Overstap goed geregeld,minpunt vind ik dat er lang gewacht moet worden op de terugbetaling van de overstapboete.Zou een reden zijn om niet over te stappen als ik het weer moest doen.Het is [in mijn geval] een aanzienlijk bedrag wat ik voor moet schieten.

Overgang prima verlopen.

Prima verlopen.

Prima.

Ik liep al langer met het idee rond om bij Nuon/Vattenfahl weg te gaan. Toen ik bij BCC een nieuwe TV ging kopen werd ik geattendeerd op de mogelijkheid een bonus te ontvangen als ik zou overstappen naar Essent. Vroeger ben ik bij Essent geweest. Om wat voor reden ik daar toen weggegaan ben weet ik niet meer. Zo zie je hoe dingen kunnen lopen. De TV begaf het. Als trouwe klant ging ik naar BCC. Zo is het gekomen.

Is prima

Moet nog afwachten

Goede middag, u stond al op mijn lijstje, het is nog te kort om een mening te vormen, maar... wat ik wel heel erg vindt, dat er door mij 2x voor de maand februari betaald is. Kunt u dat nakijken voor mij, ik word van het kastje naar het muurtje gestuurd. Het is voor mij een heel groot bedrag, en een aanslag op mijn bestaan. B.v.d groet

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe alles prima geregeld

Vanaf het eerste gesprek to nu toe tevreden. Als wij de boete van€250 ook binnen de gestelde termijn terug gestort krijgen, kunnen we alleen maar zeggen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.

Geruisloos overgestapt

Geruisloos overgegaan 👍

Overzichtelijk

De eerste indruk is overzichtelijk

Overstap zonder problemen

Mijn angst voor miscommunicatie tussen oud en nieuw bedrijf bleek ongegrond.

Vlekkeloze overstap

De overgang naar Essent is goed verlopen. Zeer tevreden. De verbuiksmanager app werkte ook meteen. Ook Essent-ieel vind ik.

Klantvriendelijk

Ik had een goed telefonisch contact en ben deskundig geadviseerd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap perfect is gegaan.

Ergens geen omkijken naar, alles volgens belofte uitgevoerd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is prima en goed verlopen . Wacht alleen nog op mijn teruggave en dan zijn we helemaal tevreden.

soepel

Ik heb weinig gedaan voor de overstap. wel krijg ik nu van mijn vorge energie leverancier een aanmaning voor een niet betaalde rekening. ik weet nog niet of dit te maken heeft met de overstap in januarie of hun achterstalling administratie.

De samenwerking met Enexis is SUPER slecht

Volgens jullie ben ik al 6 weken klant maar ik heb nog steeds geen stroom

• De wijze waarop het contact is verlopen

Sigaar uit eigen doos: de korting ontvang je pas NA 1 jaar !

Essent kwam als 1 v.d. goedkopere aanbieders uit de energie-veiling; maar pas na afsluiten, werd duidelijk dat de getoonde korting, pas na 1 jaar zal worden betaald. Niet echt transparant.

Duidelijkheid is lastig

Voordat ik mijn contract aangegaan ben werd mij verteld dat de loyaliteitskorting er maandelijks van af ging. Tot mijn verbazing is dat niet gebeurd toen de eerste afschrijving plaats vond. Gebeld met jullie klantenservice en de medewerkster vertelde mij iets heel anders dan is afgesproken. Ik heb bij haar een klacht ingediend. Bij het afsluiten van mijn contract kreeg ik 2 weken bedenktijd, als die afschrijving zich in die periode had plaatsgevonden had ik het contract direct opgezegd, maar goed ik heb maar een jaarcontract. Hierbij nogmaals mijn klacht, want dit zijn geen afspraken. Mvg, Derrick Mc Cauley

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben niet overgestap maar oeat een anderen leveranier hebben omdat ik er geen een meer had

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik had een goed gesprek met u verkopers.

Ze vertelde mij echter niet dat ik 100 euro boete bij Vanderbron moest betalen. Ik ervoer dat als slordig. Ze waren te gretig. Nee vertelde ze Essent was de eigenaar van Vanderbron

Onvoordelige overstap

Door tussenpersoon overstap geregeld en daardoor welkomstbonus niet gekregen

Alles goed gegaan

Overstap goedgedaan en de boete van oude leverancier krijg ik van Essent vergoed

Wat is er misgelopen?

Ikzelf lig in het ziekenhuis maar buren die op het huis passen zeggen dat er geen elektriciteit is. Niks meer sinds 1 feb. Kijkt u daar even naar. Groet stevens gino

€ 250 nog steeds niet terug gekregenm

mij was beloofd dat het zo spoedig mogelijk gestort zou worden Tot op heden nog niks gehoord laat staan het bedrag ontvangen zeer slordig hoor!!!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch