou worden afgeschreven
Bedankt voor je review! Het is fijn om te horen dat de overstap goed ging. Onze excuses dat de betaling niet juist ging. Ik zie dat het nu op automatisch staat en elke 16de van de maand. Mocht dit foutief zijn of heb je nog opmerkigen/vragen? Stel ze dan gerust! Dit kan via [email protected] groetjes, Dial Webcare Essent
prima verlopen
Top! Mooi cijfer, bedankt daarvoor! :) groetjes, Dial Webcare Essent:
Open communicatie, vlotte en correcte afhandeling
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles goed verlopen is. Zou ik je ook mogen aanmelden voor Thuisvoordeel? Dit is een bedankje voor onze klanten en je ontvangt dan regelmatig leuke kortingen & cadeautjes. Daarnaast kan je stroomkorting oplopen tot 10%. Mocht je interesse hebben dan kun je dit sturen naar [email protected] groetjes, Dial Webcare Essent
Als het goed is, is het meer jaren contract verlengd en de maandelijkse deelbetaling naar beneden bijgesteld. (einde vorig contract februari 2020). Afgeschreven bijdrage per februari was echter nog €771,00 Wordt dit per maart verlaagd naar € 665,00 ?? buurt- en speeltuinvereniging Prinses Margrietpark B. Jonkerenstraat 11 A 9611 EP Sappemeer [email protected] Privé zijn we wel overgestapt naar Essent. Betreft J.Ramaker, Geert Veenhuizenstraat 17 9611 EP Sappemeer Dit is goed verlopen. Communicatie met Essent vindt plaats via hetzelfde mailadres [email protected] Ik zou graag even antwoord ontvangen op de vraag voor het adres B.Jonkerenstraat 11A 9611 EE Sappemeere
Goede service en duidelijke antwoorden.
Hey! Bedankt voor je review! Erg fijn om te horen dat je het als goed hebt ervaren. Laten we dit voortzetten! Groetjes, Webcare Essent
Ik ben tot op heden tevreden met de gang van zaken .
Nog weinig van te zeggen
Het overstappen ging vrij vlot, maar het is me nog steeds niet duidelijk of ik ook thuisvoordeel heb.
idem
Makkelijk overstap en een goed maandbedrag
soepel over gegaan van mijn vorige leverancier naar Essent !
Snel en voordelig overstappen
prima verlopen
Overstap heeft geen problemen opgeleverd. Ben niet gehinderd door telefoontje van de de oude en nieuwe leverancier.
Fijn om te horen! Welkom bij Essent!
alles goed en probleemloos verlopen zonder ook maar iemand van Essent aan de telefoon te hoeven hebben groeten Herman
Haha, dat is nou eens fijn dat het zo makkelijk en snel online geregeld kan worden he! Welkom bij de Essent familie!
Online aangemeld zonder problemen.
Welkom bij Essent! Fijn dat het zonder problemen is gegaan
Ik ben tevreden over de afwerking van de overstap. Kreeg de afrekening van Vandenbron binnen en zag dat er 150 euro boete in rekening werd gebracht. Deze wordt door Essent vergoed, maar ik moet er wel 3 maanden op wachten, wat ik zelf wel erg lang vind, maar anderszins ook wel kan begrijpen.
Bedankt voor je positieve bericht/feedback en fijn om te zien dat je tevreden bent. Ik zou zeggen, Welkom bij Essent!