Ik heb 2 x opzegkosten van 75 € moeten betalen Nou hoorde ik van de vorige leverancier Dat Essent dat terug zal betalen Kan ik dat verwachten
Fijn je even gesproken te hebben! Succes met het indienen van de boete!
Is zonder problemen geregeld
Fijn om te horen Gerrit! We zorgen ervoor dat al onze services probleemloos verlopen! Bedankt voor je review!
Moet nog afwachten, pas sinds 16 maart weer klant bij Essent. Kan pas na een paar maanden worden beoordeeld.
Toch bedankt dat je toch alvast een 8 in hebt gevuld :)
Alles netjes overgezet Gr, Marcel
Bedankt voor je positieve review Marcel!
Klantvriendelijk en snel geholpen
Precies wat we willen! Bedankt voor de review!
Alleen jammer dat er deze maand 370 euro van de rekening is afgeschreven 120 voor Essent en 250 euro boete voor vorige en we 3 maanden daarop moeten wachten
Ja dat zijn nog eens bedragen! Maar gelukkig zoals je zelf al aangeeft krijg je dit bedrag van ons terug! Fijn dat je toch een 10 in hebt gevuld!
De overgang van Eneco naar Essent is zonder mijn tussenkomst probleemloos verlopen. Echter ik heb een vraag: Mijn termijnbedrag bij Eneco was €.183.--. Bij Essent is dat €.121.--! De hoeveelheden stroom en gas inclusief zonnepanelen zijn precies hetzelfde gebleven. Waar komt dat grote verschil vandaan?
Hey Wim, als dezelfde verbruiken aangehouden zijn als bij Eneco kan er niks aan de hand zijn. Je kunt dit even nakijken door contact op te nemen met onze klantenservice (0900-1550). Toch bedankt dat je een 10 in hebt gevuld!
Ik heb mijn aangemeldt als klant, zonder dat ik zelf iets hoefde te doen, zijn de meterstanden op afstand keurig uitgelezen. Ik werd duidelijk via de mail op de hoogte gesteld over mijn aanmelding. Tevens snel de Honeywell T6 ontvangen.
Bedankt voor je fijne review Karin! Je beschrijft precies hoe we willen dat je onze service ervaart! Als we nou nog iets kunnen doen om die 7 in een 10 te veranderen. Neem dan even contact met ons op op 0900-1550!
De beste jongeman aan de deur was toch was minder duidelijk en verheerlijkte het verhaal wat betreft de overstap. Dit bleek echter allemaal.toch wat ingewikkelder en genuanceerder. Deurpersoneel beter instrueren en opleiding zou een begin zijn.
Hey Rick, al onze deurmedewerkers worden van tevoren opgeleid! Jammer dat degene die jij trof, niet zo goed op heeft zitten letten :). Toch bedankt dat je nog een 6 in hebt gevuld. Als er iets is wat we kunnen doen, kun je ons altijd even bellen!
zoals boven, geen bijzonderheden
Fijn om te horen Maarten! Bedankt voor je review!
voorzover heb ik geen klachten, en gaat alles verder goed nadat ik naar Essent ben overgestapt
Dat gaan we zeker zo houden Ankie! Bedankt voor je review!
Heel goed eigelijk ervaren alles snel en netjes geregelt
Precies zoals het hoort Remco! Bedankt voor je review!
Goede behandeling en product.
Bedankt Jan! We zijn er zelf ook best een beetje trots op ;)
Geruisloos overgegaan
Zoals het hoort Wim! Bedankt voor je review!
Nog geen ervaring. Contact is goed. De score is niet slecht bedoeld, maar moest helaas iets invullen anders kwam ik niet verder in het menu.
We zien het toch nog als een voldoende Richard! Dus bedankt haha! Mocht er iets zijn kun je altijd even contact met ons opnemen!
Een telefoontje en de overstap gedaan. We zijn zeer tevreden.
Fijn om te horen Marcel! Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!
Gewoon goed
Gewoon bedankt!!
Soepel verlopen
Fijn om te horen Arnold! Bedankt voor de review!
Overstap goed geregeld ,alleen zijn de prijzen nu volgens mij gezakt ik heb daar nog niks van gezien en voorlopig blijf ik bij essent.
Goed om te horen Rigo! Mocht je nou twijfelen over je tarieven, neem dan even contact op met onze klantenservice! (0900-1550)
De overstap is zonder problemen verlopen
Fijn om te horen Greet! Bedankt voor je review!
Mijn ervaring is op het ogenblik goed ,,ik ben pas vanaf 21 maart aangesloten .IK had alleen graag dat de E-mail naar mijn adres gaat ,hij gaat steeds naar adres van mijn partner en ik betaal gas ,. Mijn E-mail = [email protected]
Hey! Ik had graag even contact met je opgenomen om het e-mail adres te wijzigen! Alleen komt het e-mailadres wat je noemt nog niet voor in ons systeem. Bel ons even op 0900-1550 zodat we het voor je kunnen aanpassen als dat nog niet gedaan is!
Essent lost problemen van de klanten goed op
Bedankt voor je positieve review! Mocht je nog iets hebben zodat we die 7 naar een 10 kunnen tillen, laat het ons weten!
Probleemloze overstap
Fijn om te horen! Precies zoals het hoort!
De totstandkoming om weer klant te woorden van Essent is vanwege de te hoge kosten bij Vattenfall en de vertegenwoordiger aan huis van Essent de heer Glenn van Lankveld die goede en duidelijke uitleg gaf en de overstap in orde maakte.
Fijn om te horen Tony! Bedankt voor je review!
Ik vind het altijd moeilijk om over te stappen Zo n gedoe als je oude contract nog niet afgelopen is. Maar ik had gezien dat het de moeite zou zijn, daarom heb ik het gedaan.