Zonder enig probleem overgestapt, goede service
prima, probleemloos. Nu betaal ik veel minder voor mijn energie.
Heb er niks voor hoeven doen heel fijn
Ik ben niet helemaal tevreden omdat al dagen mijn verbruik en teruglevering niet wordt weergegeven in de app. Graag zou ik dit wel willen. Ook was de tijd tussen het telefoongesprek en de daadwerkelijke levering langer dan de opzegtermijn, waardoor ik het contract niet meer kon annuleren.
Hoi Petra, Jammer om te horen dat het zo is gelopen. Kun je een e-mail sturen naar [email protected] samen met je postcode en huisnummer. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes, Webcare Essent
moeiteloos overgestapt
Ik ben meerdere keren overgestapt in de afgelopen jaren, maar sinds ik sindskort weer alleenstaand ben heb ik direct bedloten om terug te keren bij essent, waar ik heel blij en tevreden mee ben
Welkom terug Ger!
Ik was al klant van van essent en ben nog steeds klant van essent maar ik werd gebeld voor een aanbieding die volgens jullie mischien wel intresant voor mij was , dus oke dat wil ik wel . Dus alles was geregeld via de telefoon , tot dat mijn vrouw een bericht kreeg jammer dat u weg gaat bij essent ik dacht we gaan niet weg . nu blijkt het een nieuw contact op mijn naam te zijn met mijn email adres ipv die van mijn vrouw dat is voor de rest niet erg maar waarvoor een nieuw contract , waardoor ook een eindafrekening komt Zodat ik nu 350.- moet betalen en ook nog eens mijn maandelijks bedrag moet betalen liever had ik gewoon iedere maand 71 euro betaald dit lijkt wel of ik overgestapt ben naar een andere provider zoveel mailtjes en telefoontjes gehad.
Beste Peter, Jammer om te horen dat het zo gelopen is. Bij een reguliere verlenging maken we geen eindafrekening op. De hele situatie is anders gelopen dan de bedoeling en daarvoor onze excuses. Helaas kan ik het nieuwe contract niet terugdraaien. Mochten we wel iets kunnen doen om de situatie wat makkelijker voor je te betalen dan horen wij dat graag. Groetjes, Webcare Essent
Door goede uitleg van twee heren ben ik over stag gegaan en over gestapt
vlekkeloos verlopen
Top!!!
Alles is goed verlopen had niet anders verwacht
Niets gemerkt alles goed verlopen
De overstap ging eigenlijk best goed geen problemen. Maar nu wil ik graag de thuis app maar dat is een drama wat ik ook doe niets werkt.
Hoi Tjarko, Fijn dat de overstap goed is verlopen. We hebben twee verschillende apps. De verbruiksmanager daar kan elke klant gebruik van maken. Als je gebruik wilt maken van de Thuis app heb je een Nsure energielezer nodig. Zonder een Nsure energielezer kun je helaas geen gebruik maken van de Thuis app. Mocht je een Nsure energielezer hebben dan kun je reageren op mijn bericht met een screenshot van de foutmelding en het MAC adres van de Nsure dongle. Het MAC adres vindt je achterop de dongle ( een foto sturen is ook mogelijk ). Groetjes, Webcare Essent
Hoe kan k de boete van me vorrige energie leverancier indienen bij jullie Wat me s beloofd
Was al eerder klant bij essent. Nu weer terug bij jullie.
Goeg geregeld
In goed overleg klant geworden bij Essent, top!!!!
geen probleem met jullie als essent , maar wel met onze vorige leverancier. Essent levert ons van 12 maart jl. Dus op 31 maart een maand termijn afgeschreven. Maar helaas wilde de vorige leverancier nogmaals een maand termijn afschrijven. Dit heb ik weer teruggevorderd. Maar verder tot nu toe tevreden....
Alles uitstekend gegaan, ook vriendenvoordeel stond snel op mijn rekening. Minpunt is dat er geen gegevens in de veruiks app getoont worden. Ik heb daar met het juiste email adres ingelogd en in de app staat dat ik geen energiecontract bij jullie heb, heel raar.
Hoi Chris, Gelukkig hebben we een manier om het probleem gemakkelijk voor je op te lossen. Ik wil je vragen om niet met je e-mail adres in te loggen maar met je klantnummer. Je klantnummer eindigd op 531 en je klantnummer kun je terugvinden in een van onze e-mails. Laat je me weten of het gelukt is? Groetjes, Webcare Essent
Heb er niets van gemerkt!
We zijn prima benaderd Goede duidelijke informatie gekregen Vriendelijk Snel geregeld
Medewerker die ik telefonisch heb gesproken was erg behulpzaam, geduldig, duidelijk en heel klantvriendelijk.
Door onvoldoende informatie van Essent moest ik nu €340 betalen aan oude energieleverancier doordat overstappen in de winter niet handig is. Klantenservice/klachtencommissie hield zich ook niet aan de afspraken, ook niet meer een passende oplossing. Excuses van de medewerker, maar daar kan ik niets mee
Beste Sophie, Ik vind het jammer dat je een hoge eindafrekening hebt gehad van je vorige leverancier. Wij als energieleverancier mogen geen uitspraken doen over een eventuele eindafrekening van je vorige leverancier. Na een winterperiode is er een mogelijkheid dat de eindafrekening hoger uitvalt dan gebruikelijk maar dat is gelukkig niet altijd het geval. Ik ben dus bang dat we hierin niets hadden kunnen doen om je te informeren. Groetjes, Webcare Essent
De man die aan deur kwam vertelde het kost me niks, maar vertelde er niet bij dat als in het midden van het jaar overgaat dat je dan de jaarnota van een half jaar krijgt in mijn geval 800 euro die ik ineens moest op hoesten, zeer ontvredem omdat ik hem nog heb gevraagd naar dit
Beste Maurice, Het is natuurlijk erg vervelend als je een hoge jaarafrekening hebt gekregen na een half jaar verbruik van je vorige energieleverancier. Helaas had onze medewerker dit niet vooraf kunnen weten. We kunnen dus nooit uitspraken doen over een eventuele teruggave of bijbetaling van je vorige leverancier. Dit neemt niet weg dat we het erg jammer vinden dat het zo gelopen is. Groetjes, Webcare Essent
Essent heeft zelf een ingangsdatum gekozen zonder mij even te bellen. datum te vroeg en nu loop ik bonus mis vanwege contractbreuk!!
Beste klant, We willen graag samen met jou nagaan wat er is misgegaan. Helaas krijg ik op basis van je e-mail adres niets gevonden in het systeem. Ik wil je dan ook vragen om een e-mail te sturen samen met je postcode en huisnummer naar [email protected]. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Groetjes, Webcare Essent