Overstap goed geregeld,minpunt vind ik dat er lang gewacht moet worden op de terugbetaling van de overstapboete.Zou een reden zijn om niet over te stappen als ik het weer moest doen.Het is [in mijn geval] een aanzienlijk bedrag wat ik voor moet schieten.
Hoi Teun, Bedankt voor het achterlaten van een review! Het klopt dat 3 maanden soms lang kan duren maar dat zijn nu eenmaal onze algemene voorwaarden voor het terugbetalen van de boete.. Groetjes, Webcare Essent
Prima verlopen.
Goedemiddag! Super leuk dat je klant bent geworden bij Essent! Mocht er ooit iets zijn, trek dan gerust aan de bel :)
Ik liep al langer met het idee rond om bij Nuon/Vattenfahl weg te gaan. Toen ik bij BCC een nieuwe TV ging kopen werd ik geattendeerd op de mogelijkheid een bonus te ontvangen als ik zou overstappen naar Essent. Vroeger ben ik bij Essent geweest. Om wat voor reden ik daar toen weggegaan ben weet ik niet meer. Zo zie je hoe dingen kunnen lopen. De TV begaf het. Als trouwe klant ging ik naar BCC. Zo is het gekomen.
Goede middag, u stond al op mijn lijstje, het is nog te kort om een mening te vormen, maar... wat ik wel heel erg vindt, dat er door mij 2x voor de maand februari betaald is. Kunt u dat nakijken voor mij, ik word van het kastje naar het muurtje gestuurd. Het is voor mij een heel groot bedrag, en een aanslag op mijn bestaan. B.v.d groet
Vanaf het eerste gesprek to nu toe tevreden. Als wij de boete van€250 ook binnen de gestelde termijn terug gestort krijgen, kunnen we alleen maar zeggen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld.
Geruisloos overgegaan 👍
De eerste indruk is overzichtelijk
Mijn angst voor miscommunicatie tussen oud en nieuw bedrijf bleek ongegrond.
De overgang naar Essent is goed verlopen. Zeer tevreden. De verbuiksmanager app werkte ook meteen. Ook Essent-ieel vind ik.
Ik had een goed telefonisch contact en ben deskundig geadviseerd
Ergens geen omkijken naar, alles volgens belofte uitgevoerd.
Alles is prima en goed verlopen . Wacht alleen nog op mijn teruggave en dan zijn we helemaal tevreden.
Ik heb weinig gedaan voor de overstap. wel krijg ik nu van mijn vorge energie leverancier een aanmaning voor een niet betaalde rekening. ik weet nog niet of dit te maken heeft met de overstap in januarie of hun achterstalling administratie.
Volgens jullie ben ik al 6 weken klant maar ik heb nog steeds geen stroom
Essent kwam als 1 v.d. goedkopere aanbieders uit de energie-veiling; maar pas na afsluiten, werd duidelijk dat de getoonde korting, pas na 1 jaar zal worden betaald. Niet echt transparant.
Hoi Peter! Van harte welkom bij Essent. Het klopt dat de cashback altijd na 12 maanden op je rekening wordt gestort. Iedere leverancier geeft de berekening op een andere manier weer. Wanneer je via een onafhankelijke partij een overeenkomst afsluit zullen zij bepalen hoe ze de berekening weergeven. Ze berekenen het aanbod van iedere leverancier op dezelfde manier om het voor jou overzichtelijk te houden. Ik kan me voorstellen dat je het liever anders had gezien. . Daarom sturen we na de aanmelding altijd een bevestiging van de overeenkomst met 14 dagen de bedenktijd. Hierop vermelden we altijd hoe de welkomst geschenk wordt verrekend of aan je wordt uitgekeerd. Op die manier willen we vanuit onze kan duidelijkheid geven. Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Voordat ik mijn contract aangegaan ben werd mij verteld dat de loyaliteitskorting er maandelijks van af ging. Tot mijn verbazing is dat niet gebeurd toen de eerste afschrijving plaats vond. Gebeld met jullie klantenservice en de medewerkster vertelde mij iets heel anders dan is afgesproken. Ik heb bij haar een klacht ingediend. Bij het afsluiten van mijn contract kreeg ik 2 weken bedenktijd, als die afschrijving zich in die periode had plaatsgevonden had ik het contract direct opgezegd, maar goed ik heb maar een jaarcontract. Hierbij nogmaals mijn klacht, want dit zijn geen afspraken. Mvg, Derrick Mc Cauley
Hoi Derrick! Zojuist heb ik je gebeld op het telefoonnummer wat bij ons bekend is. Helaas kreeg ik je niet te pakken. Wat jammer om te lezen dat er niet goed gecommuniceerd is over de korting. Het is een prachtig klantprogramma wat we sinds kort in het leven hebben geroepen. Het klopt inderdaad dat de korting op je stroom tarief niet maandelijks maar jaarlijks op de jaarafrekening wordt verrekend. Het is niet mogelijk om de korting maandelijks te verrekenen omdat we niet weten wat je in de maand gaat verbruiken. Maar je hoeft je geen zorgen te maken of je nu de korting maandelijks of jaarlijks ontvangt. De korting blijft gelijk ;). De actie voorwaarden van thuisvoordeel en hoe de korting wordt verrekend heb je samen met je contract bevestiging ontvangen per e-mail. Lees de voorwaarden voor alle zekerheid door zodat je op de hoogte bent hoe de actie werkt. Mocht je verder nog vragen hierover hebben. Neem dan gerust telefonisch contact op met onze klanten service! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Ik ben niet overgestap maar oeat een anderen leveranier hebben omdat ik er geen een meer had
Ze vertelde mij echter niet dat ik 100 euro boete bij Vanderbron moest betalen. Ik ervoer dat als slordig. Ze waren te gretig. Nee vertelde ze Essent was de eigenaar van Vanderbron
Hoi Dick! Een opzegvergoeding is nooit leuk om te betalen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je graag van te voren had geweten of je een boete zou kunnen krijgen. Van te voren kunnen we niet inzien of een leverancier een boete in rekening brengt bij een overstap. Ook niet als het om een dochter onderneming gaat. Gelukkig zie ik wel in je overeenkomst staan dat we de opzegvergoeding vergoeden! Je mag de opzegvergoeding terug vragen via www.essent.nl/opzegvergoeding. Ik zie je aanvraag graag tegemoet! Zodat ik voor je aan de slag kan. Groetjes, Mandy | Webcare Essent.
Door tussenpersoon overstap geregeld en daardoor welkomstbonus niet gekregen
Ook via onze tussenpersonen kan je voordelig overstappen! Iedere overeenkomst heeft zo zijn eigen voordelen. Wist je dat je met jouw overeenkomst de opzegvergoeding krijgt vergoed tot maximaal €250,00. De opzegvergoeding vraag je eenvoudig terug via www.essent.nl/opzegvergoeding.
Overstap goedgedaan en de boete van oude leverancier krijg ik van Essent vergoed
Ikzelf lig in het ziekenhuis maar buren die op het huis passen zeggen dat er geen elektriciteit is. Niks meer sinds 1 feb. Kijkt u daar even naar. Groet stevens gino
mij was beloofd dat het zo spoedig mogelijk gestort zou worden Tot op heden nog niks gehoord laat staan het bedrag ontvangen zeer slordig hoor!!!