zonder problemen overgestapt

Tot op heden heb ik nog geen problemen gehad.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Adequate afhandeling van mijn vraag. Goed advies gekregen.

Prettig dat er geen jongeren achter de telefoon zitten met scoringsdrift. Ik kreeg leuke belangstellende mensen aan de lijn, die mij van goed advies voorzagen en een duidelijke uitleg gaven. Best een verademing in deze tijd. En geen al te lange wachttijd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog afwachten, ben nog maar pas klant

In het verleden goed

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap verliep naadloos, maar er is dubbel een maandbedrag afgeschreven.

Wij zijn van een zakelijk contract overgegaan naar een particulier contract bij Essent. Nu is er drie keer een bedrag afgeboekt: te weten een eindafrekening (wel veel geld voor slechts twee maanden na de jaarafrekening), het premiebedrag voor het zakelijke abonnement en het maandbedrag voor het nieuwe abonnement. Dat is een aanslag op onze rekening. Wellicht had dit anders gekund.

Onnodige kosten gemaakt

Door over te stappen naar jullie heb ik bij mijn vorige leverancier toch een maand extra moeten betalen en dat vind ik zeer jammer

Is perfect gegaan

Zie boven

Perfect geregeld

Makkelijk om over te stappen en alle informatie die nodig is.

VLEKKENLOOS

HET GING GEMAKKELIJK EN VLEKKENLOOS

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap van energie direct naar essent

Ik had er niet aandacht dat ik nu zoveel bij moet betalen bij energie direct !

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik hoefde niet zoveel te doen; ging vanzelf

Vorig jaar wist een gozer bij mij aan de deur zoveel aandacht te trekken dat ik hem uiteindelijk toch maar binnenliet. Hij wist een veel goedkoper aanbod te doen van leverancier: Essent

• Het gemak waarmee u klant bent geworden
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Geen overstap maar verhuizing

Verhuizing later deze maand maar ik ga ervan uit dat alles goed geregeld is. Communicatie hieromtrent is prima

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed voorgelicht door werver en hij heeft alles geregeld.

Goed voorgelicht door werver en hij heeft alles geregeld. Naderhand nog klantenservice gebeld en die hebben nog een vraag beantwoord,qua teruggave van de boete.

• De wijze waarop het contact is verlopen

soepel, maar wel een vraag

De overstap ging soepel. Ik had vooraf een vraag over het goed aansluiten van de overstap van mijn oude leverancier naar Essent, maar mijn zorg werd goed weggenomen. Ik ben telefonisch daarover door Essent benaderd, maar dat was een afgeschermd nummer. Uit principe neem ik dat soort telefoontjes niet op. De vraag werd later per e-mail wel goed beantwoord. Wat nog niet goed werkt is het verbruiksoverzicht. Hoewel ik een slimme meter heb werd bij aanvang gevraagd om mijn meterstanden door te geven. Dat heb ik toen gedaan. De vraag blijf ik echter krijgen en ik zie op de site geen verbruiksoverzicht per dag. Dat was bij mijn vorige leverancier wel zo.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is goed gegaan. Het licht bleef branden.😊

Prima geregeld.

Goed verlopen

Alles is goed verlopen en al mijn vragen zijn goed beantwoord. Dat was fijn omdat de eerste keer was dat ik in contact ben gekomen met een energie leverancier.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tjaa...wat moet ik ervan zeggen?

Er is mij beloofd dat ESSENT de boete van 150 euro zou betalen, die BUDGET ENERGIE gerekend heeft voor het voortijdig vertrek naar ESSENT. Hoe krijg ik nu die 150 euro terug dan? Of was dat slechts een "lokkertje"??

• De wijze waarop het contact is verlopen

geen ongemak ervaren van de overstap.

prima ervaring, zoals aangegeven ging alles "vanzelf". weinig werk en er beter van worden is altijd goed.

tot zover tevreden.

tot zo ver geweldig! keep it up.

vlekkeloos

heb er weinig van gemerkt, nog geen afrekening oude leverancier

heel goed en makkelijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed denk ik , heb er niets van gemerkt

Maar ik heb nog niet gezien dat jullie de 2X € 50,00 == € 100 ,00 nog niet op mijn rekening is overgemaakt. Door de meneer die mij overheeft gehaald weer bij jullie terug te gaan omdat dat voordeliger zou zijn in de komen de jaren.... heeft mij verteld dat JULLIE deze boete aan mij terug zouden betalen... Ik heb dat nog niet gevonden... Is dat wel geregeld ??? dan kom ik dat nog wel tegen neem ik aan... verder is alles oke… met vriendelijke groet H.H. Meinders

Prima overstap

Prima overstap. Alles duidelijk en voiral fijn dat je volledig op de hoogte gehouden wordt over hoe de voortgang is

Nog geen idee.

Krijg pas vanaf 2 februari energie geleverd.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

prima geregeld

prima en snelle overstap geregeld

kon nog ietsje beter

na de vraag om mijn meterstand door te geven krijg ik een email met de melding dat mijn slimme meter de standen heeft doorgegeven. daarna nog twee mails. kan dat niet anders?

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch