precies zoals we hoopten!

Alles is heel soepel en vlot verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog te kort om een goede mening te geven.

Ik heb nog niet genoeg ervaringen om een goede mening te geven. Maar tot nu toe geen enkele reden om ontevreden te zijn. Alles loopt tot op heden op rolletjes.

vlot geregeld

xx

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen enkel misverstand, goede voorlichting en een vlotte probleemloze overgang.

vlekkeloos verlopen

Ik ben goed op de hoogte gehouden, door de mails. Erg duidelijk allemaal.

Vlekkeloos verlopen.

Eindafrekening ontvangen van vorige leverancier en ik wordt goed op de hoogte gehouden door jullie mbt overstap.

Alles prima verlopen

prima, vlotte overstap

prima, vlotte overstap

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog niks ga het nu beleven

Nog niks ga het nu pas ervaren

zonder onderbreking!

Jammer dat mijn verbruiksverleden niet is meegegaan. Daar zou ik wel voor tekenen!

ik ben gered

om dat ik ook ziek benik heb al drie stents in mijn ligchaam van wege mijn hart en ik heb diabetes 2 en ik draag steun kousenen ik ben kortademeg

niet echt tevreden

na 1 maand van mijn overstap is de prijzen van de gas gedaald, dus ik wil graag weten hoe het zal verder de geldtermijn die ik moet betalen

al jaren klant

Houd helemaal geen rekening mee, Als mensen even een weekje uitstel willen met betalen.gaan ze toch een boete op leggen van E 20.00 Als ze zelf fouten maken , en je heb een email gestuurd geen antwoord gekregen. Service zeer slecht betreft als over geld gaat, mijn betreft mag ik hopen dat ze toekomst flinke verlies lijden.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

U bent te vroeg, probeer later nog eens.

Het is nog veel te vroeg om een gefundeerde mening te geven, ben immers pas klant. De toekomst zal leren hoe (on)tevreden ik over jullie ben. Voorlopig: als ik het koud heb, wordt het warm in huis. Afwassen en douchen kan ik met warm water. En als het donker wordt, kan ik licht maken. En ja, ook de TV en PC doen het. Maar dat was in het verleden ook al zo, als U snapt wat ik bedoel. PS: Was me niet bewust van het feit, dat Andre Hazes jr. jullie uithangbord was. Anders was ik zeker niet overgestapt!

Tja.

Waarom is er onduidelijkheid over het overnemen van de opzegboete van de vorige energieleverancier? Wees daar duidelijker over zodat ik, de klant, een beter keuze kan maken. Daarnaast zou het de energiemaatschappijen sieren als ze gewoon kunnen vertellen wat mij een kuub gas of een Kwh kost. Aan de benzinepomp krijg ik ook een bedrag dat ik kwijt ben. Hoe het is opgebouwd kan ik wel opzoeken, als ik die behoefte zou hebben.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog weinig vertrouwen in toekomst.

Fout moment dat dit aan mij gevraagd wordt. Geen super gevoel bij Essent. Nare ervaring achter de rug als kleine zelfstandige. Niet verwacht van een professioneel bedrijf als Essent . Heb er nog steeds een nare smaak van omdat alle ondernemers door jullie genomen worden! De enige positieve ervaring is jullie achter sales vertegenwoordiger mevr. ... (naam kan/mag ik niet noemen want dan de plaatsen jullie niet. Is wel terug te vinden in jullie rapportage over deze kwestie) Wees zuinig op haar! Die begrijpt het tenminste . Komt haar afspraken namens jullie na en lost fouten die JULLIE als Essent maken snel op. Laat haar contracten verkopen en besteed deze belangrijke dingen niet uit aan DERDEN die contracten op provisie basis verkopen!!! Fout , is te belangrijk. Moet je haar laten doen. Zij snapt dat spel en houdt voor mijn gevoel geen dingen achter. Ik geef Essent door haar nog een jaar de kans en kijk met belangstelling uit naar mijn volgende jaar rekening. Belast mevr..... niet meer met deze kwestie want zij heeft het heel netjes afgerond met mij.

Snel kunnen regelen

alles ver liep goed

Niets gemerkt, fantastische overgang

In ons nieuwe huis, alles was qua levering dusdanig goed dat we niets merkten qua overgangsm

• De wijze waarop het contact is verlopen

Altijd een tevreden klant bij Essent geweest. En nu ook weer.

Gemakkelijke overstap naar essent

Ik ben benaderd door een verkoper aan de deur en was in het begin nogal verrast en stond niet direct open voor een overstap naar een andere leverancier. Echter het aanbod was wel erg gunstig en een aanzienlijk lagere prijs voor groene stroom dat ik het toch gedaan heb.

goed geholpen

Supergoed

Echt zo fijn en heel makkelijk. Geen enkel probleem ondervonden.

PRIMA, PROBLEEM EN GELUIDSLOZE OVERGANG

VERDER NOG GEEN ERVARING

Probleemloze overstap

Via de energie veiling van vereniging eigen huis zonder enig probleem over gestapt

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch