En die tussen persoon heeft dit geregeld voor 5 jaar en dan komt hij terug pm te kijken wat da het beste is voor ons
Welkom bij Essent! Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je. Groetjes, Webcare Essent
De overgang is gewoon probleemloos verlopen
Fijn om te horen dat alles is goed gegaan! Van harte welkom bij Essent. Groetjes, Webcare Essent
Duidelijk, en kennis van zaken.
Super bedankt voor je review! :D Groetjes, Webcare Essent
De overstap is vlekkeloos verlopen en de beloofde afspraken zijn zeer op ruim uitgevoerd
Kijk daar doen we het natuurlijk voor! Fijn dat jij dit hebt kunnen ervaren Martin. :) Groetjes, Webcare Essent
geen bijz.
Goed om te horen dat de overstap geruisloos is verlopen. Bedankt voor je review en mooie cijfer Martin. :) Groetjes, Webcare Essent
verder nog weinig van te zeggen na 1 maand
Fijn om te horen dat de overstap tot zover goed is gegaan. We gaan ons best doen om dit natuurlijk aan te houden. :) Groetjes, Webcare Essent
Ik ben zeer tevreden over de overstap tot nu. Heb nog geen afrekening van mijn oude leverancier, als die komt en u doet wat u beloofd hebt, krijgt Essent een 10.
Daar gaan we natuurlijk voor! Van harte welkom bij Essent Tonnie. ;) Groetjes, Webcare Essent
Uitstekend.
Bedankt voor je review! Groetjes, Webcare Essent
Geen probleem met overstappen. Telefonisch contact gehad over mijn afschrijvingen gelijk goed geholpen.
Van harte welkom bij Essent Mieke! Bedankt voor je review en mooie cijfer. ;) Groetjes, Webcare Essent
Zeer goed verlopen
Fijn dat het allemaal goed is gegaan met de overstap Erik. En bedankt voor de mooie cijfer. ;) Groetjes, Webcare Essent
Goed om te horen dat de overstap probleemloos is gegaan Chris. ;) Van harte welkom bij Essent. Groetjes, Webcare Essent
Niks van gemerkt
Super bedankt voor je review! :D Groetjes, Webcare Essent
Betrof overname energiecontract van mijn overleden moeder. alles telefonisch en makkelijk geregeld. Kon voorschot baseren op leegstand woning
Goed om te horen dat het allemaal gemakkelijk is gegaan Ale. Ik wens je nog heel veel sterkte toe en mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag van je. Groetjes, Webcare Essent
Alles verliep zonder problemen en bijzonder vlot, alleen toen ik vanaf het begin mijn voorschot wilde wijzigen lukte dat niet. Pas na de eerste betaling kon ik het voorschot aanpassen
Van harte welkom bij Essent! Goed om te horen dat de overstap vlekkeloos is gegaan. ;) Groetjes, Webcare Essent
Essent Overeenkomst maandag 20-1-2020 14:18 uur Start Overeenkomst 1 maart 2020 Ik zou 'n welkomstcadeau ontvangen van € 100,- cashback !!! Of moet ik wachten , of Budget Energie van mij nog 'n opzegvergoeding van € 150,00 verlangt dat ik bij U mag declareren ? vriendelijke groeten A.J.M de Bruin
Welkom terug bij Essent Ad! :) Je ontvangt de cashback van €100 12 maanden na ingang van je contract. Wat betreft de opzegvergoeding van je vorige leverancier zullen wij deze aan je declareren. Je kan deze gemakkelijk indienen via www.essent.nl/opzegvergoeding. Na het indienen ontvang je binnen 2 weken een reactie op je aanvraag en vervolg ontvang je het binnen 3 maanden na start levering. We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
goed geregeld met essent alles was duidelijk
Kijk daar doen we het voor! Bedankt voor je review Meindert. :) Groetjes, Webcare Essent
De energievoorziening loopt als altijd.
Probleemloos overgegaan van de vorige leverancier. Heldere website en goede info.
Wat een fijn bericht! Goed om te zien dat het zo duidelijk is voor je. En ook nog eens een 9! Bedankt!! Groetjes, Michelle Team Webcare Essent
Voldoende
Fijn dat je vertrouwen in ons hebt! Ik kan je verzekeren dat het allemaal goed gaat, wij regelen het allemaal voor je. Dankjewel voor je review! Groetjes, Michelle Essent
snelle levering en een goed tarifoverzicht
Bedankt voor je review Ron! Een mooie 8, fijn dat je goed geholpen bent! Groetjes, Michelle Webcare Essent
na het tekenen van de overgang naar essent was er een stilte, geen informatie over het overgangstraject. Op mijn eigen initiatief heb ik daarom gevraagd, dat zou beter kunnen.
Dankjewel voor de tip Maarte! Dat waarderen we zeker. Fijn dat we alsnog een 8 van je hebben gekregen! Groetjes, Team Webcare Essent
Prima geregeld
Wauw een 10! Dankjewel Aukje. Fijn dat het zo goed geregeld is. Groetjes, Team Webcare Essent
Goed gesprek en snel geregeld
Fijn dat het zo snel geregeld is Marcel! Bedankt voor je review. Groetjes, Michelle Webcare Essent
Maar waarom zou het niet goed gaan bij Essent Mijn ervaring is al jaren goed
Harstikke fijn, Max! Bedankt voor je review en welkom terug bij Essent. Met vriendelijke groet, Will Essent webcare
Overgang van NUON naar Essent zonder problemen
Fijn! Welkom bij Essent en bedankt voor je review, Xander :) Met vriendelijke groet, Will Essent webcare