Aan de eené kant was het leuk,kreeg van jullie €175,maar ik moest aan Eneco €238, terug storten.
Goedemorgen Nico! Bijbetalen op de eindrekening is natuurlijk nooit leuk, wie weet kun je nog een regeling treffen met Eneco. Daarnaast wil ik je bedanken voor jouw review, dit helpt ons zeker :) Groetjes, Webcare Essent
De aanmelding is prima verlopen. Het eerste contact na de start van het contract was pas na een paar dagen - een dag vooraf had beter geweest. Bij de overgangsdatum is iets mis gegaan - ik heb nu voor 1 dag een tijdelijk contract gehad bij mijn oude leverancier. Snap niet dat beide leveranciers niet een aansluitende overgang hebben kunnen regelen. Het termijnbedrag is veel te hoog - er was geen rekening gehouden met de nieuwe energiebelasting (ruim 200 euro minder!); het aanpassen van dit bedrag gaat wel simpel.
Hey Jan, Wat leuk dat je jezelf hebt aangesloten bij ons! Daarnaast is feedback altijd welkom, zo kunnen wij ook iets bijleren :)
Niets van gemerkt, laat me verrassen!
Hoi Alex, Bedankt voor je review en welkom bij Essent! Mocht je toch voor verassingen komen te staan, laat het ons dan even weten. Groetjes, Webcare Essent
Telefonisch advies gekregen, en toen onmiddelijk over gestapt. Zonder enige problemen
Hoi Anton, Welkom bij Essent en natuurlijk fijn om te horen dat de aanmelding zonder problemen is verlopen!
Prima verlopen
Hey Marien, Mooi om te horen! Bedankt voor het prachtige cijfer.. 😉 We gaan je niet teleurstellen.. Groetjes, Valerie Essent webcare
Behalve het veel te hoog vastgestelde eerste maandelijkse termijnbedrag, vanwege de nog korte relatie, nog geen afgewogen oordeel kunnen vormen.
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor de review! Fijn datje aan ons doorgeeft waar wij nog kunnen verbeteren. Ik heb geprobeerd te bellen om dit nog even bespreekbaar te maken, ik kreeg je helaas niet te pakken. Inmiddels zie ik dat het is gelukt het termijnbedrag te wijzigen, wat fijn! Als wij verder nog iets kunnen betekenen, horen we dat natuurlijk graag! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Door slechte communicatie
We zijn alleen maar van bedrijf naar particulier gegaan hebben daarvoor 250 euro moeten betalen we krijgen niets terug terwijl we toch al meer dan 25 jaar klant bij jullie zijn heb daar ook al een email terug gestuurd maar nog steeds geen antwoord gehad of ze dat na willen kijken
Beste Peter, Jeetje dat is zeker niet de bedoeling! Weet dat wij jou ontzettend waarderen als klant. Ik zie dat alles inmiddels is opgelost en het boetebedrag is overgemaakt, gelukkig! Ik ga er vanuit dat je nu tevreden bent. :) Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een recensie te schrijven! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Al jaren zeer tevreden klant! Per 29 feb as ga ik verhuizen en verhuis mijn contract mee. Nieuwe bewoner geadviseerd ook een contract bij Essent af te sluiten en heeft hij ook gedaan. We zien nu de nieuwe vrienden-familie actie - cashback € 25,- per persoon. Omdat we administratief alles net hebben geregeld is enige optie om in aanmerking te komen voor de cashback actie, nieuwe klant zegt contract op en sluit opnieuw contract af via de link. Heel klantonvriendelijk en zeer ondankbaar. Dit kan niet op een andere manier.
