Veel beloven weinig geven

Verkoper heeft ons heel erg verkeerd voorgelicht en zijn daar ingetrapt. Heel erg misselijk dat je zo klanten bedonderd.

Redelijk

Er is ons telefonisch voorgehouden dat we geen extra kosten zouden hebben echter bij de eindafrekening blijkt dat we verschillende kosten moeten betalen. Bijv leveringskosten 134 euro, overheidskosten 175 euro, beheerskosten 38.88, overige kosten 100 euro. Wij krijgen uiteindelijk wel het boetebedrag van u terug maar de rest moet gewoon betaald worden. Dat voor 1 maand gas en stroom. Ik neem aan dat u daarvan weet alleen wij wisten dat niet. Vind het daarom jammer dat u ons daar niet op gewezen hebt, hadden dan liever dat ene jaar bij Eneco afgemaakt en dan evt. na 1 jaar bij u teruggekomen. Jammer dat u zo met vaste klanten omgaat, zijn notabene 31 jaar vaste klant geweest!

nog geen echte mening

Ik ben niet tevreden over de 200 euro boete die jullie zouden betalen en heb daar nog steeds niks over gehoord na 3 telefoontjes te hebben gepleegd

Slechte interne communicatie

Ik wordt meerdere keren benaderd om over te stappen naar Essent, dit terwijl wij al klant zijn. Telefonisch of aan de deur krijgen wij steeds aanbiedingen, wij hebben dan ook het gevoel toch teveel te betalen met ons huidige aanbod.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer zeer negatief, ik ben inmiddels al weer weg bij jullie

Overgang Eneco-zakelijk naar Essent-particulier aan de deur geregeld door colporteur mevrouw S. uit Hengelo, Zij is niet van Essent maar van tussenpartij, dat heeft ze niet gezegd - dat neem ik haar nog kwalijk. Zij van bureau zo iets als Improvers. Ook overgang zakelijk naar particulier werd geadviseerd - ten onrechte blijkt achteraf. Gelukkig kregen we kort daarna bezoek van iemand van Eneco met een tegenbod en een toelichting. Bij jullie betaalde ik voor Stroom 0,0726 en Gas 0,319 Bij Eneco nu Stroom 0,0539 en Gas 0,23 Beide zijn dus goedkoper Ik ben dus terug bij Eneco - zakelijk - omdat ik met valse voorwendsels er ben ingeluisd. Mooier kan ik het niet maken. Ik geef je eerlijk mijn relaas. Gert

slecht

er is geen overleg geweest boor de overgangsdatum omdat ik nu masr 11 maanden bij een ander energieleverancier ben geweest moet ik het welkomstcadeau terug betalen ad 350 euro

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

De overstap naar Essent is weliswaar goed verlopen, maar niet naar volle tevredenheid

Bij de overstap naar Essent, hebben wij de meterstanden van het afgelopen jaar, op 15 januari aan jullie doorgegeven. Essent zou deze gegevens naar Budgetenergie doorgeven. Nu hebben wij de eindafrekening van Budgetenergie ontvangen, met daarop geschatte eindstanden. Bij navraag bij Essent bleken de meterstanden niet te zijn doorgegeven. Dit betekent dat wij in plaats van een teruggave van ongeveer 250 euro, nu 10 euro moeten betalen. Dit nu nog corrigeren bij Budgetenergie heeft geen zin, omdat wij dan per aansluiting een boete van 10 euro moeten betalen. Die 250 euro krijgen we dus dit jaar niet meer terug, maar pas bij de volgende eindafrekening in 2021. Dit vind ik een grove tekortkoming van de kant van Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Weinig gemerkt van overstap.

Voorlopig zeg ik: Geen bericht goed bericht. Kan na zo'n korte periode moeilijk een iets zeggend oordeel geven. Daarom is het ook moeilijk om al een aanbeveling te doen.

Overzicht per post

Weet nog van niks, heb de eindafrekening van budget nog niet gekregen, maar van jullie ook nog verder niks per post, zoals afgesproken, ontvangen. Afwachten maar dus tot eerste verbruiksnota komt en van budget de eindafrekening.

Positief over de overstap

Alles verliep vlotjes. Snel en accuraat geholpen door klantenservice.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb nog geen probleem mee

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is de overstap prima verlopen

Tot nu toe is de overstap prima verlopen. ik heb geen vragen hoeven te stellen, alles was in een keer duidelijk.

Snel en moeiteloos verlopen

Bij het stellen van een vraag is het antwoord snel door jullie gegeven.

Goed begin halve werk

Overstap zonder enig probleem precies op afloopdatum vorige leverancier. Afrekening ontvangen vorige leverancier. Voorlopig nog helemaal tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Fijn dat wij er geen omkijken naar hebben.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Heel soepele overstap van energieleverancier

De overstap van energieleverancier is heel soepel en vlot verlopen via Vereniging Eigen Huis

tot nu loopt het goed

Heel prettig geholpen

In verkooppraatje getrapt

Om 10,00 pmnd te besparen ben ik door verkooppraatje van Essent medewerker Bob Bevers overgestapt naar Essent. Nu moet ik EUR 510,00 betalen aan voormalig leverancier. Ik ben zeer kwaad op mezelf dat ik me heb laten verleiden en zeer teleurgesteld in Bob. Ik zal dan ook nooit meer een deurverkoper te woord staan.

aanbieding

Dacht een aanbieding te krijgen via de Essent site voor 3 jaar vast stroom en gas maar kon dit niet via site regelen omdat ik al klant was. Gebeld probleem uitgelegd en ik zou teug gebeld worden op vrijdagmiddag 21 februari 2020. Ondanks diverse mails met beloften nu nog niets gehoord en ik ben dus al 30 jaar klant.

Heel goed en duidelijk.

Goed.

Tegengevallen

Ik ben ben weet terug bij jullie alkes zpu geregeld worden .nu moet ik toch 80 euro aan butget energie betalen. Grote tegenvaller . Dubbele kosten. Mvg Jolanda

Overstap vlekkeloos verlopen

Overstap naar Essent is prima verlopen naadloze aansluiting ,wat datum levering betreft ,van Budget energie naar Essent. Hier heb ik in het verleden helaas minder goede ervaringen gehad!!! Welkomsbonus ook een leuk extraatje!!

Overstap is tot op heden vlekkenloos verlopen

Overstap is tot op heden vlekkenloos verlopen

Overstap zonder zorgen.

Goede communicatie, fijne app en prima prijs.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch