Heel goed was wel blij essent
Zijn pas overgestapt en moet en afwachten
niks van de overstap gemerkt
Ik kon pas reageren na de laatste nota van Budgetenergie. Alles was correct. Zowel voor Essent als voor hen. Tevreden !!
Een vriendelijke medewerker van Essent die bij mij aanbelde en mij ervan overtuigde klant te worden bij Essent. Enkel is mij wel verteld dat Essent de kosten voor de contact breuk op zich zou nemen, maar deze kosten (200 euro) en de cadeaukaart die ik heb ontvangen (100 euro) worden nu wel op mijn eindnota bij budgetenergie eraf gehaald. Hoe gaat dit bij Essent verrekend worden?
goed ingelicht en behandeld zeer tevreden
Alles is goed verlopen. Op één punt na. Ondanks de toezegging van Essent dat er geen contractbreukkosten zouden worden berekend, zijn die dus wel berekend. Dat is een fors minpuntje. Ik neem aan dat dit nog wordt opgelost? Mij is immers beloofd dat bij mogelijke overstapkosten deze kosten vergoed zouden worden.
Essent heeft beloofd de administratiekosten van 250,00 euro te gaan regelen met Engie. Dit is nog niet geregeld. Graag wil ik hiervan een bericht ontvangen dat Essent dit heeft geregeld. Met vriendelijke groet, mw. Boekholt-Bunt
Goedemiddag Bertha, Jouw opzegvergoeding kunnen wij compenseren, nadat jij jouw eindnota naar ons verstuurd hebt. Heb je jouw eindnota al ontvangen? Stuur deze dan gelijk door naar [email protected], dan kunnen we zo spoedig mogelijk naar je aanvraag kijken. Groetjes , Esma
naadloos!
wij zijn klant geworden toen we bij BCC een apparaat kochten.En zijn toen heel fijn geholpen
Overstap is naar volle tevredenheid verlopen
de overstap is snel en zonder problemen verlopen. wij zijn tevreden.
Overstap op zich goed. Echter de vergoeding van de boete duurt erg lang! Dit is niet volgens afspraak, dat zou snel uitbetaald worden. Om klanten dan weer terug te krijgen is deze regeling niet OK. Vattenfal heeft deze vergoeding betaald binnen enkele dagen bij de overstap vorig jaar daar heen.
Hartelijk dank voor je review! Ik zie dat de aanvraag voor de opzegvergoeding goedgekeurd is. Deze zal omstreeks 3 maanden na startdatum uitgekeerd worden. We hebben hierover op 25 februari 2020 een e-mail over gestuurd! :) groetjes, Webcare Essent
Prima geregeld,heb nog steeds stroom,en werd van tevoren goed op de hoogte gehouden i.v.m. de overstap.
Voordelige groene energie simpel geregeld via de Vereniging Eigen Huis.
als boven
Bedankt voor het mooie cijfer! Welkom bij Essent! Fijn dat alles zo goed verlopen is. Ik zie dat je nog niet bent aangemeld voor Thuisvoordeel. Dit is een leuke actie voor onze klanten waarbij ze kortingen & cadeautjes ontvangen. Mag ik je hier voor aanmelden? Zo ja; Dan hoor ik dit graag via [email protected]. groetjes, Dial Webcare Essent
We hebben het idee dat de overgang van Budget energie naar Essent goed is verlopen. Hopelijk zal het financiële gedeelte ook goed verlopen maar dat is nog even afwachten.
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat het zo verlopen is! Je kunt altijd gebruik maken van onze verbruiksmanager om te kijken of het termijnbedrag klopt bij je verbruik. Ik kan ook voor je een berekening maken. Mocht je dit willen, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected] groetjes, Dial Webcare Essent
Overstap goed verlopen moest. Moest wel 2x 50euro overstapvergoeding betalen aan vattenfal word het vergoed door Essent !
Top geregeld! Goed bezig! groetjes, Webcare Essent
Was indertijd klant. Ben overgegaan naar ander ivm de kosten. De welkomstpremie maakte het nu weer interessant voor mij.
Bedankt voor je review. Welkom terug bij Essent! Fijn dat alles goed verlopen is. Mocht je nog vragen/opmerkingen hebben dan horen wij dit graag. groetjes, Dial Webcare Essent
Ik zou gebeld worden voor zonnepanelen maar dat is nooit gebeurd. Ik zou graag een telefoontje ontvangen. Alvast bedankt.
Hartelijk dank voor je review! Ik denk dat er dan iets mis is gegaan! Ik heb het doorgegeven aan de afdeling en zij zullen telefonisch contact met je opnemen. Excuses voor het ongemak! Ik zie daarnaast dat je nog niet bent aangemeld voor Thuisvoordeel. hierbij ontvang je leuke cadeautjes en kortingen. Mag ik je hiervoor aanmelden? groetjes, Webcare Essent
Geen problemen ondervonden, dus prima!
Top! Bedankt voor je review! Ik zie dat je nog niet bent aangemeld voor Thuisvoordeel. Hierbij ontvang je leuke cadeautjes en kortingen vanuit ons. Mag ik je hierover aanmelden? Zo ja; dan hoor ik dit graag via [email protected] groetjes, Dial Webcare Essent
Goede en snelle oversluiting en goede hulp
Fijn om te horen! Toppie! :) groetjes, Webcare Essent