Voor zover alles prima verlopen
Beste Marit, Bedankt! Hier zijn we heel blij mee. Welkom bij Essent! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Alles is goed verlopen
Bedankt voor het mooie cijfer Albert! Fijn dat alles goed is verlopen. Groetjes, Lotte Webcare Essent
Alles prima verlopen
Goedemiddag Dirk-Jan, Welkom bij Essent! 😉 Bedankt voor het prachtige cijfer.. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website. We gaan je tijdens het contract zeker niet teleurstellen. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Tot nu toe goed
Hi Rinse, Welkom bij Essent! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Fijn weekend! Lotte Webcare Essent
overstap ging probleemloos
Hey Wendy, Welkom bij Essent! ❤ Fijn om te horen dat de overstap probleemloos ging.. We gaan je tijdens het contract ook niet teleurstellen. Mocht je nog vragen hebben kun je me bereiken op: 0900-1550. Groetjes, Valerie Essent webcare
prima geregeld
Ik probeerde rond de overstap van de ene naar u als energieleverancier, de meterstanden door te geven. Ik kwam derhalve niet verder, dan een klacht te poneren. Van de vorige leverancier, kreeg ik door deze gegevens eenmalig aan u door te geven, i.v.m. eindafrekening. Uiteindelijk, kwam het alsnog goed, maar jammer dat dit niet direct duidelijk was.
Ja hoor keurig gedaan
De afrekening van NLE moet ik nog krijgen. Ik veronderstel dat de boete voor opzegging daarin wordt opgenomen. Deze boete zal volgens afspraak door Essent worden betaald. Pas als dit alles geregeld is kan ik beoordelen of er aanleiding is voor tevredenheid. Vooralsnog ga ik ervan uit dat de vergoeding goed geregeld wordt
Positief!
Super gegaan
Netjes geholpen aan de telefoon. Zeer snel aangesloten. Heldere communicatie
Nog geen ervaring met essent. Dit is voor de aansluiting bij de nieuwe woning.
eigenlijk zonder tussen komst van een levend persoon. Alleen de jaaropgave is nog steeds niet binnen.
Idem probleemloos.
Middels een van uw vertegenwoordigers op een prettige wijze geattendeerd op de mogelijkheden, inclusief een berekening en een uitleg over de verdere procedure.
Ik ben aangesloten. Verder nog te vroeg om ervaringen op te doen. Zo kan ik de app bijvoorbeeld nog niet gebruiken als het gaat om verbruik. Heeft tijd nodig. Vragen naar een beoordeling komt dus eigenlijk te vroeg. Kom over een half jaar nog eens terug, dan hoop ik mee ervaring te hebben.
Zoals hierboven beschreven alles en overname kosten werden voor ons geregeld dus zeer tevreden
Nvt
Alleen de overstap regeling waarbij ik een contract van 5 jaar aanga en de max vergoeding van€300 zou krijgen blijkt nu maar €200 te zijn dit is niet volgens afspraak🙀 ook zou ik een andere slimme thermostaat krijgen die ik nog niet ontvangen heb !!!
Vrij eenvoudig overgesloten en goede terugkoppeling via de mail. Verder goed dat er contact werd opgenomen over de verwarring om het feit dat mijn zus de vorige bewoonster ook een Essent abonnement had.
Los van het feit dat ik meerdere brieven ontving dat men mij niet per email kon bereiken, waarna na 1 telefoontje van mij bleek dat de reden daarvoor bij jullie zelf lag, is de overgang vrij soepel verlopen. Mijn aanbeveling is dan ook enkel gebaseerd op de overgang van de ene naar de andere leverancier. Ervaring met de nieuwe leverancier Essent, zal verder nog uit de praktijk moeten blijken
Tot nu toe alles goed
tot nu vlekkeloos verlopen
Valentino Remano kwam aan de deur,om mij om te praten van eneco naar essent,ik zei al aan de deur dat ik niet overstapte naar een andere leverancier,maar het was koud dus ik zei je kan je opwarmen en je krijg een kop koffie.Daar vertelde valentino het voordeel van overstappen naar essent,dat kwam zo hoopgevend over,dat ik toch de overstap gedaan hebt,ik hoop dat ik de goede keuze gemaakt hebt.