Prima geïnformeerd aan de deur. Met name over tarieven en totale kosten een mooi totaaloverzicht gekregen. Echter werd mij verteld dat jullie de opzegvergoeding op je namen. Dit zou allemaal automatisch gaan. Ik kreeg via mijn vorige leverancier het bericht dat er 250,- afgeschreven zou worden (2x 125). Vanuit Essent geen bericht. Zelf via een formulier een vergoeding aangevraagd. Daarbij het bericht: je ontvangt over 3 maanden het bedrag op je rekening. Opzich geen probleem, gelukkig. Het was alleen niet volgens afspraak. Dat ik er zelf achteraan moet gaan vind ik vaak vervelend aan overstappen.
Jammer van de foto in de mail. Ik hoop niet dat ik deze persoon sponsor.
Helaas kan ik geen gegevens van je vinden aan de hand van het opgegeven e-mail adres. Dus ik weet niet over welke foto het gaat.. Ben nou toch wel heel benieuwd!
Teleurgesteld Wordt gewoon dubbel geld geïncasseerd terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat ik nieuwe klant bent en verhuis en alleen wilde ik geen pakket van zakelijk maar gewoon partikulier. En toch werd er 175€ van mijn rekening afgeschreven en 131€ Ik ben echt boos en teleurgesteld.
Bedankt voor je review! Ik kan goed begrijpen dat je hier niet op zit te wachten. Het bedrag van 131 euro is het eerste termijnbedrag wat wij in rekening hebben gebracht. (Na 2 weken) Het bedrag van 175 euro is afkomstig van het oude contract. Dit termijnbedrag is meegenomen in de eindafrekening en kun je hierop terug zien. Mocht je nog vragen hebben dan ontvangen wij die graag op [email protected] en we kunnen je ook bellen mocht je dat fijn vinden! :) groetjes, Webcare Essent
Ben overgegaan, de kosten zouden voor rekening zijn van Essent. Je moet de kosten wel eerst betalen, dit was in eerste instantie niet gezegd. Aanvraag ingediend, niks van weer gehoord. Nu wel betaald en afwachten of het retour komt.... zou geregeld een kado ontvangen.... volgens mij moet ik hier van alles voor doen.
Yes, ik zie dat je de €250,- boete in z'n geheel terug betaald krijgt! Hierover hebben we gister een e-mail na je gestuurd. Fijn zeg! En de cashback cadeau bij je contract die krijg je na 12 maanden los van alles mooi op je rekening gestort! Liefs, Michelle Webcare Essent
Kwam een medewerkster van Essent aan de deur toen ik nog geen 2 weken ervoor overgestapt was van Nuon naar Energiedirect. Ze had een nog goedkoper aanbod. Dat was bij Energiedirect 115 per maand. Aan de deur werd er een bedrag net onder de 100 euro aangeboden met de belofte aan het eind van het jaar geld terug. Eenmaal binnen werd het bedrag 115. Logisch dat je geld terug krijgt als je maandelijks 15 euro te veel betaalt. Intussen eindafrekening van Energiedirect gehad en wat blijkt? De 100 euro boete die Essent zou betalen staat op die factuur. Essent zou dat in orde maken, daar zou ik geen omkijken naar hebben..! Wel dus! Voor mij is de les dat ik nooit meer inga op deurverkoop, het is gewoon nep. Overigens was uw medewerkster een vriendelijke en correcte mevrouw maar helaas koop je daar niks voor! Mvg Ineke v.d. Hurk
Ineke, ik heb je even gebeld maar helaas heb ik je niet mogen bereiken. Ik zou dit namelijk graag persoonlijk even met je willen bespreken want ik kan goed begrijpen dat je hier wat van baalt! Toch, vind ik het fijn om te horen dat mijn collega wel vriendelijk naar je geweest is. Bedankt voor dat compliment! Liefs, webcare Essent
er staat een verkeerd huisadres bij,ik woon op 37 a,en in jullie wijziging staat 35a.als dit problemen gaat opleveren,zijn jullie verantwoordelijk.er wordt onzorgvuldig door jullie gehandeld,mvgr j quaaden banniersborg 37a,en niet 35a.zorg dat dit wordt opgelost.
