Alles ging goed.

Alles is soepel verlopen.

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Terugkeer naar Esseent verliep in een woord perfect, Ben zeer blij.

Blij dat ik weer Essent klant ben. Nu nog de afwikkeling met Budget Energie en dan is het hele verhaal compleet. Ook de contacten met uw adviseurs waren heel prettig, Het was alsof we elkaar al jaren kenden.

soepele overgang

Overgang volgens gemaakte afspraken. Als je een boete krijgt van je vorige leverancier dan moet je zelf actie ondernemen om die te terug te krijgen.

verliep vlot en goed

Er is niets veranderd

Ik mis de Eneco app waarin ik mijn verbruik per dag kon volgen

lijkt goed te gaan

Als alle afspraken worden na gekomen, ben ik zeer tevreden

is soepel verlopen

alle afspraken zijn nagekomen en van de overstap geen nadelige gevolgen gehad.

Probleemloos

Ongemerkt en zonder problemen, de perfecte overstap

Prima kort maar krachtig

Heb hierover geen mening

Vind het alleen jammer dat wij zo lang moeten wachten op onze boete van Eneco ivm onze overstap naar jullie, wij moeten tenslotte ook van 1 inkomen leven, en die 100 euro was mooi meegenomen en nu moeten we wachten tot juni en dat vinden wij jammer

Goede overgang

De overgang verliep zonder een enkel probleem. We zijn nu tevreden! Ik heb de eerst rekening naar U overgemaakt. De volgende maandnota's worden nu automatisch afgeschreven? Met vriendelijke groeten van de familie Huizing.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snel en correct werd ik geholpen

Vroeger altijd Essent

De overdracht is deze x of heel slecht of Total doet het niet goed, het. Zou allemaal via Julie geregeld worden en heb daar nu nog een hoop gezeik mee! Ze factureren nog gewoon!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap naar Essent werd prima verzorgd!

De overstap naar Essent voor gas- en elektra-leverantie verliep helemaal zoals van tevoren afgesproken was, waarbij de klant ook over het verloop van het proces wordt geïnformeerd. Het bedrijf is klantvriendelijk vanaf de werving tot en met de afronding van de overstap en we verwachten dat dat zo zal blijven.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het was een moeilijke start.

Ik had per 1 april moeten zijn overgeschreven, het is een maand te vroeg gedaan. Zodat ik nu een boete krijg van mijn oude leverancier. Bij het aangeven van het feit bij jullie. Kreeg ik een standaard reactie. Het feit blijft dat het niet bij de afloop van mijn huidige contract is overgezet. Lijkt mij een fout om te corrigeren door jullie. Het voelt nu als een groot bedrijf dat hun standaard protocol blijft voeren. En niet zelfstandig nadenkt...waarom zou ik het contract een maand voordat het huidige afloopt overzetten? dat is toch geheel onlogisch. Maar goed...ik hoop dat er iemand wakker wordt en denkt joh dit is niet zo netjes.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb mijn overstap boete nog niet vergoed gekregen

niet de beloofde opstap vergoeding gekregen voor 2 adressen

Slechte service

De overstap ging best goed. De moeilijkheden begonnen toen ik de overstapvergoeding terug vroeg. Ik ben 70 jaar en moest m'n factuur van vorige energiebedrijf doorgeven via de mail. Uploaden dus.........en dat lukte mij niet. Ik heb wel de factuur maar wordt niet geloofd.. Ik denk nu om terug te gaan naar mijn vorige provider.

Niet positief

Overstap zal wrs goed zijn verlopen, echter lukt het continue niet mijn termijnbedrag aan te passen, de site vertoont telkens een fout en Essent is telefonisch niet bereikbaar.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Niet goed

Jaar Afrekening van vorige periode niet ontvangen.

Vriendelijk

Met de verandering ben ik vriendelijk te woord gestaan . Echter heb ik in dat gesprek aangeven dat ik als verbruiker een bepaalde maandbedrag wil aanhouden en heb dit duidelijk aangeven. Nadat alles geregeld was heeft essent toch gemeend dot maand bedrag NIET aan te houden . Essent heeft bepaald dat een lager maandberdag ook wel kon. Ik kwam hier pad achter na mijn eerste afschrijving. Moest dit zelf maar veranderen nadat hierover gebeld had 😭😭😭

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Zeer slecht

Was niet volledig bedekt met overstap kosten. Daarnaast twee fouten gemaakt met overstap, (1)twee verschillende datums met stroom en gas. (2)mijn maandelijk kosten wordt opeens veranderd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Fijn om weer terug te zijn.

het is weer fijn om terug te zijn bij Essent. Weer alles makkelijk kunnen inzien via de nsure energie lezer. En via de app makkelijk maandbedrag te kunnen wijzigen.

Helemaal tevreden

Super geregeld