Ik heb je even gebeld, want dit is namelijk wel iets belangrijks om in orde te maken. Helaas heb ik je niet kunnen bereiken. Vriendelijk wil ik je verzoeken om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice hierover, dan kunnen we het direct voor je regelen. Het nummer daarvan is 0900-1550 Ik zie namelijk dat hier over nog niets gecommuniceerd is. We horen graag van je! Groetjes, Team Webcare Essent
De ervaring is tot nu toe goed , qua overstappen. We snap ik 1 ding niet. Ik zou een bol.com cadeaukaart ter waarde van €250 ontvangen. Die, heb ik nog niet opgemerkt. Graag jullie reactie. MvG, R. Gorter
Goedemiddag Robbert, Bedankt voor het prettige gesprek. We houden nog even contact over de Bol.com kaart. Mocht ik in de toekomst nog iets kunnen betekenen kun je me bereiken op 0900-155.. Met vriendelijke groet, Valerie van Veen Essent webcare
Heb lang getwijfeld om over te stappen vanwege de rompslomp er om heen. Blij dat ik de knoop heb doorgehakt toen iemand aan de deur kwam. Het was zo geregeld.
Beste F.B. Noordhuis, Bedankt voor het prachtige cijfer! 😉 Heel fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen.. Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen kun je ons bereiken op 0900-1550. Ik wens je een heel fijn weekend. Met vriendelijke groet, Valerie van Veen Essent webcare
Het ging allemaal heel gemakkelijk
Hi Bas, Helemaal begrijpelijk, toch ontzettend bedankt voor de mooie voldoende! Fijn om te lezen dat alles zo gemakkelijk ging, laten we het zo houden in de toekomst. Groetjes, Lotte Webcare Essent
Jammer dat ik de boete van vorige leverancier zelf moet betalen. Had verwacht dat dat betaald zou worden door jullie
Hi Petra! Hartstikke bedankt voor de review, fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. Ik hoop dat alles nu inmiddels is geregeld met de boete! Ik heb jouw gegevens proberen te zoeken zodat ik even bellen maar dat lukte niet. Mocht je nog vragen hebben hierover, neem vooral even contact op met onze klantenservice! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Ik heb er eigenlijk niet zo heel veel van gemerkt tot nu toe. Het is allemaal vrij geruisloos gegaan. Ik wil nog wel even afwachten wat de kosten gaan worden eer dat ik een juist oordeel hierover kan geven.
Hi Ruurd! Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. En bedankt voor het mooie cijfer! Laten we van het goede uitgaan en hopen dat de kosten goed gaan uitvallen. :) Groetjes, Lotte Webcare Essent
Enorm snelle levering (volgende dag) en een soepel verloop van het overstappen. Zo soepel dat ik niet eens heb doorgehad dat we zijn overgestapt.
Goedemiddag Jewaria, Van harte welkom bij Essent. Bedankt voor het prachtige cijfer! 😊 Fijn om te horen dat de overstap zo soepel is verlopen. We gaan je tijdens het contract niet teleurstellen. Ik wens je een heel fijn weekend.. Met vriendelijke groet, Valerie Essent webcare
Terug bij Essent geeft een goed gevoel.
Beste Harry, Daar krijgen wij nou ook een goed gevoel van. Oost west, thuis best! Bedankt voor het mooie cijfer! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Tot kort klant
Goedemiddag Franka, Welkom bij Essent! ❤ Bedankt voor het prachtige cijfer we gaan je tijdens het contract niet teleurstellen. Ik wens je een heel fijn weekend. Groetjes, Valérie Essent webcare
overgang naar Essent is prima verlopen.
Hi Menno, Kijk, van zulke cijfers worden wij blij! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Je bent van harte welkom! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Goede informatie gekregen en is perfect afgehandeld.
Beste Arie, Bedankt voor de 10! We gaan ervoor zorgen dat jij zo tevreden blijft. :) Groetjes, Lotte Webcare Essent